|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: crna strana fejsa :(
9.3.2010 17:50:46   
lidac0605
Kao što sam rekla-žali Bože riječi...Meni nije do nikakve prepirke ali pizdim kad neko po meni pljuje,a još više po tome kak ću ja odgajat svoju djecu...ne želim da budu razmažena derišta koja mogu imat sve kaj zaprde...i nemaju većinu stvari koje drugi klinci danas imaju i kvalitetnija su djeca od svojih vršnjaka...
Tu ću stat,ne želim više niš komentirat jer baš kao što je i Wuki rekla na nekom drugom forumu rekla-pojedinci ovdje izokreću izjave i na kraju dođe do nesporazuma...
Žalosno-kad sam se tu učlanila,bila sam uvjerena da ću upoznat žene s kojima ću moć otvoreno i iskreno razgovarat...svađu i omalovažavanje,pogotovo od nekog no name ne trebam...user posted image user posted image user posted image user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 51
9.3.2010 18:07:07   
Domy

IZVORNA PORUKA: lidac0605

Kao što sam rekla-žali Bože riječi...Meni nije do nikakve prepirke ali pizdim kad neko po meni pljuje,a još više po tome kak ću ja odgajat svoju djecu...ne želim da budu razmažena derišta koja mogu imat sve kaj zaprde...i nemaju većinu stvari koje drugi klinci danas imaju i kvalitetnija su djeca od svojih vršnjaka...
Tu ću stat,ne želim više niš komentirat jer baš kao što je i Wuki rekla na nekom drugom forumu rekla-pojedinci ovdje izokreću izjave i na kraju dođe do nesporazuma...
Žalosno-kad sam se tu učlanila,bila sam uvjerena da ću upoznat žene s kojima ću moć otvoreno i iskreno razgovarat...svađu i omalovažavanje,pogotovo od nekog no name ne trebam...user posted image user posted image user posted image user posted image

kao prvo draga moja na tebe nitko ne pljuje... kako si ti mene replicirala tako sam i ja tebe..al vidiš tvoja mora biti zadnja..i ti moraš biti u pravu..
daj ti meni odgovori na onu moju konstataciju u citiranju al nemoj izbjegavat odgovor..a ne ovdje napisati hrpu toga kao da si ti tu ispljuvana..i izvrijeđana..
ili citiraj jednu moju rečenicu koja opravdava ovaj tekst gore što si napisala..

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 52
9.3.2010 18:45:31   
maja
IZVORNA PORUKA: lilivana

IZVORNA PORUKA: maja

joj moram te tu potpisati...ja kad sam se prvi puta išla nači sa jednom našom ringerajkom muž mi je rekao pazi da ti ne uzme dijete...mislim si zapravo stvarno ne znaš tko je ko...mi nemamo pojma ni tko se ovdje krije iza imena

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  hehe nisam ja ništa mislila loše, on mi je napunio glavu user posted image

a xxl ne cerekaj se user posted image user posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 53
15.3.2010 11:44:09   
adryosijek
ma ja sam se uclanila na fejs ali neidem tam jel mi nije interesantno i niko mi netreba kao prijatelj pogotovo aako je musko jel moj mm mi nedauser posted image user posted image svi oni stave predivan provil sa slikom a kad ga vidis trciiiiiiiii sto dalje. imala sam iskustvo preko chata vipa tamo ko da su sve najruzniji muskarci ..nedaj boze vise ici na kocku pa jos naletis na nekog da te silujeuser posted image svu lijepi pametni i bogati a kad ono obrnutouser posted image user posted image user posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 54
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!