|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Hoćete i suprugu napraviti gnjezdo?
29.3.2010 11:54:34   
marssel
Haha sad mi palo na pamet da suprugu iz fore napravim gnjezdo pa nek on i sin traže po dvoristu.bas mi je to slatko, valjda cu i ja dobiti jedno.user posted image user posted image user posted image Zašto se i mi nebi radovale Uskrsu zar ne?Valjda ce biti toliko inovativni pa se i nas sjete hahaha

< Poruku je uredio Ninaa -- 29.3.2010 11:55:36 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Hoćete i suprugu napraviti gnjezdo?
29.3.2010 11:59:07   
ninolina
mi za uskrs sakrimo jaja po kući ali kako je ove godine lijepo vrijeme sigurno ćemo po dvorištu i djeca moraju tražiti...koji skupi najviše dobi nešto...a mm i ja popimo kavu u miru dok se oni zabavljaju

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu marssel)
Neposredna veza do poruke: 2
29.3.2010 12:01:43   
Bebys
IZVORNA PORUKA: ninolina

mi za uskrs sakrimo jaja po kući ali kako je ove godine lijepo vrijeme sigurno ćemo po dvorištu i djeca moraju tražiti...koji skupi najviše dobi nešto...a mm i ja popimo kavu u miru dok se oni zabavljaju
ovo mije super ideja...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 3
29.3.2010 12:02:10   
danery
hoću,i natovarit ću ga svim mogućim čokoladama koje nađem....kad meni ne idu,nek se bar on zasladi user posted image user posted image user posted image
i ak ja stanem u gnijezdo...možda se i ja uvalim,pa da vidimo hoću li snijeti koje jaje user posted image user posted image user posted image
i da,OBAVEZNO MU SKUHAT KAVU jer se odrekao u korizmi,a jadan gleda u šalice kad naši ukućani piju i doslovno slini user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu marssel)
Neposredna veza do poruke: 4
29.3.2010 12:02:29   
ninolina
IZVORNA PORUKA: ninolina

ovo mije super ideja...

mi tako svake godine kupimo ona mala plastična i oni tržeuser posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 5
29.3.2010 12:14:45   
marssel
mislim da cu mu staviti novi broj playboya haha nek slini malo sve su to zecice a kad prelista ja imam kostim od zecice pa iskocit odnekale bas da vidim kako ce reagirati, ali to moram izvesti dok svrco spava jer ce misliti da u se mama pretvorila u zeca hahah
salim se jednom je izrazio zelju da zeli mobitel u koji idu 3 kartice jer imamo takav posao koji u jednu ruku ovisi o telefonu pa da ne nosi 3,4 mobitela dobit ce taj jedan i malo jaja u gnjezdo a dorucak...mislim da cu morati hraniti obojicu u isto vrijeme.morat cu se pretvoriti u hobotnicu da to izvedem user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 6
29.3.2010 12:22:17   
lueman
mars imaš ppuser posted image user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu marssel)
Neposredna veza do poruke: 7
29.3.2010 13:18:00   
BUMBIKA
Prvo mi je na pamet palo kad sam ovo pročitala "ko luda"user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 8
   [Obrisani korisnik]
29.3.2010 15:26:53   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu BUMBIKA)
  Neposredna veza do poruke: 9
29.3.2010 20:32:18   
ZVRK
mi ih nismo nikada skrivali pa tražiliuser posted image .
kod nas budu na stolu

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 10
29.3.2010 20:41:35   
curice
IZVORNA PORUKA: ZVRK

mi ih nismo nikada skrivali pa tražiliuser posted image .
kod nas budu na stolu

i u mene isto tako

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 11
29.3.2010 20:50:57   
Domy

IZVORNA PORUKA: marssel

mislim da cu mu staviti novi broj playboya haha nek slini malo sve su to zecice a kad prelista ja imam kostim od zecice pa iskocit odnekale bas da vidim kako ce reagirati, ali to moram izvesti dok svrco spava jer ce misliti da u se mama pretvorila u zeca hahah
salim se jednom je izrazio zelju da zeli mobitel u koji idu 3 kartice jer imamo takav posao koji u jednu ruku ovisi o telefonu pa da ne nosi 3,4 mobitela dobit ce taj jedan i malo jaja u gnjezdo a dorucak...mislim da cu morati hraniti obojicu u isto vrijeme.morat cu se pretvoriti u hobotnicu da to izvedem user posted image

