|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Odlučila sam, želim diplomirati
16.3.2010 11:20:24   
buduća mamica
krećem učiti....prvo ću ovaj tjedan napraviti generalku u kući...osigurati sve potrebno i nepotrebno i krečem...imam još pet ispita....mogu ja to zar ne!? user posted image
a to znači da ću ćešče visiti na raji (komp je na stolu, nezaobilazan je....user posted image user posted image user posted image ) eto držite mi fige i malo vibrica ne bi škodilo user posted image

< Poruku je uredio Ninaa -- 22.3.2010 17:35:03 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: odlučila sam, želim diplomirati
16.3.2010 11:24:12   
boba125
sretno user posted image user posted image user posted image user posted image
uspjet ces ti touser posted image

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 2
16.3.2010 11:28:50   
ejmama
Naravno da možeš , puno mama na Raji je to dokazalo.

H 07 E 09

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 3
16.3.2010 11:30:21   
CallamityJane
samo naprijed draga to je duh koji se trazi user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 4
16.3.2010 11:32:43   
Ninaa
Moraš samo krenuti, vjeruj iz vlastitog iskustva govorim. Vjeruj bit će jako teško i meni je svaki put bilo najgore to da ja učim a moje dijete netko drugi čuva, ali pregrmila sam to u sebi i prošla 3 ispita. Kad mi je bilo najgore i strah samo sam si rekla ak si mogla roditi možeš i to proći i tak je bilo. Ja ti od srca želim da uspiješ.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 5
16.3.2010 11:37:21   
Bebys
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   samo hrabro naprijed..to nije puno ispita...brzo ces ti to zavrsiti...

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 6
16.3.2010 11:38:43   
MILLA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....samo naprijed draga!!!!!

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 7
16.3.2010 12:02:34   
danery
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za ovu odluku i samo naprijed

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 8
16.3.2010 12:07:49   
mišica 666
stvarno bi ti bila šteta da ne završiš a imaš samo 5 ispita možeš ti to curo...user posted image user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 9
16.3.2010 13:01:43   
BUMBIKA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 10
16.3.2010 13:28:34   
ninolina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 11
16.3.2010 14:09:22   
elle1
bravo za tvoju odlukuuser posted image user posted image user posted image user posted image -ja imam jednu diplomu iz ekonomije,a kad rodim planiram se vratiti i po drugu-isto iz ekonomijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 12
16.3.2010 14:10:46   
pepeljuga
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 13
16.3.2010 14:11:01   
curice
bravo za tebe i tvoju odlukuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 14
16.3.2010 14:35:44   
gljiva
Možeš ti to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 15
16.3.2010 14:42:38   
mariola
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 16
16.3.2010 14:43:14   
novamama
bravo!!!!

to je samo 5 ispitauser posted image user posted image user posted image

i manje na rajuuser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 17
16.3.2010 15:13:39   
ikica84
mozes ti to   user posted image user posted image user posted image user posted image
manje na raji a vise sa knjigom i bebom user posted image user posted image user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

Neposredna veza do poruke: 18
16.3.2010 16:12:35   
Anoniman
Bravo, odluka je za svaku pohvalu user posted image user posted image user posted image
Mozes ti to, nece ti puno trebati...pa toliko sam ih ja dala u jednom roku user posted image user posted image user posted image

A sta zavrsavas? user posted image

(Odgovor članu ikica84)
  Neposredna veza do poruke: 19
   [Obrisani korisnik]
16.3.2010 16:22:21   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 20
16.3.2010 16:35:43   
natalijax
user posted image user posted image user posted image sretno

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 21
16.3.2010 16:45:38   
tinka25
Naravno da ćeš uspjeti, najbitnije je imati volju user posted image i ustrajati. Ja imam još devet ispita i planiram dati neke dok ne zamrznem prava na neko vrijeme. Idem baš sutra na ispit. Ne da mi se baš učiti iako sam još trudna, ali budem, kao i ti, uz dobru volju i malo truda. Izdrži još malo napora i diploma je u ruci, a onda je s njom ipak malo lakše, to je budućnost tebe i tvoje bebe. SRETNO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 22
16.3.2010 17:35:32   
anuska08
user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo za odluku!!
Držim fige da uspiješ!!!user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu tinka25)
Neposredna veza do poruke: 23
16.3.2010 18:33:13   
Zvonki
Mamice, odlična odluka user posted image Imam osjeća da što se duže čeka da se teže pokrenuti. Zato, tvoja odluka je po meni za SVAKU POHVALU!

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

Neposredna veza do poruke: 24
16.3.2010 18:36:11   
buduća mamica
A sta zavrsavas?

Matematika-fizika, bit ću profa jednog dana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!