|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Vijetnam"
6.10.2008 17:24:45   
Maki
*** ANNE ***
Hej, cure... Evo i mene. Danas sam bas super, jedino sto me malo Petra zavrkava s jelom. I dan je prekrasano suncan.

Topla voda blato pere...

(Odgovor članu Maki)
Neposredna veza do poruke: 676
6.10.2008 17:27:55   
Maki
Fiona, nema veze za zafrik...
Šta ja znam Piggy, nemam blage veze...
Hej Anne, otkud ti tu? Sta si uspjela osposobiti internet kod mame?

Topla voda blato pere...

(Odgovor članu Maki)
Neposredna veza do poruke: 677
6.10.2008 17:28:44   
piggy
IZVORNA PORUKA: troubled

fiona ti je pas koji laje...user posted image
piggy bi najviše od svga htjela biti mama - i bit će... user posted image
mene si dočekao...
eto user posted image user posted image user posted image

odgovor je istinit!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a sad ozbiljno,najviše bi htjela svoj salon i rad u struci.
Maki dobra zamjena uloga,ide ti predobro ovo imitiranje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 678
6.10.2008 17:30:45   
piggy
IZVORNA PORUKA: Maki

Fiona, nema veze za zafrik...
Šta ja znam Piggy, nemam blage veze...
Hej Anne, otkud ti tu? Sta si uspjela osposobiti internet kod mame?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
e pa kad ti ne znaš ja znam još manje,ne poznajem dobro taj dio svijeta.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
imaš još desetak dana za razmišljanje možda ti nešto padne na pamet.user posted image

(Odgovor članu Maki)
Neposredna veza do poruke: 679
6.10.2008 17:35:27   
troubled
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 680
6.10.2008 17:41:43   
troubled
***njanja***

ODJAVA!
user posted image user posted image user posted image

p.s. stigao dragi s posla...bježim user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 681
6.10.2008 17:43:57   
Maki
Već sam si ja zapisao na mobitel Piggy... Sad još samo da zapišem da trebam pogledati na mobitelu.
*Volio bih da ti se u tvom salonu ostvari tvoj san.*
U biti pretpostavljam da si ti totalno jedan sangvinik, a kad ja zamišljam jednu dobru frizerku, onda prvo pomislim na karakter sangvinika i tek onda na sve ostalo što ide uz to (može pričati do mile volje, šašava, vrckasta, nasmijana...:).
Ne znam šta radi Troubled. Piše da već dvadeset minuta objavljuje poruku... I onda se samo nasmije, i to je to. Opa... Prihvatila igru. Idemo dalje (HDZ).

Topla voda blato pere...

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 682
6.10.2008 17:46:47   
Wukovarka
Malo sam se izgubila u slaganju vesa user posted image
Maki bok...pratim ja tebe, bez brige user posted image ..samo me ne vidis jer se dobro skrivam.
Piggy bokic, beba slusa, tuce i dalje...Fiona i tebi pusa jedna...i tvom bebacu...
Uskoro je i on s nama user posted image
I ostalima velike puse...ovih dana sam slabo s vama, pripreme za svatove su u tijeku, kat sa sredjivanjem pri kraju...pa ima posla...
A za 8 dana idem na 3D...jedva cekam  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Wukovarka -- 6.10.2008 17:48:06 >

(Odgovor članu Maki)
Neposredna veza do poruke: 683
6.10.2008 17:53:36   
Maki
*** FIONA ***
Hej, Njanja čekaaaaj! Htjela sam ti nešto re... Uf' pobježe.
Skuvala ja svojgraah i sad uživam u svoj livadu, potočiću i šumarkuu.
Bebač još tuče. Opet ta križa. Idem malo prileći.
Kissi, kissi!!!

Topla voda blato pere...

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 684
6.10.2008 17:58:23   
Maki
*** ANNE ***
Eh, spora veza. Kaj buš. Bolje išta nego ništa.
Samo da vas malo čujem.
Šta ima novog? Vidim MM se dobro zabavlja.
Vukovarka, opet ponavljam: "Čuvaj se!".

Topla voda blato pere...

(Odgovor članu Maki)
Neposredna veza do poruke: 685
6.10.2008 18:02:59   
Maki
Cure, idem se ja istuširati pa onda na spavanac. Sutra opet buđenje  prije pola šest.

Topla voda blato pere...

(Odgovor članu Maki)
Neposredna veza do poruke: 686
6.10.2008 18:13:23   
Maki
*** PIGGY ***
Nakon brda bezuspješno objavljenih linkova na RR youtube stranici, sva umorna i iscrpljena idem i ja. Sutra je novi dan.

PS. Nadam se da će razgovor sa šeficom proći prema očekivanju user posted image

Topla voda blato pere...

