MiniMama -> RE: Ringerajina tužionica (9.7.2010 11:17:42)
|
zvala simple u merkatoru. tek u ponedjeljak imaju slobodan termin. u mladena ne idem iz principa. tamo radi bahata neobrazovana st_oka. kako sam ispala iz stosa s frizerima po splitu, uvik nekako završim u mladena i svaki put budem ljuta ko pas. zadnji put me frizerka ostavila 20 minuta da sjedim na bazenu mokre kose dok je ona pricala na mobitel. kad me sjela za stolicu i pitala kakvu cu frizuru, samo sam joj rekla da posusi i da ja idem. a ona me gleda u cudu. naravno da idem. pa nisam dosla kod radojke u kvartovski salon za bebe i djecu na cakulicu i frizuru. oprosti, tvoje vrijeme je novac, a moje je kikiriki?? odbila sam platiti pranje kose, ispunila sam temeljito knjigu zalbe i otišla. nitko mi se nije usudio išta prigovoriti. sori draga, ja sam došla iz civilizacije i znam sta znaci frizerski salon. krivu je našla za maltretiranje. tako da ti u mladena ne idem ni da je besplatno. one incidente kada sam radila pramenove za 500 kn i koji su ispali narancasti umjesto plavi, necu ni spominjati... nasla broj od svoje stare frizerke, valjda se izrađala u ovih 5 godina, pa cu nju žicat da popravi stvar..
|
|
|
|