njanja -> RE: RI rodiliste ima li kakvih novosti, iskustva??? (2.9.2010 16:05:33)
|
da se razumijemo, nisu ženske krive što su takve, mojoj sestri se jedna požalila nakon par dana svađanja (sestra je zbog problema bila 2 tj u bolnici), jednu noć je sjela kraj nje i pričale su jako dugo i rekla joj je kako njih uprava šalje na razne edukacije po inozemstvu i da tamo vidi kako su 2 sestre na 4-5 djeteta, a kod njih 2 sestre na 30 tak beba...nije ni njima lako...Zbog toga ja još uvijek mislim da se to treba dati u novine jer se i tim ženama treba omogućiti bolji uvijeti rada kako bi rodilje i djeca bile namirenije i time zadovoljnije.Mene najviše smeta što se Riječko rodilište propagira kao prijatelj djece, a takvim postupkom, on to uopće nije.A sada da se do kraja istresem, obično ne volim navoditi imena, ali žena koja gore je na odjelu neka velika faca, dr Mahulja, nam je na tečaju držala predavanje o dojenju, bla bla bla....Kada je meni došla u vizitu sa med. sestrama ja sam joj rekla da nemam mlijeka i da jako želim dojiti, a ona mi je rekla: IZDAJAJTe, ja sam pitala kako, ona se okrenula i otišla....Ako budem 2. x trudna, ići ću na tečaj samo radi nje da joj to pred auditorijem kažem....
|
|
|
|