Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 19.3.2010 20:41:10
|
|
|
|
mala pcelica
|
jebga ,pozdravi se sa njim,već je našao novog vlasnika
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 19.3.2010 20:42:06
|
|
|
|
leilany
|
a pepe ebemu..... znam da si sad lud ko batina....
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 19.3.2010 20:43:09
|
|
|
|
adryosijek
|
i mani se desilo ja mislila da je pao u snijeg ono oso pod sic u autu 2 tjedna se nije vidio i odjednom mi bio pod nogama
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 19.3.2010 20:49:20
|
|
|
|
nancy
|
ajoj Pepe,sve mi se cini da ga je neko nasao jebemu!!
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 19.3.2010 21:29:26
|
|
|
|
novamama
|
nadam se da si blokirala karticu i da ću te moći uskoro dobiti na isti broj a mobitelu je očito bilo vrijeme da te napusti al sam te utješila
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 19.3.2010 21:32:12
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: novamama nadam se da si blokirala karticu i da ću te moći uskoro dobiti na isti broj a mobitelu je očito bilo vrijeme da te napusti blokirala i kartica ce doci valjda sljedeci tjedan sa istim brojem..... A mobitel je star misec dana
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 19.3.2010 21:33:05
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: novamama nadam se da si blokirala karticu i da ću te moći uskoro dobiti na isti broj a mobitelu je očito bilo vrijeme da te napusti al sam te utješila Baš ti ide ova dva dana... A baš sra... Mrzim to... Još najgore što su nam danas svi brojevi unutra...
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 19.3.2010 21:33:32
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: novamama nadam se da si blokirala karticu i da ću te moći uskoro dobiti na isti broj a mobitelu je očito bilo vrijeme da te napusti blokirala i kartica ce doci valjda sljedeci tjedan sa istim brojem..... A mobitel je star misec dana pepe jel onaj crni kaj si imala na cugi???
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 19.3.2010 21:34:25
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: novamama nadam se da si blokirala karticu i da ću te moći uskoro dobiti na isti broj a mobitelu je očito bilo vrijeme da te napusti blokirala i kartica ce doci valjda sljedeci tjedan sa istim brojem..... A mobitel je star misec dana Da, baš je kul bio... Možda ti ga je netko baš maznuo...
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 19.3.2010 21:39:37
|
|
|
|
pepeljuga
|
Da onaj crni,to je bio poklon od mm
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 19.3.2010 21:44:58
|
|
|
|
mamica29
|
Trebala si se vratiti na sva tri mjesta i pitat. možda su ga prodavačaice našle i spremile. probaj
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 19.3.2010 21:46:31
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mamica29 Trebala si se vratiti na sva tri mjesta i pitat. možda su ga prodavačaice našle i spremile. probaj i to smo napravili i kao nitko ga nije vidio ili se prave ludi
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 19.3.2010 21:46:48
|
|
|
|
mamica29
|
a joj sori nisam vidla da si to napisala
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 19.3.2010 21:54:51
|
|
|
|
maja
|
a ebemu pepe, možda si naišla na nekog poštenog ko neće moći spavati od grižnje savjesti pa ga vrati, probaj zvati još ovih dana
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 19.3.2010 22:02:34
|
|
|
|
ninolina
|
a joooj
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 19.3.2010 22:06:17
|
|
|
|
Domy
|
što je rekla ninolina a jojjjjjjjjjj...
|
|
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 19.3.2010 22:13:31
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Joj,žao mi je ...Još ima i sentimentalnu vrijednost,ipak je poklon od tm....Možda se ipak poštena osoba javi za vratiti...
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 19.3.2010 22:58:49
|
|
|
|
curice
|
nažalost danas je sve manje poštenih(tako mi se bar čini) al isto probaj i sutra nazvati,možda se netko ko ga je našao smiluje,pa ti ga i vrati
|
|
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 19.3.2010 23:03:23
|
|
|
|
twitty
|
sorry pepe možda još ima nade...
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 20.3.2010 0:16:26
|
|
|
|
malizia
|
kod nas bi rekli; sve zlo u tom bilo, stoga .
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 20.3.2010 0:25:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 20.3.2010 0:31:08
|
|
|
|
mariola
|
Pepi žao mi je A i sumnjive su mi prodavačice. Tako je meni na plaži nestao mobitel.Bila sam sigurna da sam ga stvaila u torbu,od torbe se nisam odvajala ali nisam je baš ni držala čvrsto u rukama i neko ga je maznuo. Bio je star par dana i koštao par tisuća
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 20.3.2010 7:12:30
|
|
|
|
gljiva
|
Pepi žao mi je
|
|
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 20.3.2010 10:19:29
|
|
|
|
Wukovarka
|
Šteta Znam kao je to kad ti se dogodi....samo ja sam znala tko je mog maznuo....tj. našao ali je šutio kao zaliven. Mobač je bio fenomenalan, niš....sad MM-a da ide po drugi
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!