Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 17:28:08
|
|
|
|
mama mery
|
jesu bas su sad rucali tj. vecerali ili nest između uglavnom je bilo obilno kako rucak gledaju NMK na novoj ja se pripremam za kupatilo ribati a bas mi se neda nista raditi cekam da mm dođe ksd ste nabavila novu macu
|
[Obrisani korisnik] 2.4.2010 17:34:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 17:38:06
|
|
|
|
mama mery
|
ja cijeli tjedan spremem ali samo se nist nevidi sako mi je zaprljao prozore s jedne strane s druge djeca a po cijelom stanu su tepisi pa kao da nisam ni pocistila mogla bi non-stop usisavati
|
[Obrisani korisnik] 2.4.2010 17:41:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 17:45:32
|
|
|
|
mama mery
|
Tebi kao i meni treba onaj robot usisavač što cijeli dan usisava je ali samo veci puno veci mada za to imam sakija kao termit sve mrve pokupi i ja isto tako u noc pred božić ili uskrs uvijek nest mrduckam
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 17:51:31
|
|
|
|
mama mery
|
idem posao ceka nece se sam od sebe napraviti cujemo se veceras
|
[Obrisani korisnik] 2.4.2010 17:53:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 22:20:33
|
|
|
|
ninolina
|
hej žemske ima koga
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 22:21:24
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: ninolina hej žemske ima koga ojlaaaa kumica s placa kak si kaj????
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 22:23:17
|
|
|
|
ninolina
|
hej micek evo dobro, glava mi je avion...ali inače supač...kako ste vi, kirica
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 22:25:26
|
|
|
|
curice
|
večer svima ja na kratko umorna sam ,ali sretna moja draga prijateljica je dobila trećeg sina
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 22:25:42
|
|
|
|
cuba
|
večer svima
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 22:26:26
|
|
|
|
ninolina
|
bok komadi... čestitam curice...tri sina ima svaka joj čast
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 22:27:16
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: curice večer svima ja na kratko umorna sam ,ali sretna moja draga prijateljica je dobila trećeg sina čestitam! neka malih bebača
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 22:27:43
|
|
|
|
leilany
|
danas samo sretne vjesti...bas mi drago... ninocka super za tvoju sekicu... curice i za tvoju frendicu ja sad na fejsu vidla od sestricne malecku...bas je preslatka....rodila se prije cca 2tj.... a ja sam danas bas tuzna....mm mi htio kupit mob...bio u vip-u i vise nema tih mobaca....nit ce dobivat bas sam tuzna
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 22:28:22
|
|
|
|
gljiva
|
Večer evo i mene Samujem, pa da škicnem malo
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 22:29:28
|
|
|
|
leilany
|
cuba i gljiva vecer
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 22:29:50
|
|
|
|
ninolina
|
joj lei mi smo izvan sebe od svega...još ne mogu vjerovati...baš sjedili maloprije sa šogorom i svi skupa plakali...eto sad joj je 31.3 bilo 6 god od kako je na dijalzi... a nema mobija onoga kaj si htjela...šteta a nebi neki drugi
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 22:30:24
|
|
|
|
ninolina
|
hej gljiva ti sama...joj supač i ja bi
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 22:32:17
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: ninolina joj lei mi smo izvan sebe od svega...još ne mogu vjerovati...baš sjedili maloprije sa šogorom i svi skupa plakali...eto sad joj je 31.3 bilo 6 god od kako je na dijalzi... a nema mobija onoga kaj si htjela...šteta a nebi neki drugi bitno da je sve dobro zavrsilo e nebi ja drugi...ja sam se napikirala bas na taj-....mislim ,ima ih al onda je cijena blizu 5 somica...alooo ma nema faking sanse da dam za jednu kutiju koju bu mi K svako malo bacila tolko love..i sad opet rigam vatru jer sam pist off
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 22:32:40
|
|
|
|
gljiva
|
IZVORNA PORUKA: ninolina hej gljiva ti sama...joj supač i ja bi Nisam baš skroz sama , I spava, al je D ostao kod mojih ,a MM u noćnoj pa uživam . Lijepa vijest za tvoju sestru, a vidim da ima još nekih novosti kod vas
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 22:33:12
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: ninolina .tri sina ima svaka joj čast 10 godina je bila u braku bez djece,a sad- najstariji je rođen isti dan kad i moja Laura(čak smo bile zajedno u sobi u rodilištu)-4 i po god,srednji 3 god i sad je stigla bebica
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 22:33:49
|
|
|
|
ninolina
|
he he a čuj daš više para izdržljiviji je moj je letio s drugog kata na beton i čudno ostao sijeli...a isto koštao a idi u drugu poslovnicu vipa
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 22:35:43
|
|
|
|
ninolina
|
Lijepa vijest za tvoju sestru, a vidim da ima još nekih novosti kod vas hvala draga...a koje još vijesti ako misliš na bebicu a vidjet čemo ujutro...radila sam test popodne i ništa...ponovit ću ga ujutro...a nema
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 22:36:14
|
|
|
|
leilany
|
nema...zena zvala sve centre u zgb i vz i okolna sela ;nema vise..... vec sam odavno sama sebi rekla da nedam vise od 2500kn za mob....aj 100 200 kn gore dolje...al to je to....
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!