Anoniman -> RE: Zvrk ti luda zeno!!! (8.3.2010 19:13:28)
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: Nellyca Zar si stvarno mislila da ja nisam ukljucena u celu pricu??? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Samo ja znam da drzim jezik za zubima [sm=hudicek.gif][sm=hudicek.gif][sm=hudicek.gif][sm=hudicek.gif] Hvaalaaa zvrk i u moje ime, posto pola toga ide meniiiiii jesi me cula ti kepecu, ima da me doceka kad se vratim, jesi me cula????? [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] toplo se nadam da će ti barem kike pokazati kutiju u kojoj je bilo poslano jer je ona skroman [sm=angel.gif] čak joj niti ne fale igračke nego je dosta prazna kutija pa da, a ne ko nas dve divljakuse [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] samo ne znam na koga je kiki tako skromna, sigurno na callinog muza, jer na nju nije sigurno [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|