|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Selektivni ab?
30.3.2010 15:02:41   
xxl
Slažem se al i nisu baš vremena da biraš posao,sretan si da imaš bilokajuser posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26
30.3.2010 15:11:35   
dominik
isla bi na ab, ovisno o ostecenju ali nebi mogla zivjeti sa mislju da ce djete umrijeti prije mene...ako cu ja prije tko ce se brinuti za njega...

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 27
30.3.2010 16:31:52   
nancy
s nama sad,dok smo bili u bolnici,je lezala jedna curica,8 godina.mama je imala normalnu trudnocu,normalan porod,apgar ocjena 10.i evo danas je dijete uzasnog zdravlja.mogu da kazem retardirana iako mi to grozno zvuci.moras je ti hranit,davat joj pit.ne prica,ne hoda,do prije godinu dana je bila slijepa,i jos uz to ima epilepsiju.pa ti sad budi normalan.kako je iz zdravog djeteta dosla na ovakvo stanje?!?tuzno i zalosnouser posted image
ja bih pjevala mom Karlu i njoj Tomicu a ona bi sjela na krevet,pocela se njihat i s osmjehom me pogledavala iako okice nikako nije mogla fokusirat na mene.proizvodila bi nekakve zvukove a kaze njen tata da je sretna u tom trenu i da plese.evo sad se jezim kad se sjetim.to dijete je tako milo i drago al brige trazi max,i vise od toga

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 28
30.3.2010 17:08:33   
anuska08

IZVORNA PORUKA: Domy

IZVORNA PORUKA: danery

ne znam točno kuda ovo da smjestim,pa prebacite ako treba...

dakle pitanje je slijedeće: da znate (liječnici vam kažu i potvrde nalazima) da ćete roditi TEŠKO OŠTEĆENO DIJETE,biste li išle na ab?
zašto da,ne,možda?

definitivno bez razmišljanja išla bi na abortus..i menam što više komentirat na to

Potpisujem!!!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 29
30.3.2010 18:33:54   
cuba
Sad mislim da bi al da se nađem u takvom situaciji....ne znam...user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 30
30.3.2010 18:37:19   
Duve
IZVORNA PORUKA: anuska08

IZVORNA PORUKA: Domy

ne znam točno kuda ovo da smjestim,pa prebacite ako treba...

dakle pitanje je slijedeće: da znate (liječnici vam kažu i potvrde nalazima) da ćete roditi TEŠKO OŠTEĆENO DIJETE,biste li išle na ab?
zašto da,ne,možda?

definitivno bez razmišljanja išla bi na abortus..i menam što više komentirat na to

Potpisujem!!!

Isto!

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 31
30.3.2010 18:41:59   
Zubica
Vidjela sam pitanje i nisam znala svoj odgovor. Sad sam počitala sve vaše odgovore i dalje ga ne znam...teško i user posted image . Nadam se da nikad neću biti prisiljena na takve odluke, puno pozdravljam sve roditelje djece s posebnim potrebama i želim im puno snage i ljubaviuser posted image

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 32
30.3.2010 18:46:36   
Nika 24052006
Iskreno,ne znam,zaista.Teško bi bilo i meni i tom djetetu,a opet,s druge strane,ne znam kako bi ga odvojila iz svoga tijela...Mislim da ne mogu realno odgovoriti na pitanje....

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Zubica)
Neposredna veza do poruke: 33
30.3.2010 18:47:03   
Zvonki

IZVORNA PORUKA: Zubica

Vidjela sam pitanje i nisam znala svoj odgovor. Sad sam počitala sve vaše odgovore i dalje ga ne znam...teško i user posted image . Nadam se da nikad neću biti prisiljena na takve odluke, puno pozdravljam sve roditelje djece s posebnim potrebama i želim im puno snage i ljubaviuser posted image

Potpisujem. Mislim da ne bi mogla na abortus i da bi rodila bebu. Ne daj Bože nikad takve situacije

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Zubica)
Neposredna veza do poruke: 34
30.3.2010 19:19:42   
natalijax
neznam,teško pitanje neznam dal bi ili neuser posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 35
30.3.2010 21:32:50   
mani
teško je to pitanje...poznajem ženu ima dijete od 10 god,u trudnoći otkrili velike malformacije mozga,mislim da dio malog mozga i nema i ona nije htjela pobaciti.nije imala podršku od nikoga,muž je htio da pobaci kao i većina obitelji.rodil,a mali je nepokretan,slijep,da ne govorim o teškoj mentalnoj retardaciji.praktički biljka.stalno po bolnicama zbog raznorazni infekcija i bolesti.a ona puna radosti i volje.ima i zrdravu curicu.jedino joj je svekrva pomogla i stala na njenu stranu a muž ne želi ništa oko maloga,ni uzeti ga čak kao da ne postoji.e to mi nije jasno.neznam velika je to hrabrost.i žrtva.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 36
30.3.2010 21:39:54   
novamama

da znate (liječnici vam kažu i potvrde nalazima) da ćete roditi TEŠKO OŠTEĆENO DIJETE,biste li išle na ab?

ne bih mogla...odavno sam o tome donijela odluku...

