Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina tužionica 24.1.2011 16:37:08
|
|
|
|
maja
|
jel uzela i malu u kolica heheheh
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.2.2011 12:46:40
|
|
|
|
BUMBI
|
Neznam dali da ovdje piše ili gdje,ali negdje moram D mi je danas opet ugrizao onaj isti dečko(znači već 3 put) ,ali sad ga je baš jako,za obraz,sve mu je oteklo bilo i toliko ga je zagrizao da je mal o i krv curila Jadan moj miš,... Kaže teta da sad nije ništa bilo ,iz čista mira(D kaže da ga nije htio pustiti da prođe) Možete zamisliti taj prizor,ja ušla u sobu,a njega teta drži i ima oblog na lice i kad mi je to maknila da se nisam onesvjestila Al šta je tu je,neznaju više šta da s tim malim rade,stalno grize
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.2.2011 12:48:31
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.2.2011 12:49:44
|
|
|
|
danery
|
ZA OBRAZ GA JE???DO KRVI??? o ja bi te roditelje na raport pozvala.....pa već treći put se događa,i to sad za lice i još do krvi....pa mislim,što je previše,previše je.... ne bi meni to prošlo sa TAKAV JE JEDNOSTAVNO....
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.2.2011 12:52:36
|
|
|
|
danery
|
meni ide na k...c glupi poštar koji si sam dozvoli ući mi u dvorište mada je kapija zatvorena prvo sjedne na zvono,drugo uđe,treće urla ko na pijaci i četvrto malo mi fali da ga u pm pošaljem jer se toliko udomaćio da mi maltene kavu naručuje....bivol....službena osoba....
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.2.2011 12:52:59
|
|
|
|
BUMBI
|
Ma neznam šta da ti kažem,a što je najgore D se baš voli s njim igrati. Vidjela sam da ni teti nije svejedno baš bilo,i kaže da će opet razgovarati s mamo,ali kad se to dogodi u sekundi. Plače mi se odma kad se sjetim kako je bio tužan.. Najgore mi je što se bojim da nebi htio ići u vrtić jer nam je i malo duže trebalo da se prilagodi,iako on ništa ne kaže.Kaže da će se opetr igrati s njim,miš moj mali kako je on dobar
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.2.2011 12:53:38
|
|
|
|
BUMBI
|
A joj,strašno..svašta si ljudi dozvole
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.2.2011 12:54:40
|
|
|
|
danery
|
ma bumbi,ne teti više govoriti,nego ti direkt sa starcima od malog popričati.... nek si razmisle kako bi njjima bilo da njihovo dijete dolazi kući izgriženo svako malo...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.2.2011 12:56:26
|
|
|
|
BUMBI
|
Ma neznam ,vidjeti ću sutra šta će teta reći šta je mama rekla...a bolje mu je da se to više nikada ne ponovo,pogotovo ovako jako
|
|
[Brisano sporočilo] 7.2.2011 13:11:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.2.2011 13:11:45
|
|
|
|
cuba
|
Ajoooj, mrvica mala pa kako to opet Nadam se da je sada bolje, reci im da će svekrva iz St-a doć na jedan informativni razgovor A draga mislim da bi baš morala s roditeljima od tog klinca porazgovarati pa šta bude, jer već treći put ista stvar je zbilja previše... Ljubi mi zeta moga, slatkoga i dobroga
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.2.2011 13:14:31
|
|
|
|
BUMBI
|
znači svekrva stiže na razgovor Sad spava,pa ćemo vidjeti kako je kad se probudi,našpricala sam mu s Ocentispetom za dezinfekciju
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.2.2011 13:54:46
|
|
|
|
leilany
|
bumbi danery,pa mozda se pali na tebe,a ti plava pa ne kuzis
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.2.2011 13:59:49
|
|
|
|
mariola
|
A jadničak mali Mogu mislit i kako se ti osjećaš, pa to je strašno Šaljem vam pusice oboma A ti danery daj čovjeku skuhaj kavu, šta si negostoprimiva
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.2.2011 14:16:17
|
|
|
|
novamama
|
evo vidim sad... grozno
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.2.2011 14:23:56
|
|
|
|
CallamityJane
|
ajoj srce malo iz duse mi ga je zao Ne znam Bumbi sta da ti kazem, jer i moja Disney se isto voli gristi Ja sam sve pokusala, znaci sveeee da ju odviknem, nije se nikada ona grizla zato sto joj eto tako doslo nego uvijek u izlivu nekakvih osjecanja. Recimo kada se igra stric sa njom a njoj lijepo pa ona iz srece dodje da ga poljubi pa ga malo i ugrize, istina nikada nije neko dijete iz cista mira ugrizla sem osobninog Luku, ali on joj je oteeo sve play dooh posudice i nije joj dao njenu najdrazu ljubicastu, i to 100% znam da je bila samoodbrana jer Luku stvarno voli i prije bi sebe ugrizla nego njega da ju nije dirao Hocu da ti kazem da nije svejedno ni roditeljima tog malog...ne mogu ti ni opisati kako je meni neprijatno kada Kike tako ugrize strica ili tatu, ili baku a doista sve ali sve sam pokusala i pokusavam da je toga oducim i mogu da kazem da nam dobro ide mada se jos uvijek desi poneki eksces
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.2.2011 14:37:12
|
|
|
|
maja
|
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.2.2011 20:11:12
|
|
|
|
.dada.
|
Svima. A,ja se tužim na mm!On sada ne bi drugo djete a napadao me do prije mj dana da želi još jednu bebu i kakva sam ja to kad ne želim da mali dobije bracu ili seku!I,sad kad sam se ja odvažila(znate več kak sam si utuvila u glavu s onim simptomima da sam trudna) na još jedno on neće gospodin se kajjaznam predomislio a ja bih baš još jedno .Eto!
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.2.2011 17:53:19
|
|
|
|
danery
|
i kmekanje,i dernjava,i zubi,i separacijski strah,i skok u razvoju,ma sve....
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.2.2011 18:00:58
|
|
|
|
Točkica28
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.2.2011 19:57:59
|
|
|
|
mišica 666
|
danery bit će bolje jednog dana btw moje obje nisu imale taj separacijski strah njih je mogao i cigo crni odvest bez problema
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.2.2011 20:50:52
|
|
|
|
BUMBI
|
Danery
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.2.2011 21:31:21
|
|
|
|
nemirna mama
|
za sve cure
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.2.2011 21:58:14
|
|
|
|
Marta j
|
Tuzim se na mm koji je tvrdoglav kao mazga. Trazimo musko ime za bebu(spol jos neznamo)i neide nam pa neide svadamo se oko svakoga njemu se niti jedan moj prijedlog nesvida on je zapeo za Miso sto se meni nikako al nikako nesvida.I ja nebi to. Dala sam mu da bira za prvo dijete al sada nedam da bude Miso.A on kaze da niti jedno drugo ime mu nevalja.red je da ja biram.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.2.2011 22:01:02
|
|
|
|
pincirotvajler
|
otkud mu mišo??
|
Anketa
Beba.
Admin
Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!