Anoniman -> RE: Ringerajina tužionica (30.6.2010 14:03:23)
|
Tuzim se na glupi, najgluplji, najbezobrazniji i najveceg lopova od svih- T-COM!!! Preksinoc ja na netu, kao odjednom- prekide se internet. ja pogledam napolje, vidim lose je vreme, sprema se nevreme i rekoh ma sigurno je od toga, zna da se desi nekad. budim se ujutru, interneta jos nema, nista mi nije jasno. krenem da zovem mm-a prvo , pa sam mislila korisnicki servis. zovem, i imam sta da cujem, iskljucen telefon!! [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] nije mi jasno, znam da smo sve platili. zovem, i kaze mi ova da je od treceg meseca ostao deo racuna neplacen, tacnije 39kn! a nismo to platili jer smo dobili resenje da ce nam to odbiti od tel racuna, jer smo se zalili posto ceo prvi, drugi i treci mesec nismo imali internet i tv!! ALI ONI SU ZABORAVILI TO DA ODBIJU!!! a zvala sam pre 10 dana da proverim da li je to reseno da mi ne bi iskljucili tel i ona guska tamo na centrali mi je rekla da je ona to uradila!! a nije!! [sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif] Lopovi jedni, em sto sam morala da platim 3 meseca interneta koji nisam imala jer oni nisu dolazili da promene modem(to je 3 racuna od 170kn= 510kn), em sto kad sam se zalila za to odbili su mi, pazite sad, "citavih" 70 kn [sm=hudicek1.gif] i sad kad sam ja platila racun manje jer sam dobila takvo resenje, oni su to zaboravili da ubace tamo u racunar i sad cu samo iskljucivanje da platim 60 kn na sledeci racun !! [sm=hudicek1.gif] pa jbt ne rastu meni pare na drvetu! i kaze ova pa zali te se ako vam to naplate (sto uopste ne sumnjam da hoce). i da, kad se zalim, "oni ce meni da izadju u susret" i smanjiti mi racun verovatno za 10kn [sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley35.gif] e pa, ne hvala, cim istekne ugovor, menjam ih! lopovi, lopovi, lopovi!!!!! [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] nisam tako nesto ocekivala od tako ozbiljne firme kao sto su oni!
|
|
|
|