Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Imala sam sudar :((( 22.3.2010 21:38:18
|
|
|
|
ninolina
|
Prije svega,hvala dragom Bogu da je završilo tako kako je.A lima će biti,ne brini,ne grizi se,svakomu se može dogoditi...
|
|
RE: Imala sam sudar :((( 22.3.2010 21:42:39
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: ninolina Prije svega,hvala dragom Bogu da je završilo tako kako je.A lima će biti,ne brini,ne grizi se,svakomu se može dogoditi...
|
|
RE: Imala sam sudar :((( 22.3.2010 22:49:32
|
|
|
|
natalijax
|
bitno da ste dobro,a za ostalo nebrigaj bude sve ok
|
|
|
|
RE: Imala sam sudar :((( 23.3.2010 8:06:02
|
|
|
|
Bebys
|
fala bogu da je sve o.k. cuj...covjek se mislima zanese...koliko puta ja tako pa neznam ni kuda vozim..napamet.. mislim da se ne bediras zbog toga ...nego samo budi sretna sto je sve o.k. fala dragom bogu..
|
|
|
|
RE: Imala sam sudar :((( 23.3.2010 10:47:38
|
|
|
|
adryosijek
|
meni kad je los dan ja nebi ni vozila jer imam nizak tlak pa mi i vid los
|
|
RE: Imala sam sudar :((( 25.3.2010 18:22:15
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: curice Al hvala Bogu nije nikome ništa.Dijete mi je bilo vezano u stolici,a ja vezana za volanom. Uglavnom,ja sam kriva ,izletila sam iz sporedne ulice,čovjeku pred auto,odnio mi je zajedno sa sobom registraciju i ostavio svu svoju boju na mom prednjem dijelu.Hauba od auta je čitava,svjetla nisu razbijena,auto je kasko osigirano.Došla je policija i prvi sam put u životu puhala i napuhala 0,00 promila.Momak je isto to napuhao u svome alkotestu.Kasko snosi trošak štete na autu,a ja moram platiti 2600 kn izlazak policije na teren i pisanje zapisnika. Šta mi se dogodilo,ni sad ne mogu objaniti,svaki dan idem dva puta tom ulicom(u vrtić i nazad) i nikad nisam napravila takvu glupost.Bijesna sam na samu sebe,šokirana,al opet sa druge strane sretna što ni čovjeku,ni mom djetetu,a ni meni nije ništa. Slušaj draga moj gospodin kaže da te tu netko zajeb...policija je dužna iziči na svaki očevid kada to traže sudionici prometne nesreče a što je i zakonom regulirano isto tako kaže da prvi puta čuje da se izlazak policije na teren i pisanje zapisnika o očevidu prometne nesreče se naplačuje.Jedino se može naplatiti več gotov zapisnik kada ga ti potražuješ od policijske postaje,i to se plača taksenim markama od cca 20 do 40 kn.Isto tako zanima ga da li je na taj iznos od 2600 kn policija izdala kakav račun dokumenat ili što već.Uglavnom on smatra da ti je netko cufuznuo 2600 kn..
< Poruku je uredio Domy -- 25.3.2010 18:24:20 >
|
|
|
|
RE: Imala sam sudar :((( 25.3.2010 18:26:07
|
|
|
|
CallamityJane
|
curice procita li ti ovo sto je Domy-in muz objasnio? nije to ni mali iznos novaca u danasnje vrijeme da se tako zahasa ja bih to provjerila da sam na tvom mjestu!
|
|
|
|
RE: Imala sam sudar :((( 25.3.2010 18:34:18
|
|
|
|
mali_macic
|
sad sam i ja pitala mm (i on je bivsi cajo), i on kaze da izlazak policiji i pisanje zapisnika se ne naplacuje nego da je vjerojatno se taj iznos odnosi na kaznu koju moras platit jer si prouzrocila prometnu nesrecu, a iznos je zakonom odredjeno (vjerojatno je u svemu tome uracunato izlazak policije i zapisnik)
|
|
RE: Imala sam sudar :((( 25.3.2010 18:41:57
|
|
|
|
curice
|
rečeno mi je da će mi na kućnu adresu doći troškovi koji zajedno sa sudskim troškovima(110 kn) iznose oko 2610,00 kn.Zapisnik je jučer stigao u osiguravajuću kuću i pokrenut je predmet da kasko snosi štetu. u policiji sam jučer zatražila izradu nove ,prednje tablice(registracije),to će biti gotovo u petak i to košta 100 kn. Ja sam bila u totalnom šoku i uopće nisam pitala zašto tolika cifra.Ne znam je li na moj račun idu i ta dva alkotesta (s obzirom da sam ja kriva) koja smo puhali,ali kad dođe rješenje javit ću vam šta piše i šta sve moram platiti
< Poruku je uredio curice -- 25.3.2010 18:45:30 >
|
|
|
|
RE: Imala sam sudar :((( 25.3.2010 19:09:50
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Jao draga ja sad tek vidjela ov,bitno da ste ok nema me koji dan ovdje i puno toga propustim
|
|
RE: Imala sam sudar :((( 25.3.2010 19:58:55
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: curice rečeno mi je da će mi na kućnu adresu doći troškovi koji zajedno sa sudskim troškovima(110 kn) iznose oko 2610,00 kn.Zapisnik je jučer stigao u osiguravajuću kuću i pokrenut je predmet da kasko snosi štetu. u policiji sam jučer zatražila izradu nove ,prednje tablice(registracije),to će biti gotovo u petak i to košta 100 kn. Ja sam bila u totalnom šoku i uopće nisam pitala zašto tolika cifra.Ne znam je li na moj račun idu i ta dva alkotesta (s obzirom da sam ja kriva) koja smo puhali,ali kad dođe rješenje javit ću vam šta piše i šta sve moram platiti evo pita moj suprug da li si dobila ikakav prekršajni nalog,uplatnicu koju si dužna platiti u roku 7 dana ili štogod takovo
|
|
|
|
RE: Imala sam sudar :((( 25.3.2010 20:05:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA Jao draga ja sad tek vidjela ov,bitno da ste ok nema me koji dan ovdje i puno toga propustim i ja sam ovo propustila! - ne daj da te zafrknu! ali najbitnije je da ste svi dobro i posebno da je malena dobro!
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!