Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina tužionica 29.4.2010 18:06:33
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ma neću još,ali mislim da neće ni on izdražti do 8 jer inače ide oko pola 9 spavati
|
|
RE: Ringerajina tužionica 29.4.2010 18:13:45
|
|
|
|
leilany
|
oooo sudboooo zar si mi to sada ucinilaaaa...zastooooo.... danas se pohvalim kak imam zube ko od kamena a kad ono sipak.....jbte jedem ja i zagrizem..i cuuujeeem kvrrrcccc....i iza skroz osjetim pod jezikom neku nepravilnooost....napuko mi je moooj zubiiic....kmeeee.... a nis me ne boli....joooj per keeee....
|
|
RE: Ringerajina tužionica 29.4.2010 18:16:10
|
|
|
|
danery
|
lei čini mi se da se polako seliš u tužionicu koji peh...pa šta si to grickala? jel se jako vidi?
|
|
RE: Ringerajina tužionica 29.4.2010 18:18:54
|
|
|
|
leilany
|
danery ma uopce se ne vidi....kao neka crta....i to ja samo sa jezikom osjetim...smrc... a zagrizla sam necu ni rec kaj komadic spekeca
|
|
RE: Ringerajina tužionica 29.4.2010 18:20:53
|
|
|
|
danery
|
ajme dobro pa nije kobasa bila u pitanju ma dobro ak je malo,al opet...odmah kod čika zube da sanira štetu...i drž' se dalje od slanine
|
|
RE: Ringerajina tužionica 29.4.2010 18:21:58
|
|
|
|
Točkica28
|
da i ja po prvi puta nekaj tu naškrabam ugl ljuta sam na brata , vec 4 god nista ne radi (zdrav, mlad decko) i mi ga uzdrzavamo... k tome je sebican i pojede sve iz frizidera... uzassssssssssssss btw, danas hormići delaju svoje plus kaj mi se fest vrti grrrrrrrrrrr
|
|
RE: Ringerajina tužionica 29.4.2010 19:13:06
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Evo zaspao je
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.5.2010 22:37:31
|
|
|
|
Wukovarka
|
Eto tako....samo tako se osjećam danas. A sama sam si kriva! I užasno sam ljuta na sebe jer ne znam zatvoriti oči na nered koji je u kući. Mm-ovi su danas bili u Glini, tamo im je kuća od prije rata. Vadili su neke dokumente pa su usput išli pokositi travu....ali doći će do 17h. Alergična sam na nered i prljavo...new mogu to smisliti, pogotovo u kupaonici. Jutros kad sam vidila stanje kupaone, mrak mi pao na oči...kao da nitko nema ruke niti oči da vidi kakav užas ostavi za sobom. Kada puna kose, umivaonik prljav da se ni ne vidi da je bijel (dečki puno rade sa mašinerijom pa kad peru ruke tone masti i ulja ostane za njima). Od ranog jutra sam se uhvatila čišćenja i kuhanja. Da bi što? Gospoda došla večeras u 21h, pobacali stvari i robu po kupatilu i ošli spavati A ja fino uzela sve zdjele i pobacala u vc školjku...pita me svekar zašto to? A ja njemu....od danas ne kuham!! A da ne pričam jutros dok sam čistila.....mm-ova sestra prava mala dama sjedi za fejsom i tipka....a ti trudnice koja moraš strogo mirovati ribaj i čisti Jede, ubaci u sudoper. Pere kosu, sve ostavi prljavo za sobom. Bilo što da radi, sve ostavi na pol prostorije kao da ima 3 godine. Ne mogu podnjeti nered...uffff kako se mrzim što sam takva. Opet će biti svađe ili ću ja završiti u ludnici.
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.5.2010 22:45:13
|
|
|
|
leilany
|
jooj wuki neznam kaj "pametno" da ti kazem...osim ....nemoj se forsat zbog male Tene....
