SOS akcije (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

njanja -> SOS akcije (29.3.2010 13:47:41)

Ljudi moji ja sam sada totalno ljuta....Svakih par dana u Novom Listu izađe neki letak sa uplatnicom i nekom ljudskom sudbinom....Znate i sami, sve smo mi mame osjetljive na tuđu bol kada se radi o maloj djeci i svima želimo pomoći....tako da ja znam često uplatiti 20 kn. 50 kn...mislim si ako svatko uplati 20 kn, skupiti će se.... sada sam našla uplatnicu SOS dječjeg sela sa prekrasnom curicom na letku i što me naljutilo???? Tekst: "učinite dobro djelo za ove nadolazeće blagdane, pružite sretno djetinjstvo djeci iz SOS dječjih sela. Pozivamo va sda se pridružite akciji prikupljanja sredstava za djeciu i njihovo sretno djetinjstvo"....ovo je sve ok i baš sam se obradovala da ću pomoći....i onda: MOLIMO DA NAM POMOGNETE UPLATOM NA PRILOŽENOJ UPLATNICI.... Pa šta je samo novac važan, šta je to jedini način na koji mogu pomoći....Toliko Janovih igračaka koje stoje u kutiji i s kojima se ne igra, pa valjda bi mogla nekoga sa time obradovati....Poslala sam im mail da ću sve zapakirati i sutra im odnjeti u Zg na Zavrtnicu ako žele (idem poslovno), ali stvarno nemam svaki dan novaca da uplaćujem za te akcije... I onda se osijećam isfrustrirano jer ne mogu pomoći na način koji njima treba..... nepošteno!!!!

maja -> RE: SOS akcije (29.3.2010 13:52:13)

Njanja, ti si predobra[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ja uglavnom takvo šta bacim, ne znam nekako ne vjerujem više svemu, toliko je već bilo tih akcija, a pola ih je bilo da su samo uzeli novce ili da je kao akcija propala!

I ja bi više voljela kupiti pelene, kozmetiku ili dati robicu ili takvo šta, ali svi samo traže novce.

BUMBIKA -> RE: SOS akcije (29.3.2010 13:52:50)

Njanja, ti si predobra  ja uglavnom takvo šta bacim, ne znam nekako ne vjerujem više svemu, toliko je već bilo tih akcija, a pola ih je bilo da su samo uzeli novce ili da je kao akcija propala!

I ja bi više voljela kupiti pelene, kozmetiku ili dati robicu ili takvo šta, ali svi samo traže novce.

Poptisujem

ninolina -> RE: SOS akcije (29.3.2010 14:48:36)

slažem se s majom... tužno je to, ta sudbina te dječice, ali nedavno je bila tema da se skuplja robica i novac za neki dom...s tim da roba mora imati etiketu da je novo...ma nije problem kupit ću nešto ali jednostavno ne vjerujem više u to

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (29.3.2010 15:10:19)

[Sadržaj poruke je obrisan]

uciteljica -> RE: SOS akcije (29.3.2010 16:59:58)

IZVORNA PORUKA: njanja

Toliko Janovih igračaka koje stoje u kutiji i s kojima se ne igra, pa valjda bi mogla nekoga sa time obradovati....Poslala sam im mail da ću sve zapakirati i sutra im odnjeti u Zg na Zavrtnicu ako žele (idem poslovno), ali stvarno nemam svaki dan novaca da uplaćujem za te akcije... I onda se osijećam isfrustrirano jer ne mogu pomoći na način koji njima treba..... nepošteno!!!!

Potpisujem!!!!

Bebys -> RE: SOS akcije (29.3.2010 17:17:50)

samo ti daj u NATURI sto se kaze...briga te za lovu...ovako znas da djeca to koriste...

Ninaa -> RE: SOS akcije (29.3.2010 17:23:19)

Ma meni je isto muka, svaki put kad kupimo novine ispadne iz njih tužna ljudska priča i uplatnica. Žao mi je tih ljudi i osjećam se frustrirano jel ne mogu pomoći svakome od njih, ali me obavezno to baci u bed barem dva dana. MM mi je rekao da ne razmišljam o tome jel da ne možemo spasiti cijeli svijet. Evo u sub. je kod nas bilo prikupljanje odjeće za Caritas i prekopala sam sve ormare i sve ono kaj nama više ne treba a nosivo je dali smo i osjećala sam se odmah malo bolje. Žao mi je svih tih ljudi, ali stvarno ne možemo svima pomoći. Uvijek kad naiđem da neka udruga ili nešto slično prodaje na štandovima kupim nešto i trudim se pomoći gdje god mogu.

njanja -> RE: SOS akcije (31.3.2010 9:56:49)

U pon sam spakirala sve igračke u vrećicu i uzela ih sa sobom u Zg i dala kolegi koji je dosta na terenu pa im je on odnio.....Nadam se da sam i bez novaca napravila dobro dijelo i nekog razveselila....

BUMBIKA -> RE: SOS akcije (31.3.2010 10:17:56)

Kupim na njihovim štandovima(baš danas u Mercatoru)uskršnje čestitke i pisanice.

Potpisujem,i mi neki dan kupili

xxl -> RE: SOS akcije (31.3.2010 11:00:33)

Ja se slažem,al evo razloga-ja sam jedno vrijeme volontirala u dorotvornoj ustanovi i ljudi su fakat nosili smeće... zaista robu koju nebi ni za kuću brisat niko imao i mislim da je to razlog što traže lovu.Bar se nadam[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image].

novamama -> RE: SOS akcije (31.3.2010 11:05:30)

bravo za tebe njanja[sm=bravo.gif]

ja te uplatnice obično bacim, koji put se dogodi ipak da uplatim...

nikome nije lako danas....

Stranica: [1]