Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 8.10.2008 11:57:09
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Hajde draga ti na spremanje! Kad se Dino probudi idemo u vožnju biciklom,lijepo je vrijeme!!!
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 8.10.2008 12:02:43
|
|
|
|
tonkica
|
Bok svima! Kak ste mi falile cure! Nemate pojma! Naš je komp bio u totalnoj banani, mm ga je jedva donekle osposobio, virusi zezaju i zezaju. Jedan dan ga kakti očisti od virusa, drugi dan ga upali i virusi su opet tu. Tako da se nisam ni trudila pokušavat spojit na net, jer bi samo poludila! Nadam se da ih je sad počistio i da će nas sad pustit na miru. Kaj se ovdje novoga dešava? Nisam u toku.
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 8.10.2008 12:15:00
|
|
|
|
Ruža
|
Bokić curke! Ima li još te kavice? Tonkica ni ja ti baš nisam u toku. Kako malena? Bumbika jel se Dino voli voziti na biciklu? Puli opet zubići bubići zezaju?
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 8.10.2008 12:24:56
|
|
|
|
tonkica
|
Ej Ružo! Pusa Marku. Šta nam on radi? Jel ti raste? Mia raste naočigled, tatu obožava, stalno mu nešto melje. A na mene reži. Zezam se. Al fakat sam primjetila da se više razveseli muškima nego ženama. Valjda je previše sama s mamom. Morat ću drugi put po sina otić, pa da i ja imam svoju mazicu.
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 8.10.2008 13:38:37
|
|
|
|
mamavlatkica
|
Drage moje ! Ja sam vam danas živa koma , neispavana Jan-Renato se sinoć probudio u gluho doba noći nije dugo mogao zaspati pa smo malo slušali glazbu , onda je on zaspao ali ja nikako , kroz glavu su mi prolazile grozne misli , osjećaji krivnje za mnoge stvari . Kako se bliži razvod sve se više lomim u sebi , na žalost nemam sa kime podijeliti sve to što me mući jer neke stvari koje su se dogodile ljudi ili ne bi shvatili ili bi osuđivali. Moji roditelji me niti malo ne razumiju njima je jedino drago da se mm i ja rastajemo . Jedina koja me razumije u potpunosti je moja polusestra sa kojom sam u super odnosima , ona mi je jedina podrška . Drage moje hvala bogu da postoje forumi kao ovaj a bilo bi mi i draže da vas mogu češće viđati .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 8.10.2008 13:45:35
|
|
|
|
sanjalica
|
mamavlatkica... nisam prisutna od početka tvoje priče... ali žao mi je što ti se to događa.... suosjećam ... jaaako... drži se !!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 8.10.2008 16:40:39
|
|
|
|
Puli
|
eto nas odspavale obje sat i pol nakon što smo se fino napapale u restoranu cvijeta tamo našla i dvoje malo većih prijatelja oni otkrili bebu a cvijeta im se smije ona dira njih oni nju ja ju držim za rukice a ona hoda ukorak s njima veli mali:pusti ju da sama hoda veselje obostrano
< Poruku je uredio Puli -- 8.10.2008 16:41:01 >
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 8.10.2008 16:51:15
|
|
|
|
Candy
|
Bok Puli !Evo i mene malo...nema baš cura,izgleda da sve koriste lijepi dan pa su pobjegle na zrak... ...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 8.10.2008 16:52:14
|
|
|
|
Candy
|
Ali vidim Vijetnam nam je tu ...bok Maki !
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 8.10.2008 16:56:08
|
|
|
|
Puli
|
bok maki i candy samo sam u prolazu jednom nogom tu drugom prema izlazu idemo i mi na sunčeko malo još vani uživati
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 8.10.2008 16:57:15
|
|
|
|
Maki
|
Evo pričam s Petrom preko Skypea...
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 8.10.2008 17:00:21
|
|
|
|
Candy
|
Samo se vi fino ispričajte... I ja ću nakratko "zapaliti"...imam par mailova za odgovoriti,pa se vratim ako bude koga... Pozdrav !
