mamavlatkica -> RE: Caffe bar "Vijetnam" (9.10.2008 17:44:35)
|
Mile moje ! Ne mogu da se i danas ne javim , na žalost ni sinoć nisam spavala , cijelu noć mi se po glavi vrti sve što se događalo ovih godinu dana od kada postoji zahlađenje odnosa između Janovog oca i mene , donedavno su me mučili i osjećaji koji su se javili prema jednom meni dragom čovjeku . Pokušavam se što više baviti svojim poslom i posvetiti se Janu-Renatu ali ima trenutaka tokom dana kada mi nedostaje taj dotični čovjek koji mi je dao krila i pokazao mi da vrijedim kad su me svi zapostavili i okrenuli mi leđa jedio moja polu sestra razumije kroz što prolazim i zaista mi je velika podrška . Ovih dana sam gotovo cijeli dan na poslu , ponekada povedem Jana-Renata sa sobom . Evo da malo skrenem u nešto ljepše , moj mali anđeo Jan-Renato ovih dana ima nove vještine , penje se na stolicu,sa nje na trosjed , onda se baca meni u naručje i tako svaki dan . Maleni mi je postao pravi mali vragolan sada moram jako paziti što radi . Eto to vam je sve drage moje , svima [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]
|
|
|
|