|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: upozorenje Call centar
25.3.2010 22:10:47   
CallamityJane
ne kuzim koji im je fazon sa mjestom provjeravanja spavanja u ulici user posted image

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 26
26.3.2010 9:54:20   
xxl
IZVORNA PORUKA: adryosijek

IZVORNA PORUKA: Marta j

IZVORNA PORUKA: ninolina

ma hebo te ne kupujem preko neta karticom a kamoli od nekoga koga nikad vidla nisam

Opet potpisujem priju

Ja preko neta kupujem samo ono sto placam kada preuzimam.

istouser posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 27
26.3.2010 18:30:26   
Puli
Ma svako malo nekakvi zovu i čim kažu da zovu iz te i te firme i da imaju promociju ja kažem kratko i jasno da me ne zanima i poklopim slušalicu....

slično i ja napravimuser posted image

izvučem se na finjaka da imam malo dijete i da ne mogu nikudauser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 28
27.3.2010 11:43:52   
marssel
user posted image nema sanse da dajem broj kartice pogotovov ne preko telefona.u mojoj firmi platis tek kada dobijes ili ako je klijent u drugom gradu,  uplati na racun  ali tek kad mu stigne na kucna vrata i nikad nikakvih problema nisam imala iako ljude uopćce ne poznam .nikad mi se nije dogodilo na nisu uplatili, ali ova prevarantica stvaaarnoooo nemam rijeci kako se samo ljudi sjete.valjda po noci ne spavaju nego smisljaju kako da prevare ljude stravaaa

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 29
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!