(Odgovor članu Maki)
Neposredna veza do poruke: 687
6.10.2008 18:15:18   
piggy

*** PIGGY ***
Nakon brda bezuspješno objavljenih linkova na RR youtube stranici, sva umorna i iscrpljena idem i ja. Sutra je novi dan.

PS. Nadam se da će razgovor sa šeficom proći prema očekivanju user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hajde idi se i ti odmori,nije lako raditi sa kamenjem.user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Maki)
Neposredna veza do poruke: 688
6.10.2008 18:25:54   
Maki
Ajd da ti još odgovorim na pitanje Piggy. Moj posao je područje automatizacije tako da obično radim projekte od početka do kraja od ugovaranja, planiranja, crtanja dokumentacije, programiranja i na kraju puštanja postrojenja u pogon. Uovom slučaju radim jednu dizalicu s grabilicom koja pretovara vapnenac u kamenu u jednoj ogromnoj Termoelektrani u gradu O Mon.

PS. Cure, ne znam još koliko je koja od vas uvredljiva pa se nemojte ljutit' ako sam neku s nečim uvrijedio. Izabrao sam Fionu i Piggy jer pretpostavljam da bi se najteže naljutile, a i zanimljivi su mi "likovi", a Anne dobro poznajem. Ovaj forum nam ionako služi za zabavu, a ja sam u (vama) čudno vrijeme slobodan pa si malo popunim vrijeme.

Laku noć. user posted image

Topla voda blato pere...

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 689
6.10.2008 18:31:10   
Wukovarka
Noć, noć...slatki snovi.

(Odgovor članu Maki)
Neposredna veza do poruke: 690
6.10.2008 18:53:19   
piggy

Ajd da ti još odgovorim na pitanje Piggy. Moj posao je područje automatizacije tako da obično radim projekte od početka do kraja od ugovaranja, planiranja, crtanja dokumentacije, programiranja i na kraju puštanja postrojenja u pogon. Uovom slučaju radim jednu dizalicu s grabilicom koja pretovara vapnenac u kamenu u jednoj ogromnoj Termoelektrani u gradu O Mon.

PS. Cure, ne znam još koliko je koja od vas uvredljiva pa se nemojte ljutit' ako sam neku s nečim uvrijedio. Izabrao sam Fionu i Piggy jer pretpostavljam da bi se najteže naljutile, a i zanimljivi su mi "likovi", a Anne dobro poznajem. Ovaj forum nam ionako služi za zabavu, a ja sam u (vama) čudno vrijeme slobodan pa si malo popunim vrijeme.

Laku noć. user posted image

nitko se nije na tebe naljutio bio si baš dobar.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Maki)
Neposredna veza do poruke: 691
6.10.2008 19:55:32   
FIONA
ma Makica kaj bi se ja naljutit imala na zdravu zafrkanciju...meni za to treba malo više ali kad poludim poludim do kraja!!!

Vidiš dobila sam ideju za novi show koji se bi zvao "poludi do kraja"...prvi natjecatelj Piggy....pitanje za 500 kn da li smatrate da je vaša šefica luda?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisam se vratila jer sam na kraju poslike zafrika i pojela tanjur jer me malo mamilo...a kad se to desilo nisam mogla nikud nego na lijevi bok!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pusa i možda se javim kasnije...sve ovisi jel bu mi se dalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

kissi, kissi...

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 692
6.10.2008 20:14:05   
Puli
e baš sam se nasmijalauser posted image
maki je rođeni imitatoruser posted image

evo ja bila na šišanju

nekakva sam umorna
i glava mi je u balunuuser posted image

valjda ovo ludo vrijemeuser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 693
6.10.2008 20:37:20   
lelo
Cure bok,
evo i ja stigla do birca i nikog nema.Vidim Maki se javlja i ubrzo, dolazi to će razveseliti Anne.user posted image user posted image user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 694
6.10.2008 20:43:28   
Wukovarka
Spavate večeras cure...
baš uvijek pogodim da dodjem kad nikoga nema

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 695
6.10.2008 20:44:50   
lelo
Tu sam Wukovarka.
Kako si ti i bebač?

Leon 19.04.2007

Neposredna veza do poruke: 696
6.10.2008 20:46:26   
Wukovarka
Supač...danas smo u primirju user posted image
Ma sve 5...pazim se, ali ne nešto prestrogo..pa pobogu, svatove spremamuser posted image
Kako si ti?

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 697
6.10.2008 20:46:47   
Candy
I ja sam stigla...user posted image user posted image user posted image ...

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 698
6.10.2008 20:48:07   
tiha
ja sam tu ali gibam bacit cure u krpe jer mm ide u pola 10 radit! pa da me poslje nezekaju!user posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

Neposredna veza do poruke: 699
6.10.2008 20:50:32   
lelo
Kod mene svi bolesni.Leon nemre disat zbog nosa,a m ima temperaturu.user posted image stalno viče da sam ga zarazila.

Leon 19.04.2007

Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!