|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B. Zima baj baj
13.3.2010 21:38:23   
ninolina
ninolina što bi ja bez tebe.baš si mi srcu prirasla.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i ti meni draga

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 626
13.3.2010 21:39:25   
Domy

IZVORNA PORUKA: lee

ninolina što bi ja bez tebe.baš si mi srcu prirasla.user posted image user posted image  
Domy večer, kako si ti? novamama ugodna večer, odmori seuser posted image

umorna sam od današnje generalke a uz to sam još i bubana..ma biti če bolje glavno da su djeca zdrava...kako si mi ti?

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 627
13.3.2010 21:40:02   
ninolina
joj domy brzo ozdravi a da probaš terapiju s metlom he he

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 628
13.3.2010 21:40:44   
Domy

IZVORNA PORUKA: ninolina

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i ti meni draga

I VI MENI ISTO SVIIIIuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 629
13.3.2010 21:41:07   
lee

i ti meni draga

hvala hvala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  idem sad gledati tv..pa na spavanje.ugodnu večer vam želim možda kasnije opet navratim

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 630
13.3.2010 21:42:00   
lee
domy brzo ozdravi! dobro sam,user posted image  odmaram.

Alex 2.5.2009

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 631
13.3.2010 21:42:18   
Domy

joj domy brzo ozdravi a da probaš terapiju s metlom he he

jokuser posted image kad me boli grlo ništa..al u stvari nikad se neznauser posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 632
13.3.2010 21:42:22   
pepeljuga
ej domy pa sto te uhvatilo,vidim ja da ti svako malo imas generalku....user posted image

lee laka ti noc......user posted image

ninolina jedva cekam sutrauser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 633
13.3.2010 21:42:45   
ninolina

i ti meni draga

I VI MENI ISTO SVIIIIuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 634
13.3.2010 21:43:37   
Domy

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

ej domy pa sto te uhvatilo,vidim ja da ti svako malo imas generalku....user posted image

lee laka ti noc......user posted image

ninolina jedva cekam sutrauser posted image user posted image user posted image

ja ti svaku subotu generalku..ma ja sam ti isto opičena što se tiče čistoče...sve bi da je na svom mjestu..

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 635
13.3.2010 21:43:37   
ninolina
ninolina jedva cekam sutra

i ja micek, baš sam nestrpljiva mislila sam i martini poslati poruku al neznam kaj je s njom ne javlja se... valjda su ok

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 636
13.3.2010 21:45:03   
ninolina
ja ti svaku subotu generalku..ma ja sam ti isto opičena što se tiče čistoče...sve bi da je na svom mjestu..

i ja domi al nikad nije čisto, sve me strah kad pepe sutra dođe kako će ju dočekatiuser posted image user posted image
klince šaljem ujutro kod bake i idem po njih dok javi da kreće da ostane sve na svome mjestuuser posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 637
13.3.2010 21:46:17   
Florijan Jakov
hi, komadi user posted image

kaj isčekujete sutra??

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 638
13.3.2010 21:47:09   
ninolina
hej fj pa gdi si ti?????
kako se osječaš, e ja očekujem pepicu na kavici i kolačimauser posted image

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 639
13.3.2010 21:50:17   
pepeljuga
ej fj..kako si ti ,jakov i mali bebac.....user posted image

ma daj ninolina nisam ti ja neka cistunicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a martina ja mislim slavi sutra katarini rođ,ili je slavila danas al mislim da joj je sutrauser posted image

domy os jednu subotu kod meneuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 640
13.3.2010 21:53:22   
Florijan Jakov
svi smo super i sve je na mjestu user posted image

ajde baš lijepo za druženje user posted image user posted image user posted image

kako su vaši klinci? pepi, jeste zdravi?

FJ JE FRAJER

Neposredna veza do poruke: 641
13.3.2010 21:59:37   
pepeljuga
fi napokon zdravi,jedino roko malo kasljuca al nista novo...mogli bi i mi na neko druzenje i setnju sa kikicima.....user posted image

Neposredna veza do poruke: 642
13.3.2010 22:08:17   
ninolina
ej fj..kako si ti ,jakov i mali bebac.....user posted image

ma daj ninolina nisam ti ja neka cistunicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a martina ja mislim slavi sutra katarini rođ,ili je slavila danas al mislim da joj je sutrauser posted image

domy os jednu subotu kod meneuser posted image

je je pa kad dođeš, ovo je tu, ovo ovako... he he...
a znam da malecka ima ročkas a valjda onda slave danas... nemam pojma

Neposredna veza do poruke: 643
13.3.2010 22:11:04   
lee
evo me nakratko nazad...vrtirepka vidim te...ku ku. tu si...user posted image

Alex 2.5.2009

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 644
13.3.2010 22:12:14   
ninolina
hej lee nemreš ti bez nas... a vrtirepka sad bu nas malo pratila a onda uletila isto ko i user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 645
13.3.2010 22:19:07   
lee
ma malo sam uletila...ne mogu ja bez vas.sad baš idem spavati...mislila sam da još malo budem na rr.ali mi se spava...he he naša vrtirepka je jedinstvena.

Alex 2.5.2009

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 646
13.3.2010 22:20:06   
ninolina
ma malo sam uletila...ne mogu ja bez vas.sad baš idem spavati...mislila sam da još malo budem na rr.ali mi se spava...he he naša vrtirepka je jedinstvena.

i ja sam baš umorna... budem još malo a onda ću i ja u pupe... ljubni mi aleksa sutrauser posted image

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 647
13.3.2010 22:22:05   
Florijan Jakov
pepe, svakako sam za druženje ... no kod mene tek subota dolazi u obzir user posted image , a do tad se još tipkamo

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 648
13.3.2010 22:23:14   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov

pepe, svakako sam za druženje ... no kod mene tek subota dolazi u obzir user posted image , a do tad se još tipkamo

ma moze i subota,tipkamo se do taduser posted image

i ja cu lagano na spavanjac....user posted image

Neposredna veza do poruke: 649
13.3.2010 22:26:32   
MaTana
većer, ima li koga?

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!