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 8.10.2008 17:05:42
|
|
|
|
Maki
|
Ja završio s razgovorom. Vidim Krky je tu, a Puli i Candy odoše. Krky daj me izvjesti kako se odnosi ova financijska kriza na Hrvatsku, kredite, dionice i banke. Jel pričaju šta na dnevniku. Ja ovdje imam samo BBC.
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 8.10.2008 17:43:38
|
|
|
|
Krky
|
Bravo Cvijeta! Puli, gotovo ti je sa slobodicom, do sad si ti vodila Cvijetu , sad ona tebe gdje ona hoće. Zato se mi veliki još uvijek sramotimo u kolicima na duže staze: svaki bi na svoju stranu, al ne u dućane, jedinica bi u sve dućane, najmlađi bi van, srećom jedan ne voli šetnje, voli virtualne vožnje.
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 8.10.2008 17:48:52
|
|
|
|
Candy
|
Evo me natrag! Vidim,Maki nam je još tu...Kako si ti?Kad se vraćaš?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 8.10.2008 17:48:54
|
|
|
|
Krky
|
Ajme Maki, zar si mene našao da te izvještavam. Pa jedine dionice su mi u polovici Kie koja još nije ni naša ni moja ni njegova, a glasi na njega, a na papiru nije ni polovica moje. Dakle, jadna li sam...kako li je tebi u dalekom svijetu?
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 8.10.2008 18:15:08
|
|
|
|
Maki
|
Nije u Vijetnamu tako loše. Naviknuo sam se. Čak jedem svu hranu bez nekog beda i za sada mi ništa nije. Međutim naravno da bih radije bio kod kuće. Kad se vraćam još ne znam, vjerovatno za jedno 2 tjedna. (Ne ovisi sve o meni pa ne mogu dobro procijeniti).
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 8.10.2008 19:49:43
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Cure nema vas danas nešta u bircu!!???Sve se negdje razbježale??? Ružo Dino se obožavam voziti na biciklu,nekad se neda ni skinuti! Joj,kod nas u blizini se neko ubojstvo dogodilo danas popodne,neznam još ni tko ni koga,a ni zašto.Užas,ovo stvarno više nije normalno!
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 8.10.2008 20:06:09
|
|
|
|
koka
|
Bok cure
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 8.10.2008 20:06:33
|
|
|
|
koka
|
Ops i dečki
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 8.10.2008 20:09:41
|
|
|
|
Candy
|
Boook cure! Konačno da smo se počele skupljati...cijeli dan nikoga ... A ja danas slobodna i cijeli dan na netu... Kako ste vi provele dan?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 8.10.2008 20:11:22
|
|
|
|
mamavlatkica
|
Večer svima ! Evo da se malo navratim u birc za danas dan završen za mog miška Jana-Renata , poslje spavanja bilo smo u parkiču , moj miško voli hodati ako ga držim za jednu ručicu ali brzo se umori pa se spusti na sve četiri . Danas je u parku bio okružen curama velikim i malima . Ja sam i dalje iscrpljena . Sutra me čeka dosta posla imam sastanak u oriflameu , kasnije idem na općinu po neke papire . Curke moje molim vas budite mi potpora jer sada mi zaista treba .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 8.10.2008 20:12:21
|
|
|
|
koka
|
Bok candy, evo mi bili na rođendanu, sveki častila roštiljom .......... Roko je zaspao u 7i20 , ili se stvarno izmorio ili je bolestan...i to sam je tražio da ide.... Sad idem nahraniti Milu pa se vračam
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 8.10.2008 20:23:13
|
|
|
|
mirna
|
bok svima! mi smo danas proveli dan kod svekrve.. nije mi trebalo kuhati niti čuvati malog, najela sam se sarme i poslijepodne odspavala sat i pol... za moju svekrvu! mamavlatkica što se događa kod vas (mislim na bračne odnose..)?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 8.10.2008 20:26:11
|
|
|
|
Candy
|
Bok Mirna! Znala sam ja da ste sve negdje na obiteljskim druženjima...Bio je prekrasan dan,još k tomu,neradan... A ja skoro cijeli dan na netu u nadi da ću se malo družiti s vama...kad ono,nikoga cijeli dan ...
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!