pula25 -> RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... (31.3.2010 22:24:26)
|
ma ja vam isto nemam pojima tko i na koga se to svi žale. Isto sam iz drugih postova skužila da se nekoga proziva ali nisam uspjela pohvatati koga, zato sam to i napisala jer taj prozvani valjda to zna. nisam baš stalno ovdje ne hvatam sve, znam samo da nekih više nema zbog nekih drugih a da me ubijete koji su to točno, nemam pojima Zašto je to tako???? Svi bi se trebali pitati Moja je teorije da tamo gdje je puno žena na jednom mjestu prije ili kasnije nastane kokošinjac Sječam se samo kad je netko (neznam nick,vi ćete sigurno znati) otvorio birc pod nazivom blablabla potpora na tiki.... U toj temi je bilo svega i svačega, mišljenja,stavova i šta ti ja znam. Nedajem za pravo nikome jer stvarno nisam toliko u toku, ali kao outsajder mogu reći da mi se čini da je od tog posta dosta toga krenulo nizbrdo. Zato i kažem da nas ima svakakvih i da svatko ima neki svoj film ali taj isti nemora biti u krivu. Pa čak i kad kažete da netko nema kučnog odgoja, niti to se nemože zamjeriti. Njemu je tako dobro, vjerovatno niti nezna za bolje, drugačije. Pokušala sam svojim postom navesti sve vas da okrenete novi list i ne raspravljate i ne razmišljate tko je kakav, zašto, zbog čega itd. jer nema smisla, pogotove ne na javnoj temi. Ako netko ima nešto osobno protiv nekoga uvijek mogu to riještit privatno. Ovo je ipak javna stvar i uopče nije fora kad neki anonimus dođe po neki savjet a vidi nas čurke kako se raspravljamo kao mala djeca. Kao što je netko napisao, ako je neka tema otvorena i postovi su vas naživcirali, pa tko vas vuče da ulazite u rasprave. Jedan klik na X u desnom gornjem uglu i sačuvajmo živce svima veliko [sm=smiley27.gif] od mene
|
|
|
|