|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   FB mi poludio!!
29.3.2010 17:43:25   
danery
upravo odoh na fb vidjet što ima novo,a ono sve zbrčkano i smuljano,sličice i objave jedni preko drugih...katastrofa!!
jel i vama tako user posted image user posted image user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: FB mi poludio!!
29.3.2010 18:21:34   
Duve
evo ja sad na faceu i sve mi je ok

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2
29.3.2010 18:31:50   
danery
ma kakvi...moj ne mrda...sve još sprčkano...

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 3
29.3.2010 21:00:20   
marija0
kakva teta takav fcb user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 4
29.3.2010 21:07:06   
Domy
mojim klincima je neki dan bio obrisan profil kao da ga nikad nisu ni imali..pa su na novo radili..neznam kako se to moglo desit i kome se to može prijavituser posted image

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 5
29.3.2010 21:11:16   
marija0
domy nedavno je meni došla poruka na fcb da ako ne pošalješ tu poruku 15 prijatelja da ti se briše profil jer je fcb preopterećen- pa sad neznam jel ima veze sa tim user posted image

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 6
29.3.2010 22:33:21   
Duve
to sam i ja dobila prije nekih mjesec dana, i još jednom ranije al me nisu izbrisali, pa sam mislila da je glupost

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!