marssel -> Novo u Hrvatskoj (27.3.2010 13:32:21)
|
Frendica mi je poslala mail u kojem pise da od 1.5. zvanicno sa radom pocinje jedna strana tvrtka,naime prodaja je kataloška i u katalogu ima 20 tvrtki,imaju svega i svačega,garderobe, nakita,kozne galanterije,kave,bijele tehnike.Tvrtki je u cilju da svaka kuća ima taj katalog u svom domu.ja sam joj poslala podatke da me upise i sredinom 4mj. mi na kucnu adresu dolazi katalog,navodono mozes s tim i raditi i da su super novci.Kao imamo 40% popusta, a ako dobro radis mozes dobiti POLO kao sluzbeni auto.Kad oni dobiju mail ,pošalju vam nazad da se registrirate.Ja sam čekam taj povratni mail, pa ako hocete na PP mi posaljite ime i prezime, adresu,grad, e-mail i broj moba jedva cekam da mi stigne kući kužim da je super stvar.u 10.mj navodno dolazi i prehrana i kafe aparati za restorane,hotele itd. Kužim da je posao ok zašto ne probati na kraju krajeva kupovati sebi za kuću i za obitelj, a uz sve to tko hoce raditi dobije sluzbeni auto na koristenje.Kaze ona da sve piše u tom mailu koji tvrtka nama posalje. Vrijedi probati zasto ne?Pa eto curke javite mi na PP
|
|
|
|