Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 8.4.2010 13:38:48
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Draga samo ti dođi,mi smo ovdje za tebe Drži se i budi jaka,koliko god možeš
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 8.4.2010 13:41:14
|
|
|
|
pepeljuga
|
pogledala slikice,presladak mi je,pravi deckic
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 8.4.2010 13:41:48
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Hvala ti draga i meni je nešta jako sporo Kako tvoji dečki?
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 8.4.2010 13:47:38
|
|
|
|
pepeljuga
|
decki ok,toni u fazi necu a roko ga samo kopira jos smo ovaj misec u zg i onda gibamo u zd,jedva cekam.....
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 8.4.2010 13:49:26
|
|
|
|
BUMBIKA
|
A joj,znači imate i vi faza Nama ja aktualna ne dam,to je moje Ajde super,onda kreće uživancija
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 8.4.2010 13:55:45
|
|
|
|
pepeljuga
|
ma uvik neke faze i fazice gibam ti polako,idem malo dovest reda dok decki spavaju......
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 8.4.2010 13:59:52
|
|
|
|
curice
|
bok žene pepi kako si,držiš li se
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 8.4.2010 14:02:25
|
|
|
|
ZVRK
|
eto mene na kratko da škicnem dok malo odmorim pijuckam .da li hoće još netko?
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 8.4.2010 14:05:41
|
|
|
|
curice
|
bokić zvrk-kako je kod tebe ja se spremam oprati kosu,nosim kasnije poklon za svadbu.a u šest nosim babine
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 8.4.2010 14:08:24
|
|
|
|
ZVRK
|
ja u radu sa paštom bila. išla kupiti poklon za nećaka jer sutra ima ročkas,a ujutro moram sa zvrkićem u ri kod dr na UZ srca -kontrola jer ima šum. pomazi mi malu bebicu -obožavam ih
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 8.4.2010 14:10:41
|
|
|
|
mirna
|
bok ženske! mi smo se jučer vratili u zg... nikako se još ne snalizim, fali mi priroda... valjda ću se brzo opet priviknuti...
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 8.4.2010 14:13:28
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK UZ srca -kontrola jer ima šum. moje su isto neki dan bile na kontroli srca,dvije mlađe mi imaju šum
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 8.4.2010 14:14:56
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: curice IZVORNA PORUKA: ZVRK UZ srca -kontrola jer ima šum. moje su isto neki dan bile na kontroli srca,dvije mlađe mi imaju šum idete i vi svakig godinu dana samo na kontrolu ili šta drugo.? bokić mirna.tebe nisam dugo srela kako vladek?
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 8.4.2010 14:17:28
|
|
|
|
curice
|
bok Mirna,kako je Vladek idemo svaku godinu na kontrolu,u K se izgubio šum ,ali se sad pojavio problem sa zaliskom(mitralna pokretljivost zaliska)-nije neki opasan problem,ali treba nastaviti kontrolirati
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 8.4.2010 14:17:53
|
|
|
|
mirna
|
bok zvrk i curice... vladek je u vrticu jer ja nisam znala da su praznici... ipak je odlucio ostati... osim stalnih prehlada je u redu.
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 8.4.2010 14:21:12
|
|
|
|
ZVRK
|
sada bude bolje kada kod svih bude lijepo vrijeme.
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 8.4.2010 14:30:19
|
|
|
|
ZVRK
|
idem malom napraviti -ispeći ribice
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 8.4.2010 14:42:25
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: curice bok žene pepi kako si,držiš li se a tako tako ,i nisam bas nesto ok....al bit ce bolje......bit ce jos vrimena za bebicu......
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 8.4.2010 14:43:55
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: curice bok žene pepi kako si,držiš li se a tako tako ,i nisam bas nesto ok....al bit ce bolje......bit ce jos vrimena za bebicu...... nemoj biti tužna,mlada si, imaš vrijeme ispred sebe
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 8.4.2010 14:46:53
|
|
|
|
pepeljuga
|
ma hvala ti draga,valjda triba malo da mi sve sidne na misto....jos smo ovaj misec u zg a onda picimo doli pa necu imat puno vrimena za razmisljanje o svemu pa se tjesim da ce biti bolje..... kako ste ti i cure.....jel bilo sto gostiju za uskrs,nadam se da nam nece biti gora sezona od lani,
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 8.4.2010 14:54:27
|
|
|
|
curice
|
čim se dokopaš mora,sve će se to promijeniti-na bolje u nas sezona počela,imamo gostiju sve sami englezi,ali zadovoljni smo na Uskrs sam radila,bilo je skoro ful puno došla mi je mama,pa je lakše,ne moram cure potezati za sobom ili stalno zvati na telefon da vidim jesu li dobre(prije su volile ići i igrati se u vrtu sa kornjačama ili gledati crtić,a sad neće da idu,nego ostanu kući pa stalno netko trči poviriti ih ili zivkamo na telefon)
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 8.4.2010 14:58:25
|
|
|
|
pepeljuga
|
super sto ima gostiju,neka ih je samo sto vise..... i bravo za mamu gibam polako,idem vidit oce li se decki probudit pa da idemo vani dok je lip dan.... poz
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 8.4.2010 14:59:59
|
|
|
|
curice
|
idem i ja,sad će sveki stići,a ja još nisam spremna za pokret
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 8.4.2010 16:30:11
|
|
|
|
danery
|
ajmo cure na kavuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 8.4.2010 23:31:49
|
|
|
|
pepeljuga
|
ovdi pustos cili dan,ja sam vam samo dosla zazeliti laku noc
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!