Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hoćete i suprugu napraviti gnjezdo? 29.3.2010 11:59:07
|
|
|
|
ninolina
|
mi za uskrs sakrimo jaja po kući ali kako je ove godine lijepo vrijeme sigurno ćemo po dvorištu i djeca moraju tražiti...koji skupi najviše dobi nešto...a mm i ja popimo kavu u miru dok se oni zabavljaju
|
|
RE: Hoćete i suprugu napraviti gnjezdo? 29.3.2010 12:01:43
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: ninolina mi za uskrs sakrimo jaja po kući ali kako je ove godine lijepo vrijeme sigurno ćemo po dvorištu i djeca moraju tražiti...koji skupi najviše dobi nešto...a mm i ja popimo kavu u miru dok se oni zabavljaju ovo mije super ideja...
|
|
|
|
RE: Hoćete i suprugu napraviti gnjezdo? 29.3.2010 12:02:10
|
|
|
|
danery
|
hoću,i natovarit ću ga svim mogućim čokoladama koje nađem....kad meni ne idu,nek se bar on zasladi i ak ja stanem u gnijezdo...možda se i ja uvalim,pa da vidimo hoću li snijeti koje jaje i da,OBAVEZNO MU SKUHAT KAVU jer se odrekao u korizmi,a jadan gleda u šalice kad naši ukućani piju i doslovno slini
|
|
|
|
RE: Hoćete i suprugu napraviti gnjezdo? 29.3.2010 12:02:29
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: ninolina mi za uskrs sakrimo jaja po kući ali kako je ove godine lijepo vrijeme sigurno ćemo po dvorištu i djeca moraju tražiti...koji skupi najviše dobi nešto...a mm i ja popimo kavu u miru dok se oni zabavljaju ovo mije super ideja... mi tako svake godine kupimo ona mala plastična i oni trže
|
|
RE: Hoćete i suprugu napraviti gnjezdo? 29.3.2010 12:14:45
|
|
|
|
marssel
|
mislim da cu mu staviti novi broj playboya haha nek slini malo sve su to zecice a kad prelista ja imam kostim od zecice pa iskocit odnekale bas da vidim kako ce reagirati, ali to moram izvesti dok svrco spava jer ce misliti da u se mama pretvorila u zeca hahah salim se jednom je izrazio zelju da zeli mobitel u koji idu 3 kartice jer imamo takav posao koji u jednu ruku ovisi o telefonu pa da ne nosi 3,4 mobitela dobit ce taj jedan i malo jaja u gnjezdo a dorucak...mislim da cu morati hraniti obojicu u isto vrijeme.morat cu se pretvoriti u hobotnicu da to izvedem
|
|
|
|
RE: Hoćete i suprugu napraviti gnjezdo? 29.3.2010 12:22:17
|
|
|
|
lueman
|
mars imaš pp
|
|
RE: Hoćete i suprugu napraviti gnjezdo? 29.3.2010 13:18:00
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Prvo mi je na pamet palo kad sam ovo pročitala "ko luda"
|
|
[Obrisani korisnik] 29.3.2010 15:26:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Hoćete i suprugu napraviti gnjezdo? 29.3.2010 20:32:18
|
|
|
|
ZVRK
|
mi ih nismo nikada skrivali pa tražili . kod nas budu na stolu
|
|
RE: Hoćete i suprugu napraviti gnjezdo? 29.3.2010 20:41:35
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK mi ih nismo nikada skrivali pa tražili . kod nas budu na stolu i u mene isto tako
|
|
|
|
RE: Hoćete i suprugu napraviti gnjezdo? 29.3.2010 20:50:57
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: marssel mislim da cu mu staviti novi broj playboya haha nek slini malo sve su to zecice a kad prelista ja imam kostim od zecice pa iskocit odnekale bas da vidim kako ce reagirati, ali to moram izvesti dok svrco spava jer ce misliti da u se mama pretvorila u zeca hahah salim se jednom je izrazio zelju da zeli mobitel u koji idu 3 kartice jer imamo takav posao koji u jednu ruku ovisi o telefonu pa da ne nosi 3,4 mobitela dobit ce taj jedan i malo jaja u gnjezdo a dorucak...mislim da cu morati hraniti obojicu u isto vrijeme.morat cu se pretvoriti u hobotnicu da to izvedem Možda če me sad zbog ovog netko popljuvat al neke stvari me zaista bole..ovamo šalje pp citiram: robica draga nasa!nama bi trebale trenirke jer mi to deremo kao papir.sve sto smo imali to smo prerasli i ako mozda znas nekoga tko ima patike br. 23-24.imamo jedne nike ali su nam skoro tjesne hvala unaprijed ma molim te lijepo..
|
|
|
|
RE: Hoćete i suprugu napraviti gnjezdo? 29.3.2010 21:38:26
|
|
|
|
twitty
|
treba imat obraza za ovo IZVORNA PORUKA: Domy IZVORNA PORUKA: marssel mislim da cu mu staviti novi broj playboya haha nek slini malo sve su to zecice a kad prelista ja imam kostim od zecice pa iskocit odnekale bas da vidim kako ce reagirati, ali to moram izvesti dok svrco spava jer ce misliti da u se mama pretvorila u zeca hahah salim se jednom je izrazio zelju da zeli mobitel u koji idu 3 kartice jer imamo takav posao koji u jednu ruku ovisi o telefonu pa da ne nosi 3,4 mobitela dobit ce taj jedan i malo jaja u gnjezdo a dorucak...mislim da cu morati hraniti obojicu u isto vrijeme.morat cu se pretvoriti u hobotnicu da to izvedem Možda če me sad zbog ovog netko popljuvat al neke stvari me zaista bole..ovamo šalje pp citiram: robica draga nasa!nama bi trebale trenirke jer mi to deremo kao papir.sve sto smo imali to smo prerasli i ako mozda znas nekoga tko ima patike br. 23-24.imamo jedne nike ali su nam skoro tjesne hvala unaprijed ma molim te lijepo..
