MaTana -> RE: C.B proljeće je a u meni.... (12.4.2010 22:16:33)
|
IZVORNA PORUKA: curice IZVORNA PORUKA: MaTana ništa, sutra idem s njom popodne kod dr... ako toga ima po gradu bolje da eliminiram... Najgore je sto je moja nedavno pila sumamed, a imala je reakciju na klavocin... mojoj traje od četvrtka naveče, s tim da je tada samo povratila, ali sam vidjela da ima sluzi, u petak bila do grada i preventivno kupila sirup za kašalj, i navečer mi je opet povratila i nakon toga počela kašljat, jučer je počeo nosić curiti, a danas je već poprilično grozno... Ovih dana nije imala temp, jedino danas popodne37,2, ali su joj oći staklaste kao da je ima... i neće da jede skoro ništa - što je za mene šok po ničemu nisam mogla zamisliti ovu dijagnozu u petak je imala malo teperature(37,3),normalno jela,igrala se subota cijela prošla bez temperature u nedjelju narasla na 38,nije padala,navečer 39,5 i spuštala se do 38.počela je pomalo kašlucati ,da bi se to jutros pretvorilo u teško disanje,ubrzane,kratke udisaje[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|