Možda če me sad zbog ovog netko popljuvat al neke stvari me zaista bole..ovamo šalje pp citiram:
robica
draga nasa!nama bi trebale trenirke jer mi to deremo kao papir.sve sto smo imali to smo prerasli i ako mozda znas nekoga tko ima patike br. 23-24.imamo jedne nike ali su nam skoro tjesne
hvala unaprijed
ma molim te lijepo..user posted image user posted image

(Odgovor članu marssel)
Neposredna veza do poruke: 12
29.3.2010 21:38:26   
twitty
user posted image user posted image user posted image user posted image
treba imat obraza za ovo user posted image
IZVORNA PORUKA: Domy

Možda če me sad zbog ovog netko popljuvat al neke stvari me zaista bole..ovamo šalje pp citiram:
robica
draga nasa!nama bi trebale trenirke jer mi to deremo kao papir.sve sto smo imali to smo prerasli i ako mozda znas nekoga tko ima patike br. 23-24.imamo jedne nike ali su nam skoro tjesne
hvala unaprijed

gibam...

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 13
29.3.2010 21:48:18   
Thea
IZVORNA PORUKA: Domy

robica
hvala unaprijed

Domy slažem se s tobom i stvarno nije u redu...... user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 14
29.3.2010 23:26:40   
marssel
dobio je curke moje nove trenerke danas a tata se predomislio za svoj poklon to je billa moja zelja ali ako se za takve akcije nema onda su druge stvari bitnije, nemorate odmah shvacati krivo.zelje su jedno a mogucnosti drugo a naravno da je svrco na prvom mjestu joooj joooj

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 15
   [Obrisani korisnik]
30.3.2010 7:37:34   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu curice)
  Neposredna veza do poruke: 16
30.3.2010 8:57:55   
Domy

dobio je curke moje nove trenerke danas a tata se predomislio za svoj poklon to je billa moja zelja ali ako se za takve akcije nema onda su druge stvari bitnije, nemorate odmah shvacati krivo.zelje su jedno a mogucnosti drugo a naravno da je svrco na prvom mjestu joooj joooj

na ovo sam bez komentara ....jer svaki moj komentar na ovo gore navedeno bio bi iole suvišan..

< Poruku je uredio Domy -- 30.3.2010 8:59:10 >

(Odgovor članu marssel)
Neposredna veza do poruke: 17
30.3.2010 9:03:49   
Domy
Nemam ništa protiv toga da netko ovdje javno zatraži čuj kupila bi sebi nešto sebi ili nekom drugom skupocijeno al neču imati djetetu za npr jaknicu..pa da li bi mi netko u tome pomogao..
vjerujte cure ja bih se odmah odazvala takvom oglasu..jer znam kako je to kad želite nešto al to nemate..
Al budi fer i čovjek pa javno to iznesi..

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 18
30.3.2010 9:38:39   
ninolina
U pletenu zdjelicu stavim trave i farbana jaja,ali potraga za skrivenima po dvorištu će ove godine biti iznenađenjeuser posted image

ma kod nas je skrivanje jaja tradicijauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 19
   [Obrisani korisnik]
30.3.2010 9:40:56   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 20
30.3.2010 9:43:06   
ZVRK

Zašto se i mi nebi radovale Uskrsu zar ne?
Valjda ce biti toliko inovativni pa se i nas sjete hahaha

ja se nadam da ču dobiti (jaja)od muža da farbam nešto user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu marssel)
Neposredna veza do poruke: 21
30.3.2010 9:46:01   
ninolina
Možda da sakrijem plastična??user posted image user posted image user posted image

a mis krivamo plastična...ipak mi na njih 4 treba 29 jaja.... a ovako plastične i gotovo

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 22
30.3.2010 9:46:59   
Domy

Zašto se i mi nebi radovale Uskrsu zar ne?
Valjda ce biti toliko inovativni pa se i nas sjete hahaha

ja se nadam da ču dobiti (jaja)od muža da farbam nešto user posted image

user posted image user posted image
ja neču dobiti ništa za uskrsuser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 23
30.3.2010 9:47:53   
ZVRK
si bila slabauser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 24
30.3.2010 9:55:02   
Domy

si bila slabauser posted image

slabauser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!