Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina tužionica 14.9.2011 10:12:16
|
|
|
|
mariola
|
Bumbi znao je on da ćeš ti popustit. Moraš stisnut zube i pretrpit plač. Nije lako, ali tako ćeš doćć do cilja.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 14.9.2011 10:15:17
|
|
|
|
BUMBI
|
Ma znam,ali mu onda nisam trebala ni te prve 2 dati ...ma nije on plakao nego se dero da mu dam....
|
|
RE: Ringerajina tužionica 18.9.2011 10:05:21
|
|
|
|
ZVRK
|
cure i ja sam dobila nešto kilica radi''dojenja'' i sada kada se cica smanjuje pokušati ću polako od 1.10.da pazim šta jedem a tužim se na svekra jer mi je digao tlak na 1000 radi toga što je zvrkića zapalio da ga tata vodi na trke autiju a onda se ekipa''napije'' svaki put i nemoguće je da se čuva djete ako nisu prisebni šta smo mi objasnili sinu i on je prihvatio dok mi svekar nije sve pobrkao iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii naravno JA SAM KRIVA ŠTO JE MOJE DJETE UVIJEK U 4 ZIDA aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Ringerajina tužionica 18.9.2011 10:08:36
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 18.9.2011 10:11:24
|
|
|
|
danery
|
joj zvrk,znam kak ti je..... meni baba mm-a stalno nešto kvoca....kad je mala u kolicima,što je stalno u kolicima....kad je na podu,što je stalno na podu...kad plače,spava,jede,pije,igra se....što stalno plače,spava,jede,pije,igra se
|
|
RE: Ringerajina tužionica 18.9.2011 10:42:19
|
|
|
|
ZVRK
|
nemogu da vjerujeeeeeeeeeeem sada došla sveki da pita da li hoćemo juhu i zvrkić kaže da idemo u pulu i ona opet njemu spominje aute i govori ŠTA TI ONDA NEĆEŠ IĆI GLEDATIO AUTEEEEEEEEEEEE ja sam rekla da ga ja ne vodim da ga vodi ona i odgovor je bio a mene to ne zanima i ja ne mogu da hodam.... sadfa mi tuli i opet zapitkuje je... ti glupe osobe koje samo rade probleme gdje im nije potrebno uh sada odo na put kod mojih
|
|
RE: Ringerajina tužionica 18.9.2011 10:45:56
|
|
|
|
BUMBI
|
A joj Zvrk baš mi je žao. Kod nas su isto utrke,i mm hoće voditi D,ali on ne želi,boji se kaže da mu je to bučno
|
|
RE: Ringerajina tužionica 18.9.2011 22:04:07
|
|
|
|
pincirotvajler
|
tužim se na nekog idiota koji je motorom vozio po nogostupu i zaletio se u kolica dok je sveki šetala s malim i pobjegao hvala bogu d nije ništa samo se uplašio
|
|
RE: Ringerajina tužionica 18.9.2011 22:14:26
|
|
|
|
natalijax
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler tužim se na nekog idiota koji je motorom vozio po nogostupu i zaletio se u kolica dok je sveki šetala s malim i pobjegao hvala bogu d nije ništa samo se uplašio o bože pinci koja budala,hvala bogu da nije ništa,o mišek mali
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 19.9.2011 1:16:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 19.9.2011 7:18:07
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: natalijax IZVORNA PORUKA: pincirotvajler tužim se na nekog idiota koji je motorom vozio po nogostupu i zaletio se u kolica dok je sveki šetala s malim i pobjegao hvala bogu d nije ništa samo se uplašio o bože pinci koja budala,hvala bogu da nije ništa,o mišek mali Ne mogu vjerovati.. Samo nek je D dobro uff kakav idiot!! hvala bogu da malom nije nista bilo!
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 19.9.2011 8:24:56
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 19.9.2011 8:44:13
|
|
|
|
mariola
|
Ne mogu vjerovati Mišić mali
|
|
RE: Ringerajina tužionica 19.9.2011 9:12:15
|
|
|
|
ikica84
|
idiot!!! pusa za D
|
|
RE: Ringerajina tužionica 19.9.2011 10:16:40
|
|
|
|
ZVRK
|
glavno da je sve ok,a za takve vozače nemam riječi
|
|
RE: Ringerajina tužionica 19.9.2011 10:23:36
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajme,strašnooo Bitno da je D dobro
|
|
RE: Ringerajina tužionica 19.9.2011 10:49:58
|
|
|
|
pincirotvajler
|
aha,sve ok,kolica samo zguljena,i sveki u šoku
|
|
RE: Ringerajina tužionica 19.9.2011 14:08:06
|
|
|
|
mišica 666
|
koji debil, sreća da je mališa dobro
|
|
RE: Ringerajina tužionica 19.9.2011 15:05:50
|
|
|
|
Rebeka
|
Ne mogu vjerovat koji idiot-pa to nema nigdje već samo kod nas... UŽAS!!!
|
|
RE: Ringerajina tužionica 19.9.2011 15:10:51
|
|
|
|
bubaMaja
|
tužim se na poslodavce koji su mi dužni jako jako puno novaca koje nikako da mi isplate, a evo i jeseni a ja ni drva nisam kupila još (sve čekajući da mi plate) niti auto registriran... baš nisu ferrrrrrrrrrrrrr
|
|
RE: Ringerajina tužionica 19.9.2011 15:12:05
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mišica 666 koji debil, sreća da je mališa dobro stvarno ima idiota bubamaja nadam se da ce vidit ubrzo svoje posteno zarađene novce
|
|
RE: Ringerajina tužionica 19.9.2011 15:20:00
|
|
|
|
pincirotvajler
|
IZVORNA PORUKA: bubaMaja tužim se na poslodavce koji su mi dužni jako jako puno novaca koje nikako da mi isplate, a evo i jeseni a ja ni drva nisam kupila još (sve čekajući da mi plate) niti auto registriran... baš nisu ferrrrrrrrrrrrrr žao mi je
|
|
RE: Ringerajina tužionica 19.9.2011 21:08:54
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler IZVORNA PORUKA: bubaMaja tužim se na poslodavce koji su mi dužni jako jako puno novaca koje nikako da mi isplate, a evo i jeseni a ja ni drva nisam kupila još (sve čekajući da mi plate) niti auto registriran... baš nisu ferrrrrrrrrrrrrr žao mi je
|
|
RE: Ringerajina tužionica 19.9.2011 21:23:24
|
|
|
|
cuba
|
Ajoj mrvica mala, mogu misliti kako se uplašio a i sveki Najvažnije da su dobro bubamaja, nadam se da će novci ipak uskoro biti na pravome mjestu, kod tebe
|
|
RE: Ringerajina tužionica 22.9.2011 15:20:30
|
|
|
|
Tanjica Tanja
|
Tužim se na sve... Tužim se jer mi dijete cijeli dan kmeči, ništa ju ne zanima duže od 5 min., po noći se budi milijun puta...iscrpljena sam Tužim se na mm jer misli da je samo njegov posao bitan, samo se on naradi, a ja se,eto, odmaram uz dijete Tužim se jer sam se zapustila, nisam kod frizera bila 6 mjeseci ništa si nisam kupila, nigdje ne idem jer mi nitko ne može pričuvati dijete(i moja mama i sveki rade) Kako god spremim i ulickam kuću, navečer imam osjećaj da bi morala ponovno sve spremati....Isfrustrirana sam i nezadovoljna
< Poruku je uredio Tanjica Tanja -- 22.9.2011 15:21:57 >
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!