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 37
31.3.2010 9:54:00   
njanja
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Da,išla bih na AB. Vidjela sam dosta djece/osoba sa teškim oštećenjem zdravlja,koja nisu svjesna ničega oko sebe i strašno mi je to. Ja ne bih voljela tako živjeti.
Obitelji s takvom djecom su razorene na neki način jer takva osoba traži stalnu skrb,a sve ostalo je nebitno.
Starija djeca koja imaju su zapostavljena.
Financijski da i ne govorim.
Ne bih bila spremna uništiti svoj život ,život svog djeteta i obitelji.
Ne daj bože  nikome,ali ja glasam za AB.
Jedino bi me bilo strah da ne otkriju da nešto nije u redu na vrijeme.
 Potpisujem.Moji roditelji imaju prijatelje čiji sin ima Down, ima godina kao ja...dakle 31...na razini je djeteta od 8 godina....Tata mu je umro prije 10 godina, a mama sada već ima 60 i koju....Uvijek me brine tko će se o njemu brinuti jednoga dana..... Znam i za situaciju od frendice-frendica-ima većč 1 dijete i saznala je sa 5 mj trudnoće da dijete ima neki teški poremećaj....u RH nisu smjeli napraviti pobačaj (mislim da je legalan do 18 tj ili???) i morala je ići u Sloveniju. Odluku za pobačaj je donjela upravo zato jer ima 1 dijete i razmišljala je kako bi to 2. dijete imalo utjecaj na život prvoga....Po meni je donjela ispravnu odluku... To su jako teške stvari i teško je o tome debatirati, ali ovo je moje mišljenje.... BTW, sijećam se kada sam sa cca 25 tj bila na pregledu je gin rekao mm: Stari, ovaj trenutak najviše volim kada sa 100 % sigurnošću vidim da je sve ok na utz.... MM pitao: pa šta prije ne vidite-rekao je ne sve....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 38
31.3.2010 10:07:50   
adryosijek
ja bi isla abortirat  da se tako nesto desi sto da se ja patim ko i maleno cijeli zivot znam da je to grijeh .. al pored svojih problema osobnih jos bolesno tj osteceno djete moras do smrti odgajat .pitanje je ko ce se skrbit za njega kada ti i mm umrete ostat ce u nekoj ustanovi bez ljubavi bez icega jojjj uzassuser posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 39
31.3.2010 12:18:49   
Bebys
moja susjeda u osijeku skoro smo balkon do balkona ima staru djevojku kao ja mozda koju godinu vise...bolna je to rana...teski invalid...cijeli zivot...otac alkoholicar tukao mamu dok je bila trudna i povrijedio djetetu mozak udarcima...i vidi sta se rodilo...danas je teta M s njom ali jakko stara zena...i muka joj je svaki dan...kud ce njena S kada nje vise nema...
ima domova naravno ali BOL MAJKE...I BRIGA...hoce li i kakvi biti prema njoj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je ono za sta bi ja boga cili zivot molila da umre prije nego ja...user posted image

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 40
31.3.2010 12:39:44   
xxl
Ja ne kužimuser posted image zar nije pravo žene da abortira,makar i zdravo dijete..Ne kažem da se trebaju kiretirati ko na traci al smatram da u zdravoj situaciji nitko neće napravit abortus a da to radi iz gušta.Smatram da je tim ženama dovoljno teško i bez pristalica koje ih tlaće katastrofićnim atakima sa ubojstvom.

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 41
31.3.2010 12:43:04   
ZVRK
ako radiš AB ''na svoju ruku ''se plača a ako doktor nalaže AB onda je besplatan

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 42
31.3.2010 12:47:44   
xxl
Da znam ne kužim zašto si to spomenula Zvrkicauser posted image ja sam mislila da se ovdje prića o emotivno,moralno i duhovnoj strani pobaćaja a ne loviuser posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 43
31.3.2010 12:52:09   
danery
meni je grozno što ako se ne vidi dovoljno rano oštećenje moraš čekati amniocentezu koju ne rade uglavnom prije 14.tj.,a tada je već kasno za ab u zakonskom roku...
a i ako se pretrage obave prije 12.tj.,opet čekaš nalaze do mjesec dana pa opet isto...

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 44
31.3.2010 12:53:30   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: xxl

Ja ne kužimuser posted image zar nije pravo žene da abortira,makar i zdravo dijete..

napisala sam zbog ove tvoje izjave sa naglaskom na ''zdravo''djete

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 45
31.3.2010 12:54:54   
xxl
Ma da al ja želim reći da žena ima to pravo moralno itd
IZVORNA PORUKA: ZVRK

IZVORNA PORUKA: xxl

Ja ne kužimuser posted image zar nije pravo žene da abortira,makar i zdravo dijete..

napisala sam zbog ove tvoje izjave sa naglaskom na ''zdravo''djete

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 46
31.3.2010 12:56:21   
ZVRK
ima da pravo ali više te ''boli''tuđa osuda iako nezna zašto si to uradila

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 47
31.3.2010 12:56:37   
dominik
ako su neka teza ostecenja u pitanju ab je dozvoljeno i kasnije napraviti...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 48
31.3.2010 12:57:56   
danery
da,samo trebaš liječničko odobrenje...nije li to ironično? treba spašavati ženu dok se spasiti može,a oni neke tamo sjednice održavaju...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 49
31.3.2010 12:58:32   
xxl
E tak nešto..mislim da žena sama dovoljno pati da joj netreba sol na ranu.
IZVORNA PORUKA: ZVRK

ima da pravo ali više te ''boli''tuđa osuda iako nezna zašto si to uradila

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!