Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: slonovi u staklariji 12.3.2010 8:45:22
|
|
|
|
plavka
|
IZVORNA PORUKA: danery uahhhhh ... eto naša staklarija opet otvorena... i to od 6 ujutro... prvo me mm spopao ranojutarnjim cmakanjem prije odlaska na posao da me skoro opalio...čovječe,ni probudila se, NI RAZBUDILA SE NISAM, a ono nešto dlakao riflja po mojoj faci i slini... da nam jadan nije uginuo prije pola godine,zapitala bih se je li opet ušla u kuću jer se boji snijega,kiše i grmljavine... a kad ono mm navalio svojom braduljinom pa ribaj po meni... majke mi probudila sam se sa pelenskim osipom na faci...ja onako zbunjena PA ŠTA RADIŠ?? a on sav razdragan ko na mjesečini PA MAZIM TI SE... (jeje,aha...a šta nisi uzeo malo šmirgl papira kad se već maziš...dobro bi mi došao jutarnji peeling ) ode on,a u kuhinji nastup orkestra za udaraljke...naravno,popraćen gromoglasnim puhanjem surle moga jedinog ...zna se. svekrva kuha ...ali ne,to nije moguće,danas je petak,pa ona radi...ma čini mi se... i tako ja uspijem i zaspati i otkrnjat do 7 čak...dignem se i ono,sama sam kod kuće,odoh pod tuš na miru...naravno u gaćama i potkošulji,pa tko me vidi...krenem dolje niz stepenice i napol puta skontam da netko stoji u dnevnoj sobi...prva pomisao AJME DEDA,PA ŠTA RADI TAKO RANO TU??? i ništa,tutanj gore,obleknem se maltene u skafander (jer je dedu jadnoga neki dan skoro opalil kad sam otvorila vrata wc-a nakon tuširanja u potkošulji (naravno,opet ono pa sama sam,ne??) i siđem dolje tako upakovana i zjaknem u nesretnu dnevnu,a kad ono moja SVEKRVA stoji u mini spavaćici i čoha stomak.... ajme bože kad se nisam upišala od smijeha na taj prizor... a žena me onak isto sva splašena pogledala i zbunjeno rekla A KUD TI IDEŠ TAKO OBUČENA?? a ljudi,šta me još danas neće strefit rano ujutro...ako se po jutru dan poznaje,meni će garant bit zabavno... a sad,excuse me, cure, odoh polomit onu šalicu od neki dan... čujem da se opet pati s njom... Niti meni jutro nije baš sjajno krenulo ali ti se me nadmašila!!! Odlična priča tj.stvarnost he he he Mogla bi kolumne pisat!!!
|
|
RE: slonovi u staklariji 12.3.2010 8:47:14
|
|
|
|
danery
|
joj plavka moja,tko be mene naplaćao... ima toga na izvoz
|
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 12.3.2010 8:52:12
|
|
|
|
plavka
|
pusti .... nikad neznaš možda ti se posreći .... Zadnju koju sam pročitala je onu od J. Veljaće na nagovor frendice da me srce nije ostavilo.... želudac me je bolio cijeli dan i bila sam revoltirana te sam se pitala tko joj da olovku i papir....
|
|
RE: slonovi u staklariji 12.3.2010 16:29:28
|
|
|
|
L.P.
|
E Danery ti si opičena do bola!!!!
|
|
[Obrisani korisnik] 12.3.2010 16:44:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 12.3.2010 19:02:53
|
|
|
|
boba125
|
IZVORNA PORUKA: Brunina mama Veselo,veselo!kak ti to samo lijepo opišeš i napišeš,super!
|
RE: slonovi u staklariji 12.3.2010 22:41:34
|
|
|
|
anuska08
|
al svaka čast na strpljenju!!!!
|
|
RE: slonovi u staklariji 12.3.2010 23:13:22
|
|
|
|
ninolina
|
a jesam se nasmijala, ajme draga... svaka ti čast e pa ti odna spavaj... joooj
|
|
RE: slonovi u staklariji 14.3.2010 9:21:00
|
|
|
|
danery
|
joj znala sam nekako da ću ovu noć oplakati,ali nisam znala zašto... prvo sam mislila mm razapet jer mi nije dao spavat preko dana,da neću onda moći navečer zaspat (kao i da mogu...) onda je naš skočimiš opet larmao pa sam na kraju poslala mm da ga otfura dolje u wc i zatvori vrata da ga ne čujem... ah genetiko blažena bila...dala mi vid,ali i sluh šišmiša ...mjke ti sve se čudim kako nisam koga na ulici utamanila dok su mi cvike bile na popravku... da me murja zaustavila, mi sve ako me uz osobnu ne bi i za oružani list pitali...opasna sam sama po sebe takva bez optike... no uglavnom,miš u wc,ja u krevet i taman da ću zaspat,kad čuju se vrata...ide moja svekrva na wc...prekidač kliknuo,svjetlo se upalilo,žena se namjestila i počela pripremne radnje,kad odjednom čuješ ciku IIIIIIIIIJU BOŽE ŠTA TI RADIŠ OVDJE??? a miš jadan,pretpostavljam da je imao blaži (naime,sveki je inače bijela ko sir i malo poveća...pa kad je obavila striptiz...) mislim da je jadan miš pomislio ajme mladi mjesec izašaooooooo-je mladi,više u menopauzi pa je uz taktove pjesme MESEČINA,MESEČINA,JOOOJ,JOOOJ... doživio potpunu pomrčinu joj jel mi vjerujete da sam sjela na krevet i pukla se smijat ko blesava u 4 ujutro... naša fontana na trgu nije mi bila ravna kako su mi ne tekle,nego frcale... ah bože...i ja se čudim što me boli stomak....uffff...
