|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Nošena odjeća
5.3.2010 18:21:11   
Ninaa
Moja rođakinja radi u jednom skupom dućanu za gospođe u godinama i njima je tamo normalno da kad nekud idu ona i cure iz dućana dogovore se sa šeficom i skinu etiketu, odnose stvar na vjenčanju, ili slično vrate u dućan stave etikete i prodaju kao da je novo novcato. Meni je to koma! Ista stvar mi se dogodila kad sam kupovala haljinu za bratićevu svadbu bila sam trudna i otišle smo seka i ja u Lineu da vidimo. Prekrasne haljine s paprenom cijenom. I tak isprobavam ja jednu i kad sam se pogledala u ogledalo vidim da ima neke rupice, već sam mislila da sam je zapela kad malo bolje pogledam ima rupice od kitice sa svadbe. Velim prodavačici kad sam izašla da je tu malo izvučena a ona se nasmije i veli da je to normalno da haljine nose naše poznate osobe i onda vrate a oni prodaju pod nove i da ak mi smeta a želim tu istu da će mi sašiti novu. Meni to baš i nije normalno. Na kraju sam kupila neku običnom dućanu i bila je baš super za puno manje novaca. ETo htjela sam to podjeliti s vama tak da možda i ostala roba koju kupujemo netko već nosi.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Nošena odjeća
5.3.2010 18:23:28   
adryosijek
joj uzas sta se sve neradi user posted image nije  ni cudo ipak smo u hrvatskoj user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 2
5.3.2010 18:24:46   
ninolina
da, da znam takvih par dućana, njima je to normalno i danas nisi siguran da kupiš čak ni novu robu... a najgore sa cipelicama za djecu...imala sam već par situacija da je cipelica krivo zagažena pa kakouser posted image očito je djete ponosilo, vratili uzeli veće... meni je to strašno.. treba baš paziti

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 3
5.3.2010 18:24:52   
dominik
meni to nije nista novo...znam dosta cura kaj rade u buticima i tak rade...ne znam meni je to degutantno i zivi kriminal...jer je to onda second hand...ne zanima me jel noseno jednom ili 100 puta...nemoj mi onda cijenu nabijati

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 4
5.3.2010 18:26:24   
lee
martina ja sam ti tako naletila na jednu vjenčanicu koja mi se svidjela i pitam ja gosp koja iznajmljuje šta je to nošena vjenčanica ne nije....samo par puta...a porub rasparan....htjela mi je iznajmiti za 3500kn...užas...toga ima svugdje nažalost po dučanima...npr vani sam ja vidjela da kad netko nosi tu robu i vrati je jer tamo vrijede pravila ako nešto kupiš i ne svidja ti se nakon neznam 15dana možeš vratiti i dobiješ svoj novac nazad..onda spuste cjenu ovisno o oštečenju same odječe i piše na toj vješalici gdje je ta roba da ima grešku..ili da je roba nošena....sad kad smo se vračali iz bosne vidjeli smo jedan dučan u bihaču...sa rabljenom robom...i oni se sjetili....

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 5
5.3.2010 18:30:20   
mamice
posto radim u dijecijem ducanu NEMA SANSE da MJENJAM CIPELICE koje su nosene. znaci kazem ako nisu uredu zamjenite u roku 2 dana poslje ne mjenjam,stime da prvo pogledam kakvo su stanje i nebi primila i prodavala nosene jer tako i moj mihael isto moze naletiti

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 6
5.3.2010 18:31:41   
CallamityJane

IZVORNA PORUKA: dominik

to onda second hand...ne zanima me jel noseno jednom ili 100 puta...nemoj mi onda cijenu nabijati

potpisujem
ako vec placam za novo daj mi novo, ako hocu polovno oticu u second hand i gotovo

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 7
5.3.2010 18:34:28   
Ninaa
Ma koma ja uvijek sve prvo dobro doma operem kad kupim ali mi je to fakat koma kak mogu onda tak prodavati i njima je to sve pod normalno.
Moja vjenčanica je bila nošena jel da sam uzela novu došla bi me 21000 kn,a to si nisam mogla priuštiti. Ispočetka mi je to bilo malo onak ali sam pregrmila i to sam platila 4000 kn a tko zna koliko je cura prije bilo u njoj. 

