RE: Jeste zadovoljne svojim životom (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

adryosijek -> RE: Jeste zadovoljne svojim životom (28.3.2010 17:54:41)

nisam ni ja nest pretjerano guram a dokle cu neznam[sm=jezicek.gif] ah takav je zivot pogotovo sad ubi me promjene raspolozenja i iscekivanje

sig -> RE: Jeste zadovoljne svojim životom (29.3.2010 11:53:36)

Onako... u životu sam bila na mnogim raskrižjima... za neke mi je žao što sam skrenula a za neke drago!! Kada sve staviš na papir... nije mi loše... Imam 28 godina imam predivno, zdravo dijete... čekam još jedno. Imam posao.. upravo spremam postdipl. imam solidnu plaću. Imam dobrog, vjernog i marljivog mm.. Imamo svaki svoj auto, stan u kući iznad moje mame... koja je tu za sve, a ma baš za sve!! Živimo u predgrađu... Jednom riječju nečiji san... ali... kao što je jedna od vas rekla kada imaš želiš još... tako i ja... zadovoljna sam, ali... uvijek je još taj ali... ja se nadam da će ova druga beba upotpuniti taj ali!!
Još bih vam jednu stvar htijela reći... ja to nisam birala... većinu toga je samo od sebe došlo! Mm i ja smo prijatelji cijeli život, išli smo skupa u osnovnu školu. Mama i tata su dignuli kat, trebao je biti za najam ali kako smo se mi oženili nama su ga dali kao svadbeni poklon... i jednom prilikom mi je jedna prijateljica rekla; ti neznaš što je tuga ti imaš savršen život!! Možda stvarno neznam što je tuga... ali znam što je praznina - nadam se da će moja mrva ispuniti tu prazninu!!

Bebys -> RE: Jeste zadovoljne svojim životom (29.3.2010 11:55:44)

IZVORNA PORUKA: danery

?? zašto NE

ne mogu ti ovdje na internetu objasnjavati..
ali ukratko NISTA NIJE KAKO SAM JA TO HTJELA I ZAMISLJALA..a valjda vrsim volju bozju umjesto svoju..to mije jedino objasnjenje...toliko o NE

dami -> RE: Jeste zadovoljne svojim životom (29.3.2010 12:01:24)

Skromno, jesam !

sig -> RE: Jeste zadovoljne svojim životom (29.3.2010 12:02:19)

Nemojte me krivo shvatiti i moj mm i moja ljepotica su moje dvije veeeeeeeeeeeeeeliiiiiiiiiike sreće ali meni male... moj je apetit veći i ja se nadam da će ova mrva upotpuniti tu cijelinu!! I da ću moći jednostavno reći EVO SADA SAM ZADOVOLJNA!!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]