|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ringerajina tužionica
2.7.2011 15:22:37   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2401
6.7.2011 11:20:33   
mariola
Tužim se na sve nekulturne i bahate vozače. Mišljenja sam da polovici naših vozača treba oduzet vozačku. Radim u zgradi ispred koje je jako malo parkinga ali parking je u centru grada i besplatan pa je navala na njega velika. Prije pola sata naša patronažna došla do svog auta i auto zagrađeno. Neki idiot joj zagradio auto i otišao, jadna gospođa pola sata trubila nigdje nikoga, ja obišla cijelu našu zgradu da vidim da vozač možda nije u zgradi. Onda smo ja i još jedn žena iz zgrade sišle dolje i ja sam joj htjela pomoć izmanevrirat da na neku drugu stranu izađe. Skupilo se tu deset baba i odjednom frajer ide, patronažna ga napadne da je lud a on napadne nju da je on išao samo po paket u poštu. Ej pošta je 10 min hoda u jednom smjeru plus što je uvijek gužva. Njega nije bilo više od pola sata a žena jadna s bolničkom torbom čeka. Ma kreten se tu parkirao jer je besplatno, ima kod pošte parking al se plaća. Ljuta sam i na njega i na sve te bezobrazne i bahate vozače kojih susrećem svaki dan.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 2402
6.7.2011 11:37:47   
pincirotvajler
istina user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2403
6.7.2011 13:24:57   
lilia
Ja rijetko vozim i dosta sam nesigurna ali stvarno nisam bezobrazna i uvijek se "pokrijem ušima" a podemonim na idiote koji misle da su sami na cesti, ne podnosim kad netko stane na mjesto za invalide a nije invalid jer mu je teško napraviti par koraka više.user posted image
Ufff gađala bi ih.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

Neposredna veza do poruke: 2404
6.7.2011 13:46:23   
mariola
Ovaj je mene toliko izbacio takta jutros, da sam ja bila na mjestu gospođe pucala bi gauser posted image
Lili ni ja ne stajem nikad na mjesta za invalide, ne ostavim auto na sred ceste i upalim 4 žmigavca, poludim na kretene koji skreću bez žmigavca i sl stvari. U prometu sam svaki dan i svaki dan je sve više bahatosti. Uf, za vikend me čeka preko 1500km, nadam se da nitko neće zaraditi ječmenacuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 2405
6.7.2011 13:56:28   
lilia
Neka zarade svi koji su zaslužili zbog netolerancije prema drugim vozačima.
Mariola udri već kad imaš "moć".user posted image
Sretno na putu i čuvaj se.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2406
6.7.2011 13:57:56   
mariola
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ovaj tip od jutros sad sigurno ne vozi od veličine jačmenca na okuuser posted image
Hvala kokauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 2407
6.7.2011 15:33:49   
mare00
I ja sam ljuta, al ne samo danas jer ova situacija kod mene traje vec par dana...vecina ljudi oko nas babe, tetke i zave zele moje dijete nahraniti svim i svacim...(secerom, sladoledom, mlijekom, cokoladom, cevapima i da dalje ne nabrajam...) user posted image user posted image user posted image user posted image
Ko da je moje dijete gladno ako zeli sve dohvatiti...zalosno je to sto nitko od njih ne razumije da bi ona sada jela i travu da joj daju...user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2408
6.7.2011 15:35:41   
Bebys
joj ovo je i meni islo na nerve kada sam bila u hr. doma..ajme ludila sam....znam kako ti je mare..

