Bablica -> RE: govor 4-godišnjeg djeteta (29.7.2011 14:31:12)
|
ja sam opet žalosna jaaaaako!!! [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Toliko da kad smo malog nećaka jučer pustili kod tete su mi suze došle na oči! Bili smo popodne s njim do jednog trg. centra i pričam ja s njim i on često (ne svaki put) kad hoće reć nešto sav se napne, uzme zraka koda ide ronit, skvrči ruke prema licu i onda kaže hhhhh... nekad kao zvuk nekad samo slovo h i onda ful teško izgovori ono što hoće i još oči nekako čudno stavi, neki čudan mu pogled. Dok ovo pišem strah me i vaših odgovora jer mi je teško bilo ga gledat dok priča. Čak sam i mobitelom ga snimila i prvom prilikom ću to nekom dr pokazat. Jedan veliki [sm=bravo.gif] roditeljima koji su bili kod dr za to - konačno! E sad, mama kaže da ako se do kraja ljetagovor ne popravi da dođu kod nje, tata da ima vremena do 5 god. [sm=zmeden.gif] Ja neznam, kao da nisu bili skupa u istoj prostoriji!!! PS. Svima koji me znaju i znaju malog molim da nikome, ali nikome (ni rođacima) ništa ne govore.
|
|
|
|