danery -> RE: slonovi u staklariji (15.6.2012 21:42:09)
|
ehej,sjećate li se vi one moje svestrane baksterice?one sa uggsicama i inim inovacijama? eeeeeeee,jes [sm=smiley22.gif].....sad je bakutaner ponosni vlasnik ganc novog izuma,samo treba patentirat i zaštitit....[sm=smiley14.gif] dakleeee.....bili prošli vikend kod nje,bejb čuvala pradjeda [sm=smiley36.gif],a baka se rastrčala praviti palačinke.....prvo je rastjerala četu kokoša nebil'' friška jaja dohvatila,smutila smjese za poštenu četu i izvadila tavu veliku ko tanjurača.... i tu kreće borba sa paljenjem vatrice.....pošto je did sabotirao obje holc pećice (LJETO JE IPAK,JELTE)[sm=smiley36.gif],baka se dala u modernizam i počela paluckat plin.....te upaljačem-upali ga,pusti plin i onda baca fajerCojg sa metar-2 na šparet ko pero bombaš kašikaru na švabe ''43.[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] kad desant na drvar nije dao rezultata,počela baka bacati šibice sa istom namjerom,al opet nikakve vajde [sm=sad.gif] kažem ja pa daj ja ću ti upalit plin,podavit ćeš nas dok ti upališ,a ak upališ s toliko ispuštenog gasa,ne gine nam plinska komora [sm=smiley34.gif][sm=smiley34.gif][sm=smiley11.gif] al njet! ni čut bakster da se ja balava umiješam u godinama sticanu praksu u kičenu [sm=smiley22.gif]....sa''će ona upalit svojim tajnim oružjem....[sm=smiley20.gif] gledam ja [sm=zmeden.gif] što će sad iskopat pobogu,kakav kremen??možda 2 štapa,pa trljat ko krapinski čovječuljci (nije tooliko starta,al opet,njena generacija je svašta znala [sm=smiley36.gif]).... kad baba sva ponosna došlepa 2 metra dugačak kabel,a na kraju mu neki šoker sa fest jakom iskrom elektriciteta.... ja zinula,a baka sva bitna-EEEE,S OVIM ĆE SE ODMAH UPALIT [sm=smiley23.gif][sm=bravo.gif] i bome upali se plin ko dlanom o dlan,a ja pobliže tutnem nos u tu paklenu napravu....i skužim da je bakster nemilosrdno očerupal neki stari figaro iz ''78.,ptvorila ona fino do grijača,uštekala u stuju i pod onih 22o volti gari po šporetu [sm=smiley3.gif][sm=jezicek.gif] ja u nevjerici već vidim černobilsku katastrofu i gljivurdu iz brodske posavine,pa kažem aaaajme bako,pa ubit ćeš se s tim.... bah,puhne izumiteljica uvrijeđeno [sm=smiley22.gif]....makaršta....neće grom u koprive.... hebate,sreća pa nije svirao onaj didov tranzistor,možda bi izazvao dodatno zagrijavanje,pa bi svi skup sa tanjuračom i palačinkama odletjeli uz taktove BLAZE OF GLORY [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|