|
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 14.3.2010 11:18:23
|
|
|
|
boba125
|
ajme
|
RE: slonovi u staklariji 14.3.2010 11:21:50
|
|
|
|
ninolina
|
a kod tebe je stvarno ludo... ja bi popizdila
|
|
RE: slonovi u staklariji 14.3.2010 11:24:14
|
|
|
|
danery
|
vjeuj mi, ja svako malo po i mislim da ću nekog , a onda se dogode ovakve stvari i ajd sad nemoj se
|
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 14.3.2010 11:30:29
|
|
|
|
ninolina
|
ma ja bi sigurno nekog opalila... svaka ti čast da možeš tako
|
|
RE: slonovi u staklariji 14.3.2010 12:24:56
|
|
|
|
plavka
|
Rekla sam da bi trebala pisat kolumne
|
|
RE: slonovi u staklariji 14.3.2010 18:11:17
|
|
|
|
anuska08
|
veselo,veselo u vas!
|
|
RE: slonovi u staklariji 17.3.2010 9:27:23
|
|
|
|
danery
|
uffffffff...najnoviji biser mm gleda jučer spot lady gage PAPARAZZI i čudom se čudi... i sam sa sobom raspravlja...MA GDJE JOJ JE TATA U TOJ PJESMI?? ja isto O ČEMU TI?? mm mudro gleda u mene i kaže PA NE ČUJEŠ? EVO KAŽE PAPA PAPA...JEL NIJE TO NA ENGL.TATA??,zaključuje sav ponosan a ja on sav uvrijeđen digao surlu... spot završava,piše opet PAPARAZZI I ONDA ODJEDNOM BLJESAK SRAMA I JEDNE CRVENE TIKVE U MRAKU SOBE
|
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 17.3.2010 9:39:26
|
|
|
|
CallamityJane
|
buahahahhahaa
|
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 17.3.2010 9:49:24
|
|
|
|
ninolina
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 17.3.2010 10:04:35
|
|
|
|
Točkica28
|
hahahahahahahahah
|
|
RE: slonovi u staklariji 17.3.2010 10:16:05
|
|
|
|
danery
|
pa evo plavka pišem kolumnu...na rr
|
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 17.3.2010 10:22:54
|
|
|
|
maja
|
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 17.3.2010 10:33:30
|
|
|
|
twitty
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 17.3.2010 13:35:40
|
|
|
|
L.P.
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 12.4.2010 19:34:11
|
|
|
|
danery
|
joj hahahaha,evo čitala sam jedan post na temi "SVEKR(I)VE" kako je jedna nesretna umjesto tablete za glavu popila Voltaren čepić i čudila se kako to ima okus po sapunu.... i sjetim se da vam nisam napisala kako je naš deda nedavno liječio prehladu šumećim tabletama dakle ovako:deda dobrano puhnuo u fenjer,zakurio temperaturu i počeo kašljat ko nespašen...inače je njega otjerat doktoru ravno dobitku na lotu,ali sad je vidio da je vrag odnio šalu i otišao na pregled... vratio se sa šumećim Aspirinom+c ili tako nekom đakonijom... a pošto siroče to nikad vidio,a kamoli pio nije,ispale mu jadnom oči kad je vidio poveliku tableturinu... a kad je bolje osmotrio,zaključio je valjda da se to takvo debelo i veliko ne može prelomit i junački utrpao u usta...i naravno,zalio vodom da lakše proguta... ajme majko moja,kako je jadna baba ciknula kad je vidjela svog zakonskog s pjenom na ustima i zakrvavljenih očiju kako se bori ko šopana guska da proguta tabletu... a on navalio natakat još vode,a pjena sve veća i jača... prolazi uto šogorica i videći ga takvog slinavog i pjenastog,hladno komentira: a znala sam da ima bjesnoću,samo dosad nije pokazivao simptome...
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!