njanja -> SOS akcije (29.3.2010 13:47:41)
|
Ljudi moji ja sam sada totalno ljuta....Svakih par dana u Novom Listu izađe neki letak sa uplatnicom i nekom ljudskom sudbinom....Znate i sami, sve smo mi mame osjetljive na tuđu bol kada se radi o maloj djeci i svima želimo pomoći....tako da ja znam često uplatiti 20 kn. 50 kn...mislim si ako svatko uplati 20 kn, skupiti će se.... sada sam našla uplatnicu SOS dječjeg sela sa prekrasnom curicom na letku i što me naljutilo???? Tekst: "učinite dobro djelo za ove nadolazeće blagdane, pružite sretno djetinjstvo djeci iz SOS dječjih sela. Pozivamo va sda se pridružite akciji prikupljanja sredstava za djeciu i njihovo sretno djetinjstvo"....ovo je sve ok i baš sam se obradovala da ću pomoći....i onda: MOLIMO DA NAM POMOGNETE UPLATOM NA PRILOŽENOJ UPLATNICI.... Pa šta je samo novac važan, šta je to jedini način na koji mogu pomoći....Toliko Janovih igračaka koje stoje u kutiji i s kojima se ne igra, pa valjda bi mogla nekoga sa time obradovati....Poslala sam im mail da ću sve zapakirati i sutra im odnjeti u Zg na Zavrtnicu ako žele (idem poslovno), ali stvarno nemam svaki dan novaca da uplaćujem za te akcije... I onda se osijećam isfrustrirano jer ne mogu pomoći na način koji njima treba..... nepošteno!!!!
|
|
|
|