(Odgovor članu mare00)
Neposredna veza do poruke: 2409
6.7.2011 15:41:39   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 2410
8.7.2011 7:01:37   
danery
ne da se tužim,nego sam bijesna do neba i natrag user posted image user posted image user posted image
mala gospođica je sinoć zjbvla sa spavanjem do 10 sati....te skini ju,te ju lezi,te joj opet vruće,te joj ovo,te ono....uspavljivao ju mm 4x jer sam ja već bila poluluda od one vražje sparine,vrućine i sijelog dana đipanja i kmekanja-valjda nervoza na tu sparinu user posted image
i sad se madam probudila u 4 ujutro i do prije 10 min se dizala,dernjala i skakala po krevetu od huje...i taman da će zaspati,mm zazvoni alarm na mobu za posao i amen spavanje i meni i njoj user posted image
naravno da je u ova 2,5 sata konj našao za zgodno pitati me svakih 10 minuta jel bejb sjedi ili leži.....odi pa vidi,jbt,pusti me da spaavaaaaaaaam!!!
i +....svekrva danas kod kuće....znači u 3 krasne će biti dan....kaže mm daj ju babi da ju čuva....ahaaaaaaaa....baba danas ima POSLA,kako svaki vikend naglasi,i nema vremena za dadiljanje....
bitno je biti baka,a inače u prolazu cmaktati krezubim labrtama djetetu,potapšati ju ko ćukca po glavi i reći MAAAAAAAALAAAAAAAAAA user posted image ,a drugo sve nek si misli tko će s njom....
najžalosnije? ŽIVIMO sa BAKOM (ovim putem joj zvanično dodjeljujem titulu PRASICA BAKA,kad već postoji kraljica majka user posted image user posted image user posted image user posted image )
fuuuuuuuuuuuuuuuuuj.....gadi mi se već cijeli daaaaaaaaaaaaaaaan user posted image user posted image user posted image
(+? bejb spava user posted image a ja,naravno,ne mogu zaspaaaaaaaaaaat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 2411
8.7.2011 7:06:51   
Ruža
A jadna. user posted image
No biti će još takvih dana, jel ti tvoja mama blizu da usokči?
Ili do sveki sa čoksom, pa ono bakice, bakice unuka vas se jaaaako poželjela, ako ju ne pričuvate na 2h mogao bi navratiti vuk.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2412
8.7.2011 7:10:57   
danery
ružo,mama mi u brodu,100 km od nas....
a ovoj dolje....mogu joj samo nogu u dupe sa užitkom nabit jer takvo što svijet vidio nije....žali bože pisat.....i naaaaaaaaravno da je bejb BUUUUUUUUUUUUUUDNA Već user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2413
8.7.2011 7:17:52   
katy mama
pa jel spava koliko u toku dana?
jel se mozes nadat da cete bar tad odspavat

ma vjerovatno ce i nju oborit opet prije ili kasnije,pa ces i ti uz nju user posted image

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2414
8.7.2011 7:26:17   
Točkica28
Heheheheh, i ja sam skršena, došla s probe u 00 i 30 dok sam legla zicer već bilo 2 h i budni od pol 7, a imam koncert danas.Oujea.

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu katy mama)
Neposredna veza do poruke: 2415
8.7.2011 7:29:08   
Puli
danery brzo po jedan red bull da ti da krilauser posted image

šalim se,možda ju zubi zezaju,pa je nemirna,ne zna kako bi se namjestila

a što se tiče titule PRASICA BAKA ,imam i ja jednu takvuuser posted image

izdrži draga  user posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

Neposredna veza do poruke: 2416
8.7.2011 7:32:19   
danery
km,spava ČAK sat i pol-plafon user posted image preko dana....i to tek oko podne....a ja dok zaspem,ona već budna....
točkice user posted image user posted image user posted image user posted image jel i ti škiljiš user posted image
dobila sam top-ponudu od user posted image -DONESI ju dolje ako je budna....aha,nahranjenu,umivenu,presvučenu,obučenu,pa će ti baka dati konzumov prospekt da žvačeš....neka hvala....dobit će nju baba večeras na spavanje,a ni ne zna,pa nek se lijepo zabavlja sa večerom,kupanjem,spavanjem,i doručkom sutra user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 2417
8.7.2011 7:33:29   
Puli
user posted image user posted image user posted image bravo daneryuser posted image user posted image user posted image pakleni plan pa nek bakica uživauser posted image user posted image user posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2418
8.7.2011 7:34:27   
danery
IZVORNA PORUKA: Puli

danery brzo po jedan red bull da ti da krilauser posted image

šalim se,možda ju zubi zezaju,pa je nemirna,ne zna kako bi se namjestila

a što se tiče titule PRASICA BAKA ,imam i ja jednu takvuuser posted image

izdrži draga  user posted image

puli,imam ja već nešto s krilcima user posted image user posted image user posted image user posted image uz babu user posted image bolje,stigla i moja user posted image ,pa sad u duetu zezaju user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 2419
8.7.2011 7:39:41   
mariola
Drži se draga, bit će boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2420
8.7.2011 7:41:22   
danery
jeje,mariola,već je....dok se ja user posted image user posted image ovak brzo,znaš da je bolje user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2421
8.7.2011 8:58:13   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i ja sam zombić zadnja tri dana..neznam kaj mu je al nespavamo nikakuser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2422
8.7.2011 9:08:48   
mariola
pinči user posted image user posted image user posted image user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 2423
8.7.2011 9:39:53   
danery
no krasno pinch....kod nas evo nastavak,luda sam,a nije ni 10 satiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2424
8.7.2011 9:40:40   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrr...
пеперутка16

Da li ste se ikada na bilo koji način susrele s nečim nepoznatim, bilo šta u smislu nama ljudima nadnaravnog?! Duhovi, vrag, šejtan......

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!