Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 13.4.2010 22:58:49
|
|
|
|
leilany
|
evo meeeeeeee..naklopala se....aaaa tibica sad zadovoljna...
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 13.4.2010 23:04:49
|
|
|
|
mama mery
|
laku noc idem
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 7:19:26
|
|
|
|
pepeljuga
|
Jutro cure,ma nije valjdA da nema nikoga....... ja pijem kavicu pa idem vadit krv
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 7:29:36
|
|
|
|
curice
|
jutro,evo mene
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 7:33:46
|
|
|
|
curice
|
i kavica za tebe
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 7:35:23
|
|
|
|
danery
|
jutro curice i ostale ranoranilice jeste se naspavale? ja baš i nisam,ubija me ovo vrijeme... ali sam se zato dobro nasmijala babi u skeptičkoj i s upalom vagine pa mi odmah lakše buđenje
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 7:36:37
|
|
|
|
pepeljuga
|
ej vec sam mislila da cu sana piti kavicu..... kako ste,sto ima novoga... curice jel L bolje....
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 7:40:11
|
|
|
|
gljiva
|
Jutro Evi ispijam već drugu kavicu, jer se moji opet bude u 6
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 7:41:55
|
|
|
|
pepeljuga
|
cure ja gibam,idem probuditi R i gibam......
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 7:47:31
|
|
|
|
gljiva
|
pa pa Pepi. Neka nalaz bude dobar. Dečki su ti preslatki
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 7:48:29
|
|
|
|
curice
|
pepi gledala sam slike-dječica su ti divna L je noćas imala 38,3-više sam luda od hodanja(a hodam od straha da joj ne naraste temperatura) valjda će danas biti bolja ujutro idemo na kontrolu
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 7:58:59
|
|
|
|
ZVRK
|
jutro. moj zvrkić još danas doma.dr rekla da se malo odmori iako je zdrav. uzela mu je samo bris nosa da vidi da li se u nosu šta krije pa se svako malo aktivira. trenutno on uživa gledajući crtić bumbu
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 8:07:16
|
|
|
|
curice
|
jutro zvrk
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 8:11:40
|
|
|
|
ZVRK
|
pročitala da ti još muku mučiš sa bubanim jedan da budete noićas ok. kako napreduje ''akcija''?kada ne treba da dođe?
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 8:17:30
|
|
|
|
curice
|
treba svaki čas stići kad tvoja stiže(nadam se da ne stiže)
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 8:33:14
|
|
|
|
ZVRK
|
18.04.ili do 22. da li je naš uskrsni zeko bio brz za nas ili ne
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 8:36:39
|
|
|
|
ninolina
|
jutro komadi...evo me
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 8:40:31
|
|
|
|
curice
|
jutro ninolina moj zeko ovaj mjesec nas je zaobišao
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 8:44:46
|
|
|
|
ZVRK
|
pozdrav od mene. danči traži komp za igrice pusa
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 8:44:57
|
|
|
|
ninolina
|
hej curice i mene moj zeko obišao.... kako ste vi, jel malecka bolje
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 8:47:34
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: ninolina jel malecka bolje jedva čekam ujutro kontrolu jučer popodne se temperatura popela na 39,9,a noćas 38,3 stalno joj dajem sirup,stavljam obloge... živim za ujutro
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 8:50:18
|
|
|
|
ninolina
|
a joj a kak sam napisala na temi kaj si stavila nisu mi jasnio ti pedijatri umjesto da šalju odma dalje oni odugovlače lječenjem...kako zna da nije bakterijaska upala, kak zna da je virusna...mislim nju je lakše lječiti nego bakterijsku....mi smo s theom odma išli na snimanje pluća...a prošlo ga je tek kroz tjedan dana...onda je temperatura pala
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 8:52:32
|
|
|
|
curice
|
ma ne znam dala joj je sumamed i sutra će na osnovu slušalice vidjeti što dalje ja bih ipak voljela slikati joj pluća,da budem mirna-ovako ću stalno razmišljati-šta ako nije do kraja izlječeno
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 8:57:45
|
|
|
|
ninolina
|
da i mi smo dobili sumamed i nakon njega klavocin ali smo snimali pluća,...ti nju fino traži uputnicu i napravite kontrolu da nebi poslije bilo nekaj...ti mirnija
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 9:00:24
|
|
|
|
curice
|
šokiralo me kad je dala sumamed,jer nije baš široke ruke kod dijeljenja antibiotika-zato sam odmah znala da je poprilčno uhvatilo
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!