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 8
5.3.2010 20:27:19   
Nika 24052006
O da....Mojoj je seki prodavačica u jednom dućanu ponudila da kupi haljinu,iako joj je bila na knap,pa da ju nakon nošenja vrati,jer će kroz par dana dobiti veće,pa da samo zamijeni.A njoj je bila hitna haljina za svatove.Naravno,seka je to odbila,jer zaista nema smisla...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 9
5.3.2010 20:40:24   
BUMBIKA
Joj,užas...

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 10
5.3.2010 20:45:38   
leilany
meni je to uzas...dodem s namjerom da kupim novo a odem sa spoznajom da su mi htjeli uvaljat skart user posted image
ja sam si kupila odijelo u linei dobro sam ga platila,al je bilo novo radili su po meni jer mi je i br 36 bio prevelikuser posted image user posted image (a vid me sad ko user posted image user posted image ).....ja iz svlacione van,a pokraj mene protutnji seve-iskreno nisam ni skuzila dok mi nije reko frend....
....po meni vjencanicu je najbolje dat sivat i onda znas da imas oriđiđiuser posted image

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 11
5.3.2010 21:28:42   
novamama
jbte ja ne volim mijenjati robu sa sestrom, a kamoli da još mislim tko zna ko je to nosio!!!

meni je to fuuuuj i ogavno, ja bi ih prijavila potrošačkom kodu.....

i još cijene do neba...ma dajjjjj, užas........

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 12
5.3.2010 21:31:25   
natalijax
odvratno i bezobrazno,fuj

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 13
5.3.2010 21:33:15   
BUMBIKA
A ove silne voditeljice što nose svu tu robu,užas

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 14
5.3.2010 21:35:59   
novamama
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA

A ove silne voditeljice što nose svu tu robu,užas

i onda mi mislimo kako imaju para ko blata, a one jadne nemaju ni za papar - nose posuđeno!

ma užas, užas.....

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 15
5.3.2010 21:38:58   
BUMBIKA
Još i na kraju emisije piše voditeljicu odjeva taj i taj..pa da odma i znamo di da i šta kupimouser posted image user posted image
To se oni reklamiraju

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 16
5.3.2010 22:29:36   
joszde
ja radila u jednom kineskom dućanu i ta šefica je tamo i spavala pa kada bi joj bilo hladno obuće nešto od ponuđene robe ujutro kada ja dođem u smjenu ona to skine i stavi na policu a koliko je bila neuredna da uopće ne govorim grozila bi se svaki put kada sam išla raditi sam se bojala da još neku bolest ne dobijem tako da me to ništa ne čudi ma užas .

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 17
5.3.2010 23:08:02   
doktorica
Ovo je strašno, kupiš nesto pod novo a još dobiješ kile i kile znoja gratis. Fuj!

Mamina maza najzločestije, ali najslađe biće na svijetu!

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 18
6.3.2010 9:37:17   
danery
zapravo u biti ne kupujemo ništa novo jer je sve te stvari probalo mali milijun ljudi...moja frendica uvijek traži ak nešto hoće kupit da joj daju sa police,a ne s vješalice izloženo...al ni to ne znači da ta stvar nije bila isprobavana...

što se posuđivanja odjeće tiče,nisam baš previše za...mene non stop dolazi pitat teta i šogorica da im nešto posudim,cipele,haljinu,torbu...teta 53 god,šogi 19,a ja 30...ma kako može teta nosit neke stvari koje su za mene ok,a za šogi opet preozbiljne??
tako da sam ja to otpilila i rekla da svatko treba svoje imat za svaku priliku...što je meni i u redu...

ne znam kako vi...

(Odgovor članu doktorica)
Neposredna veza do poruke: 19
6.3.2010 9:47:22   
BruMa
nevjerojatno!zato ja svu robu kad kupim operem obavezno prije nošenja.jer ko zna ko ju je isprobavao sve....

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

Neposredna veza do poruke: 20
6.3.2010 10:19:45   
xxl
Bezobraznice!!Onda nek prodaju u second hand shopovima po toj cjeniuser posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 21
8.3.2010 12:05:35   
Bebys
ovo mi je ODVRATNO...fuj....dobro gledajte prije nego kupite...user posted image

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 22
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!