novamama -> RE: Lupa se po glavi (10.4.2010 22:38:33)
|
IZVORNA PORUKA: FIONA ak se zna razljutiti, ako zna udarati tebe jel ga ti kao ljutiš onda tvoja kazna će njemu biti tvoja reakcija na ljutnju...me kužiš...nije niš premali....meni kad mal počne bacati stvari oduzmem i onda protest i bacanje kaj joj padne pod ruku......čučnem, pokažem svoj prst i kažem ne to to je pec pec....kako se to ružno ponašaš, rekla sam da se to ne smije, ajmo pokupiti to...i primim ju za ruku u mora ak ne pokupiti biti uz mene kad ja s njenom rukom kao dižem.....vratimo na svoje mjesto a ti se draga ljuti ....niš nije rano ali primjereno dobi...tak si ja to mislim... tako nekako i ja radim... npr. stalno mi baca stvari na pod...npr. voli kemijske sve sasuti na pod, onda ga ja spustim, kažem mu ajde sad dodaj mami i on posluša, sve lijepo zajedno pokupimo, bez ljutnje i bez da je itko nastradao...pa će valjda skužiti jednog dana da mu je bolje kad ne baca... a inače, ta prijetnja prstom se smatra isto kao nekom vrstom hm...kako da kažem....nepoštivanja djetetovih emocija...kao ono, malo je agresivan stav od strane roditelja prstom mahati i prijetiti djetetu.... ja pokušavam sve nekako logički objasniti, a onda me izludi pa dreknem...a nije ni to dobro....neki put se baš prestraši... uglavnom, kuži on kad sam ja ljuta, ali isto nije prestao..... emotivac moj...danas mu je pukao balon u ruci, i tako se uplašio da je počeo plakati jadničak, dotrčao meni i trese se, plače, srce mu lupa ko ludo...neki dan je bila ista stvar i pokakao se od straha....ufff....mišić moj mali....
|
|
|
|