Novo u Hrvatskoj (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

marssel -> Novo u Hrvatskoj (27.3.2010 13:32:21)

Frendica mi je poslala mail u kojem pise da od 1.5. zvanicno sa radom pocinje jedna strana tvrtka,naime prodaja je kataloška i u katalogu ima 20 tvrtki,imaju svega i svačega,garderobe, nakita,kozne galanterije,kave,bijele tehnike.Tvrtki je u cilju da svaka kuća ima taj katalog u svom domu.ja sam joj poslala podatke da me upise i sredinom 4mj. mi na kucnu adresu dolazi katalog,navodono mozes s tim i raditi i da su super novci.Kao imamo 40% popusta, a ako dobro radis mozes dobiti POLO kao sluzbeni auto.Kad oni dobiju mail ,pošalju vam nazad da se registrirate.Ja sam čekam taj povratni mail, pa ako hocete na PP mi posaljite ime i prezime, adresu,grad, e-mail i broj moba
jedva cekam da mi stigne kući kužim da je super stvar.u 10.mj navodno dolazi i prehrana i kafe aparati za restorane,hotele itd. Kužim da je posao ok zašto ne probati na kraju krajeva kupovati sebi za kuću i za obitelj, a uz sve to tko hoce raditi dobije sluzbeni auto na koristenje.Kaze ona da sve piše u tom mailu koji tvrtka nama posalje.
Vrijedi probati zasto ne?Pa eto curke javite mi na PP

novamama -> RE: Novo u Hrvatskoj (27.3.2010 13:49:24)

zvuči dobro, možda i predobro[sm=zmeden.gif]

sretno u svakom slučaju[sm=bravo.gif]

marssel -> RE: Novo u Hrvatskoj (27.3.2010 13:52:20)

vidjet cu sta je kad mi stigne katalog, ne vidim razlog zasto nebi bilo ok.kuzim da je to na foru neckermana samo sto ovdje mozes i raditi ako zelis,a cuj ima firmi koje daju sluzbeni auto zasto ne.na kraju krajeva kupovat cu sebi za 40% jeftinije nije za baciti

marssel -> RE: Novo u Hrvatskoj (27.3.2010 13:53:04)

p.s. ne kosta me nista da mi posalju katalog

maja -> RE: Novo u Hrvatskoj (27.3.2010 13:57:36)

ja više ničemu ne vjerujem, pogotovo kad je tako sve savršeno [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ti nam javi kad dobiješ katalog da vidimo šta je to [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

marssel -> RE: Novo u Hrvatskoj (27.3.2010 14:24:55)

Nebi me legica zavaljala jer ona prva nebi da je to neka muljaža.navodono je to vlasnik koji je prije imao Amway ako si cula za to e sad on preuzima 20 tvrtki i stavlja sve u jedan katalog
jedva cekam da dodje

ZVRK -> RE: Novo u Hrvatskoj (27.3.2010 14:32:43)

a hoće li imati stranicu svoju na internetu[sm=zmeden.gif]

marssel -> RE: Novo u Hrvatskoj (27.3.2010 14:41:49)

vjerojatno da da bas cu je pitati kad se budemo culi pa ti javim

marssel -> RE: Novo u Hrvatskoj (27.3.2010 14:49:45)

evo zvala sam ju.imaju ali mora te netko preporuciti npr.ja jer sam ja poslala zahtjev.znaci ono sto sam rekla da mi trebaju tvoji podaci pa ti oni posalju povratni meil gdje se registriras drugacije nikako.mene je ona registrirala

ZVRK -> RE: Novo u Hrvatskoj (27.3.2010 14:53:43)

ok kada budeš dala komentar za katalog budemo se možda i ja odlučila

Ninaa -> RE: Novo u Hrvatskoj (27.3.2010 16:49:55)

Potpisujem Zvrk, kad tebi dođe i kad nam daš komentare onda ću možda i ja da mi pošalju!

adryosijek -> RE: Novo u Hrvatskoj (27.3.2010 17:57:28)

predobro zvuci a to je nemoguce u hrvatskoj ja u to nevjerujem[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

marssel -> RE: Novo u Hrvatskoj (28.3.2010 20:09:56)

naravno da cu vam javiti ja jedva čekam da mi stigne sredinom 4 mj. vjerujem da sve ok i da nije muljaza jer je strana firma iz EU a kod njih je sve jako rigorozno u svakom pogledu i sta god radili  ali posto nude posao i jako dobro ce biti placeno ,meni se osobno svidja jer su stranci nije hrv. firma i lova koja ce biti isplacena za one koji zele raditi ce 100% biti isplacena.obicno sam radila za strane tvrtke i nikada nisam imala problema sa isplatom place uvijek je bilo u dan i sve kako je bilo navedeno u ugovoru tako da ja osobno vise nikada ne bih radila za nasu bilo koju firmu jer posao na proviziju je 10 puta isplativiji nego na fiksnu placu.a ovoj firmi je provizija 40% i to je predobro i jos ako se dokazes dobijas POLO kao sluzbeno vozilo.
ja cu svakako poceti s tim ali i vama svakako prenesem prve dojmove iako vec znam da je odlicno

Stranica: [1]