osobno -> RE: Ringerajina tužionica (10.10.2010 17:34:44)
|
Ja se tužim na svoju sveki...[sm=lev.gif][sm=lev.gif][sm=lev.gif][sm=lev.gif][sm=lev.gif][sm=lev.gif] Taman se kontam neki dan kako bi je čak mogla i pohvalit a onda ona sve zas.[sm=smiley35.gif].. . Nije mi jasno zašto je tako žestoko protiv dojenja. M počinje lipo i raznoliko papit, ali obavezno nakon svakog obroka (kašica, žitarice, blitva..) sisa. I sad ona komentira kako lipo on papi, je li, i kaže, ma šta će njemu više sisa[sm=zmeden.gif].. Ja blenem u nu? Velim "Pa L je sisa skoro do druge godine"(da nije bio na prsima, ne znam, vjerojatno bi umra od gladi jer je od početka izbirljiv) A ona će meni na to "PA ZATO TI TAKO SLABO JEDE!"[sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif] Mislim ono nije mi jasno, ne paše kad sisaju kad dobro jedu, a ni kad slabo jedu, šta napravit.[sm=lev.gif] Da ne spominjem da mi je za ručkom digla tlak i pokvarila dan.. Činjenica da L nije bio bolestan više od dva dana otkad se rodija, je nebitnija od činjenice da je mršav i da NE JEDE PAŠTETU SALAMU I PRAVU SPIZU! Općenito, dojenje je očito "krivo" za sve.[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|