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.5.2010 22:58:16
|
|
|
|
curice
|
wuki pazi na sebe
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.5.2010 23:11:58
|
|
|
|
cuba
|
Pusti nered, sad je najvažniji. Čuvaj se
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.5.2010 9:15:58
|
|
|
|
boba125
|
ljuta sam na mm-a radio gospodin nocnu i decki su odlucili otic na pivo poslije,koje se pretvorilo u pive mislim,tko normalan pije pivo u 6 ujutro zvoni on na vratima malo poslije pola 9,ne zna gdje su mu kljucevi . a ja vec bijesna... danasnji dan smo vec bili isplanirali,plan je bio obaviti soping, jer iduci vikend idemo opet u hr. na prvu pricest i imamo neke rodjendane.. I da...znao je on da je zeznuo,pa se pojavio s ogromnim buketom cvijeca. Najradije bi mu ga nabila...
|
RE: Ringerajina tužionica 8.5.2010 9:18:26
|
|
|
|
pepeljuga
|
a boba vidis kako je lipo donio cvice,al viruj mi i ja bi mu ga nabila
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.5.2010 9:20:49
|
|
|
|
boba125
|
da,cvijece je stvarno prekrasno,ali on se ponio danas ko pravi tupson danas se durim
|
RE: Ringerajina tužionica 8.5.2010 9:21:12
|
|
|
|
ZVRK
|
joj boba,preskoči raspravu dok se ne otrijezni,a možda bude ipak nešto od današnjeg dana. jaka kava mu mužda pomogne
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.5.2010 9:22:51
|
|
|
|
danery
|
i limuna u kavu...da ga dozove svijesti...jest ,ali pali...ajme kako pali...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.5.2010 9:24:46
|
|
|
|
boba125
|
ajme,dobro je ovo s limunom ma otusirao se i vec spava snom pravednika sad ce on svasta napraviti samo da se iskupi za grijeh limun u glavu sam ja procitala
< Poruku je uredio boba125 -- 8.5.2010 9:25:40 >
|
RE: Ringerajina tužionica 8.5.2010 9:24:54
|
|
|
|
ZVRK
|
te sina da skaće po njemu dok pokušava da odmori
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.5.2010 9:25:34
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: boba125 sad ce on svasta napraviti samo da se iskupi za grijeh i ......... šta si ti smislila -koju kaznu?????
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.5.2010 9:28:05
|
|
|
|
danery
|
limun u glavu sam ja procitala može i to,al onda preporučam sporadičnu paljbu kilom do pet kila limuna
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.5.2010 9:34:26
|
|
|
|
boba125
|
ne znam..jos nisam smislila on ce se vec sam potruditi
|
RE: Ringerajina tužionica 8.5.2010 9:37:30
|
|
|
|
ZVRK
|
a ti kao prava povređena žena iskoristi dok možeš moj dragi danas ide na momačku ili na bajkere u umag(mislim)...... kako god izabere bude ''veselo''po njega a sutra mu se onaj ''gore''smilovao i poslao ženu i djete na izlet da može odmarati u miru i tišini
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.5.2010 12:52:45
|
|
|
|
Ninaa
|
Luda sam više a tek je podne! Digle smo se u pola 9 i sve je bilo ok, počele smo jesti i na pola puter štangice se počne cmizdriti bezveze i tuli i tuli. Ignoriram je i začas prestane i nastavi jesti. Poslije smo se igrale i za čas opet plač i tak tuli cijelo dopodne bez ikakva razloga. Ak joj nešto padne ili nije onak kak si zamisli dere se iz petnih žila. Prvo sam je ignorirala onda sam se izvikala, a sad prije spavanja me toliko naživcirala da sam je klopnula po peleni prvi puta i ostavila u sjedalici i otišla dok nije prestala. Inače je nikad nisam udarila niti sam imala namjeru,ali jednostavno sam je malo klopnula. Poslije mi je bilo žao!Dala sam joj jogurta i uspije jesti i kad progutta se dere nekih pol minute pa opet traži. Neznam kaj joj je došlo ali ja sam izvan sebe, pa nemrem to više slušati, neznam tko bu izdržal cijeli dan s njom, mm radi, a vani pada kiša. pa valjda i njoj smeta promjena vremena.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.5.2010 12:55:05
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Ninaa pa valjda i njoj smeta promjena vremena. i kikači osjete promjene a njoj možda još nešto osim toga smeta tipa zubića ili pospanosti
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.5.2010 12:57:22
|
|
|
|
lee
|
Ninaa takav je i alex danas..sad ga je seka moja uspavala...ja sam več padala na pod...a po noči opet kaos...ajde drži mi se.evo zagrljaj stiže
|
Anketa
Brrr...
пеперутка16
Da li ste se ikada na bilo koji način susrele s nečim nepoznatim, bilo šta u smislu nama ljudima nadnaravnog?! Duhovi, vrag, šejtan......
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!