Ninaa -> RE: C.B proljeće je a u meni.... (10.4.2010 23:30:04)
|
Zvonki zaključala sam ti tužionicu neznam jesam dobro sad možeš otvoriti novu? Pepi mogu misliti kak ti je bez vode još s djecom! A Mariola da probam odgovoriti redom. Herbafast mi je pomogao skinula sam 5 kg što je i malo jel sam popila čini mi se 5 kutija. Međutim vidi se i to dosta, otišlo mi 5 cm u struku i u guzici. Puno ljudi je primjetilo da sam mršavija. Meni se totalno smanjio apetit samo sam bila užasno žedna, sad me pere pms pa samo trpam u sebe,ali mi se čini i da od ove kutije manje djeluje. Izgleda da imam jako spor metabolizam jel je Tikica od 3 kutije skinula 11 kg. Sve u svemu zadovoljna sam. A na poslu je ok, ko da nisam ni otišla. nisam vjerovala kad su mi govorili ali tam se fakat odmorim, sjedim na miru, pijem kavu na miru i jedem na miru, to mi je doma privilegija kad nema mm[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Malecka se super priviknula dobra je kod mojih,lijepo spava i igra se. SAd je već skužila da odlazim ujutro pa se malo drži za mene ali ne plače. Uglavnom ponosna sam na nju kak je već odrasla i velika. A ja sam malo luda imam sljedeći tjedan ispit a nisam baš naučila, pa me to brine.Kako ste vi sve curke da ne pitam svaku posebno?
|
|
|
|