Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 7.10.2008 20:06:37
|
|
|
|
tiha
|
i mi se idemo kupati
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 7.10.2008 20:15:24
|
|
|
|
božica
|
bok wukovarka same smo-kako si
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 7.10.2008 20:16:45
|
|
|
|
Wukovarka
|
Hej hej...vidila si me Bokic i tebi...malo citam o cem ste piskarale,ali nitko danas od akcije.. Evo napokon sjela...dusa u meni spava, ove pripreme me izmorise
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 7.10.2008 20:47:27
|
|
|
|
mirna
|
bok curke! gledam trenutak istine, mislim da je danas onaj tip o kojem je pricala tikica...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 7.10.2008 21:01:09
|
|
|
|
mamavlatkica
|
Drage moje ! Evo da vam se malo javim , ja sam vam danas jako tužna i usamljena pokušavam shvatiti zašto neki ljudi u meni pobude divan osječaj i osječam se divno u njuhovom prisustvu , nedustaju mi te osobe a s druge strane neki to krivo tumaće i žele uništiti to što je lijepo . U moj život ušala je jedna divna osoba koja mi je dala samopouzdanje zahvaljujući toj osobi ima svog Jana-Renata , napredovala sam u poslu i sdaa se neko našao uništiti to što je lijepo a to boli .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 7.10.2008 21:02:21
|
|
|
|
lelo
|
Bok cure, preživih dan pa ću valjda i ovu noć. jučer smo spavali 3 sata tak da sam krepana.kako ste mi vi sve?
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 7.10.2008 21:05:56
|
|
|
|
lelo
|
Nemoj se živcirat zbog drugih ljudi mamavlatkice.Imaš svoje zlato Jan Renata i to ti je najvrijednija osoba na svijetu, a ostali šta te briga kaj drugi pričaju niti te hrane niti te oblače.Uvijek su postajale ljubomorne osobe i to nemreš promjenit samo ponosno digni glavu i prođi pored njih.
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 7.10.2008 21:09:59
|
|
|
|
božica
|
mamvlatkica tužno je to kada se ljudi petljaju u tuđi život(neka gledaju svoja posla) a ti samo gledaj sebe i svoja posla i čuvaj sebe i sineka lelo ajde ajde odi odmori koliko možeš-
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 7.10.2008 21:12:33
|
|
|
|
lelo
|
jedva čekam da se Leonu napokon odčepi nos,pa da imamo normalno spavanje, jer ovo je koma.
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 7.10.2008 21:13:59
|
|
|
|
božica
|
Bok cure, .kako ste mi vi sve? ja sam happy Jer kupili smo Viki Geox čizme za zimu a platili ih 200 kn na sniženju u TL
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 7.10.2008 21:14:52
|
|
|
|
koka
|
Evo me ...al čekaj da joj uvalim sisu ...........
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 7.10.2008 21:15:06
|
|
|
|
božica
|
znam kako se osjećaš jer do nedavno smo imali taj problem nenaspavanosti
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 7.10.2008 21:15:41
|
|
|
|
lelo
|
pa to je super cijena
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 7.10.2008 21:16:39
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: koka Evo me ...al čekaj da joj uvalim sisu ........... bok vas dve koka dobro je dok je mala pa ju ne zanima baš komp ja malu moram dalje od kompa dojiti sada jer ju zanima pa nemože u miru sisati ženska mora vidjeti kaj pišem
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 7.10.2008 21:17:37
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: lelo pa to je super cijena je je imaš sniženje još traje cipelica gležnjača za male klince i klinceze
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 7.10.2008 21:22:14
|
|
|
|
mirna
|
bozica to je super cijena za geox. nisam znala za snizenje.. da li sutra rade trgovine?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 7.10.2008 21:24:29
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: mirna bozica to je super cijena za geox. nisam znala za snizenje.. da li sutra rade trgovine? ja mislim da ne al mirna svakako treba otići jer čizmice sa 540kn na 200kn helou koja je stvarno cijena e da i sebi trapke za 50kn
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 7.10.2008 21:25:33
|
|
|
|
Wukovarka
|
Ti si pravo snizenje uhvatila Prije dok sam radila...bila sam priljepak za snizenja, a sad cujem za to par dana kasnije
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 7.10.2008 21:26:41
|
|
|
|
koka
|
Evo smirila se . Bok svima.....Lelo kako Leon? Mirna tvoja leđa? Boža dali popusti vrijede samo za ZG?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 7.10.2008 21:29:02
|
|
|
|
piggy
|
večer svima. evo da se i ja danas javim. ovaj lijepi dan me izmamio van.
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 7.10.2008 21:29:25
|
|
|
|
lelo
|
Leon još ima začepljen nos pa je nemoguć. Znam da sutra radi city centar normalno(jer idemo u šoping,zvali da provjerimo),a tamo ima tl pa ću pogledati za čizmice.
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 7.10.2008 21:29:40
|
|
|
|
božica
|
Koka mislim da to vrijedi za svaki TL kaj vi mislite zakaj ne
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 7.10.2008 21:29:45
|
|
|
|
njanja
|
kratko dobro veče
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 7.10.2008 21:30:33
|
|
|
|
Wukovarka
|
Vecer piggy.. Svi ste danas u setnjicama...nikoga da pravi party...koktelcice.. Za keksice se snalazim u svojoj kuhnjici
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 7.10.2008 21:30:35
|
|
|
|
mirna
|
Ledja: malo bolje... ali jos uvijek sam na iburpofenu. zivcira me jer ne mogu nista raditi...a ne mogu samo mirovati...
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!