Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina tužionica 16.4.2010 12:36:32
|
|
|
|
ninolina
|
ajme majo i ja se nasmijala al nije uopce smijesno
|
|
RE: Ringerajina tužionica 16.4.2010 13:13:04
|
|
|
|
danery
|
o majo ovo je tragikomično
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 16.4.2010 13:15:31
|
|
|
|
BUMBIKA
|
ajme majo i ja se nasmijala al nije uopce smijesno Potpisujem
|
|
RE: Ringerajina tužionica 16.4.2010 13:37:09
|
|
|
|
curice
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 16.4.2010 13:41:47
|
|
|
|
pepeljuga
|
curice jel to stigla ,ma nek ide kvragu
|
|
RE: Ringerajina tužionica 16.4.2010 14:20:34
|
|
|
|
maja
|
evo samo javljam da je sve dobro prošlo, sva sreća da sam neki dan plaćala račune pa mi je još bilo u glavi a govno malo, vjerovatno nebude ni ručao koliko je papira pojeo
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 16.4.2010 16:05:31
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: maja evo samo javljam da je sve dobro prošlo, sva sreća da sam neki dan plaćala račune pa mi je još bilo u glavi a govno malo, vjerovatno nebude ni ručao koliko je papira pojeo majo bude lakše kakio papir je celulozaaaaaaaa
|
|
[Obrisani korisnik] 16.4.2010 16:11:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.4.2010 10:20:05
|
|
|
|
MaTana
|
nitko me nije posebno ni naljutio ni živcirao, ali u zadnje vrijeme mi se skupilo toliko toga da imam osjećaj da ću popucati po šavovima, u pon počinjem raditi, (psihoza oko novog posla + ostavljanje bube), pri kraju smo sa lovom, mm-a su zvali da ide na brod - polazak do kraja mjeseca (drago mi je jer nema love, ali i nakon 10 godina svaki put boli jednako kao i kad je prvi put išao), sveki mi nije doma - kod brata je mama joj je jako loše (skleroza + sve moguće bolesti kojih se mozete sjetiti) - žao mi je bake, žao mi je sveki, a meni je još plus opterećenje jer se moram snaći bez nje sa ovi čoporom muških i još moram se organizirati za čuvanje bube... Malo sam neuračunljiva ovih dana pa oprostite na dužini posta morala sam to izbaciti iz sebe
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.4.2010 10:22:49
|
|
|
|
curice
|
drži se matana,bit će bolje
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.4.2010 10:28:54
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: curice drži se matana,bit će bolje
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.4.2010 11:08:37
|
|
|
|
MaTana
|
hvala cure! Ma bit će sve u redu, vjerujem ja u to, samo me ubija što se uvijek skupi milijun stvari odjednom....
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.4.2010 12:43:41
|
|
|
|
leilany
|
matana drz se
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.4.2010 21:32:54
|
|
|
|
dominik
|
dora opet nakon samo 5 dana kaj smo virozu preboljeli kuri, 39,6 kaslje i curi joj nos...znaci sve iz pocetka...meni su prsti na rukama naotekli sa crvenim kvrgama...zib me hebe jer mi je plomba ispala a narucena tek za srijedu...mm radi po citave dane, sama sa klincima bez auta...mama mi dodje pomoc tu i tam ali vise me nervira nego mi pomaze..."ide mi u zivotu ide mi - ma ide mi u pm"
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.4.2010 21:33:52
|
|
|
|
anuska08
|
Dominik, ! Baš koma!!!
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.4.2010 21:36:01
|
|
|
|
curice
|
drži se dominik pusa dori,da nam brzo ozdravi
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.4.2010 21:36:48
|
|
|
|
pepeljuga
|
a ja se dominik bas veselila druzenju ma samo vi ozdravite
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.4.2010 21:47:11
|
|
|
|
lee
|
ajme...matana nedaj se.i mene lovi ludilo jaslica..kako če biti kad je vezan za mene..najradije bi doma ostala...mišič moj maleni..dominik...uf..baš mi je žao.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.4.2010 21:49:52
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga a ja se dominik bas veselila druzenju ma samo vi ozdravite i ja ali me uplasila cinjenica ja sama na sicu iza sa njih 4
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.4.2010 21:51:33
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: pepeljuga a ja se dominik bas veselila druzenju ma samo vi ozdravite i ja ali me uplasila cinjenica ja sama na sicu iza sa njih 4 a zato si odustala a sad mi je jasno.... ma ovaj ima 7 sidala
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.4.2010 21:53:44
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: pepeljuga a ja se dominik bas veselila druzenju ma samo vi ozdravite i ja ali me uplasila cinjenica ja sama na sicu iza sa njih 4 a zato si odustala a sad mi je jasno.... ma ovaj ima 7 sidala je jos da ih i po dva reda lovim hahaha...joj kamoli srece da sam zbog toga odustala...mjenjam voznju sa coporom djece za ovo kaj sada sa dorom prolazim
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.4.2010 21:56:16
|
|
|
|
pepeljuga
|
bila bi ti bar zanimljiva voznja ajme virujem da ti je koma,samo nek brzo ozdravi
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.4.2010 21:57:10
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga bila bi ti bar zanimljiva voznja ajme virujem da ti je koma,samo nek brzo ozdravi bez brige, imam ja fore za smirit djecu...prijenosni dvd i stapici dusu dali za duga putovanja
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.4.2010 22:18:12
|
|
|
|
lukici
|
moje dijete je upravo pojelo papirić sa korisničkim imenom i lozinkom za net banking bas sam se nasmijala
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.4.2010 22:26:22
|
|
|
|
anuska08
|
IZVORNA PORUKA: MaTana nitko me nije posebno ni naljutio ni živcirao, ali u zadnje vrijeme mi se skupilo toliko toga da imam osjećaj da ću popucati po šavovima, u pon počinjem raditi, (psihoza oko novog posla + ostavljanje bube), pri kraju smo sa lovom, mm-a su zvali da ide na brod - polazak do kraja mjeseca (drago mi je jer nema love, ali i nakon 10 godina svaki put boli jednako kao i kad je prvi put išao), sveki mi nije doma - kod brata je mama joj je jako loše (skleroza + sve moguće bolesti kojih se mozete sjetiti) - žao mi je bake, žao mi je sveki, a meni je još plus opterećenje jer se moram snaći bez nje sa ovi čoporom muških i još moram se organizirati za čuvanje bube... Malo sam neuračunljiva ovih dana pa oprostite na dužini posta morala sam to izbaciti iz sebe DRŽ SE!
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!