|
|
RE: Hoćete i suprugu napraviti gnjezdo? 29.3.2010 21:48:18
|
|
|
|
Thea
|
IZVORNA PORUKA: Domy IZVORNA PORUKA: marssel mislim da cu mu staviti novi broj playboya haha nek slini malo sve su to zecice a kad prelista ja imam kostim od zecice pa iskocit odnekale bas da vidim kako ce reagirati, ali to moram izvesti dok svrco spava jer ce misliti da u se mama pretvorila u zeca hahah salim se jednom je izrazio zelju da zeli mobitel u koji idu 3 kartice jer imamo takav posao koji u jednu ruku ovisi o telefonu pa da ne nosi 3,4 mobitela dobit ce taj jedan i malo jaja u gnjezdo a dorucak...mislim da cu morati hraniti obojicu u isto vrijeme.morat cu se pretvoriti u hobotnicu da to izvedem Možda če me sad zbog ovog netko popljuvat al neke stvari me zaista bole..ovamo šalje pp citiram: robica draga nasa!nama bi trebale trenirke jer mi to deremo kao papir.sve sto smo imali to smo prerasli i ako mozda znas nekoga tko ima patike br. 23-24.imamo jedne nike ali su nam skoro tjesne hvala unaprijed ma molim te lijepo.. Domy slažem se s tobom i stvarno nije u redu......
|
|
RE: Hoćete i suprugu napraviti gnjezdo? 29.3.2010 23:26:40
|
|
|
|
marssel
|
dobio je curke moje nove trenerke danas a tata se predomislio za svoj poklon to je billa moja zelja ali ako se za takve akcije nema onda su druge stvari bitnije, nemorate odmah shvacati krivo.zelje su jedno a mogucnosti drugo a naravno da je svrco na prvom mjestu joooj joooj
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 30.3.2010 7:37:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Hoćete i suprugu napraviti gnjezdo? 30.3.2010 8:57:55
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: marssel dobio je curke moje nove trenerke danas a tata se predomislio za svoj poklon to je billa moja zelja ali ako se za takve akcije nema onda su druge stvari bitnije, nemorate odmah shvacati krivo.zelje su jedno a mogucnosti drugo a naravno da je svrco na prvom mjestu joooj joooj na ovo sam bez komentara ....jer svaki moj komentar na ovo gore navedeno bio bi iole suvišan..
< Poruku je uredio Domy -- 30.3.2010 8:59:10 >
|
|
|
|
RE: Hoćete i suprugu napraviti gnjezdo? 30.3.2010 9:03:49
|
|
|
|
Domy
|
Nemam ništa protiv toga da netko ovdje javno zatraži čuj kupila bi sebi nešto sebi ili nekom drugom skupocijeno al neču imati djetetu za npr jaknicu..pa da li bi mi netko u tome pomogao.. vjerujte cure ja bih se odmah odazvala takvom oglasu..jer znam kako je to kad želite nešto al to nemate.. Al budi fer i čovjek pa javno to iznesi..
|
|
|
|
RE: Hoćete i suprugu napraviti gnjezdo? 30.3.2010 9:38:39
|
|
|
|
ninolina
|
U pletenu zdjelicu stavim trave i farbana jaja,ali potraga za skrivenima po dvorištu će ove godine biti iznenađenjeuser posted image ma kod nas je skrivanje jaja tradicija
|
|
[Obrisani korisnik] 30.3.2010 9:40:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Hoćete i suprugu napraviti gnjezdo? 30.3.2010 9:43:06
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: marssel Zašto se i mi nebi radovale Uskrsu zar ne? Valjda ce biti toliko inovativni pa se i nas sjete hahaha ja se nadam da ču dobiti (jaja)od muža da farbam nešto
|
|
RE: Hoćete i suprugu napraviti gnjezdo? 30.3.2010 9:46:01
|
|
|
|
ninolina
|
Možda da sakrijem plastična??user posted image user posted image user posted image a mis krivamo plastična...ipak mi na njih 4 treba 29 jaja.... a ovako plastične i gotovo
|
|
RE: Hoćete i suprugu napraviti gnjezdo? 30.3.2010 9:46:59
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: marssel Zašto se i mi nebi radovale Uskrsu zar ne? Valjda ce biti toliko inovativni pa se i nas sjete hahaha ja se nadam da ču dobiti (jaja)od muža da farbam nešto ja neču dobiti ništa za uskrs
|
|
|
|
RE: Hoćete i suprugu napraviti gnjezdo? 30.3.2010 9:47:53
|
|
|
|
ZVRK
|
si bila slaba
|
|
RE: Hoćete i suprugu napraviti gnjezdo? 30.3.2010 9:55:02
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK si bila slaba slaba
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!