|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B. Zima baj baj
15.3.2010 21:18:50   
osobno

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

evo meuser posted image user posted image

ej trudnice, kako si mi? je li te još boli?

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1101
15.3.2010 21:18:57   
leilany
IZVORNA PORUKA: ninolina

pa mislim.... to si mi vec rekla senilko jedna

mislim ono neuser posted image user posted image user posted image user posted image

hehe senilko fosilko...rimuje seuser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1102
15.3.2010 21:19:53   
novamama
ej cure!

evo samo da se javim kratko, prije dr, hausa...

do sad sam peglala, ali nije bilo opasno!

to je to, kad svaki dan po malo, onda ide ok, ali kad mi se skupi jedna himalaja, onda me sve boli...

pozdravljam vas, idem još malo škicat po temamauser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1103
15.3.2010 21:20:41   
BUMBIKA
Pozdrav i ostalim curamauser posted image
pepe kako si ,jel te još boli?

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1104
15.3.2010 21:21:20   
osobno

imam jednog frenda koji je jednom reka da on ima telepatiju sam sa sobom...monopatija...user posted image

ha ha kakav fenomenuser posted image user posted image user posted image user posted image

a čuj, da vidiš koliko tijelo ima, ne bi me čudilo da i ima i polipatiju...user posted image ga.
inače moj vjenčani kum i najnajbolji frend...on ima 190 cm i 120 kila, a ja točno pola svega togauser posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1105
15.3.2010 21:21:35   
pepeljuga
malo boli malo ne,sad boli al vjerojatno jer sam peglala cilo popodne,dica mi nisu imala vise sto obuciuser posted image user posted image user posted image user posted image

al uglavnom okuser posted image
tvoji decki.....user posted image

di ste vi kokose,samo kokodacete.....user posted image user posted image user posted image user posted image

novamama zbogomuser posted image

bumbi vece i tebiuser posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 15.3.2010 21:22:12 >

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1106
15.3.2010 21:22:53   
BUMBIKA
Prvo nema nikoga, a sad jedva stignem sve pohvatatiuser posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

Neposredna veza do poruke: 1107
15.3.2010 21:24:57   
osobno
ja MRZIM peglanje...user posted image
zato kupujem sve manje brojeve pa svi izgledamo zategnuto opeglani...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 1108
15.3.2010 21:26:47   
mariola
Večeruser posted image
Kao ste mi?
Može pomoć? Kako se zovu one kuglice za zubiće što ih nema kupiti u HR? aj pliz recite da ne kopam po temamauser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1109
15.3.2010 21:27:11   
ninolina
pepe ima i kod mene peglanjauser posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1110
15.3.2010 21:27:51   
ninolina
Može pomoć? Kako se zovu one kuglice za zubiće što ih nema kupiti u HR? aj pliz recite da ne kopam po temamauser posted image

osanit al nema ih kod nas bar mislim, meni tetak baš donesao iz njemačke

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1111
15.3.2010 21:28:41   
BUMBIKA
Ne spominjte peglanje,imam i ja veliku hrpu..
mariola bok,kako ste ti i  Toni?A za kuglice ja ti neznam kako se zovu

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1112
15.3.2010 21:30:27   
pepeljuga
ja peglala cilo popodne al jos nisam gotovauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mariola vece,kod nas imas u apozeci kupiti homeopatske isto za zubice,to sam ja davala toniju i bilo je okuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 1113
15.3.2010 21:31:55   
mariola

osanit al nema ih kod nas bar mislim, meni tetak baš donesao iz njemačke

Znam da nema. To ću reći teti u Švicarskoj da kupi i doneseuser posted image user posted image user posted image
Thanks Ninškauser posted image

Ja sinoć peglala 2h samo Tonijevouser posted image

Bumbi,  dobro smo, T u snovimauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1114
15.3.2010 21:34:39   
BUMBIKA
Jel to T već muče zubići ili se ti samo pripremaš?

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1115
15.3.2010 21:35:24   
pepeljuga
ja mislim da mariola mene ignorirauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 1116
15.3.2010 21:36:19   
osobno

ja mislim da mariola mene ignorirauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sigurno želi ječmenac kao novi modni dodatak...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1117
15.3.2010 21:37:25   
BUMBIKA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1118
15.3.2010 21:38:52   
pepeljuga
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 1119
15.3.2010 21:40:18   
osobno
ovo sam dobila nalet duhovitosti jer... cili dan slušam "ja sam zmija a ti si žaba žaba"...user posted image

Neposredna veza do poruke: 1120
15.3.2010 21:40:19   
BUMBIKA
Evo sad je i nestala...sad i nas sve ignorirauser posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

Neposredna veza do poruke: 1121
15.3.2010 21:40:33   
mariola

Naravno da ne. Negomi cijeli dan tvoja poruka uskoči između par sekundi prije moje i onda tako ispadneuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Njemu su ruke stalno u ustima i grize i slini odavno ali nije grintav. Pripremam se. Teta mi dolazi uskoro pa da me opskrbi na vrijeme.
Kupit ću ja i to Pepi što si i ti i ogrlicu i sve moguće da se naoružamuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1122
15.3.2010 21:41:58   
mariola
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA

Evo sad je i nestala...sad i nas sve ignorirauser posted image user posted image user posted image

I s vama sam, i na mobitelu, i na fejsuuser posted image
Znate mene, ko kad pečem palačinke, svi prsti moraju biti zaposleniuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 1123
15.3.2010 21:42:23   
pepeljuga
a ja vec mislila da se nesto ljutisuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1124
15.3.2010 21:43:01   
BUMBIKA
Luda siuser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!