Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina tužionica 2.7.2011 15:22:37
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.7.2011 11:20:33
|
|
|
|
mariola
|
Tužim se na sve nekulturne i bahate vozače. Mišljenja sam da polovici naših vozača treba oduzet vozačku. Radim u zgradi ispred koje je jako malo parkinga ali parking je u centru grada i besplatan pa je navala na njega velika. Prije pola sata naša patronažna došla do svog auta i auto zagrađeno. Neki idiot joj zagradio auto i otišao, jadna gospođa pola sata trubila nigdje nikoga, ja obišla cijelu našu zgradu da vidim da vozač možda nije u zgradi. Onda smo ja i još jedn žena iz zgrade sišle dolje i ja sam joj htjela pomoć izmanevrirat da na neku drugu stranu izađe. Skupilo se tu deset baba i odjednom frajer ide, patronažna ga napadne da je lud a on napadne nju da je on išao samo po paket u poštu. Ej pošta je 10 min hoda u jednom smjeru plus što je uvijek gužva. Njega nije bilo više od pola sata a žena jadna s bolničkom torbom čeka. Ma kreten se tu parkirao jer je besplatno, ima kod pošte parking al se plaća. Ljuta sam i na njega i na sve te bezobrazne i bahate vozače kojih susrećem svaki dan.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.7.2011 11:37:47
|
|
|
|
pincirotvajler
|
istina
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.7.2011 13:24:57
|
|
|
|
lilia
|
Ja rijetko vozim i dosta sam nesigurna ali stvarno nisam bezobrazna i uvijek se "pokrijem ušima" a podemonim na idiote koji misle da su sami na cesti, ne podnosim kad netko stane na mjesto za invalide a nije invalid jer mu je teško napraviti par koraka više. Ufff gađala bi ih.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.7.2011 13:46:23
|
|
|
|
mariola
|
Ovaj je mene toliko izbacio takta jutros, da sam ja bila na mjestu gospođe pucala bi ga Lili ni ja ne stajem nikad na mjesta za invalide, ne ostavim auto na sred ceste i upalim 4 žmigavca, poludim na kretene koji skreću bez žmigavca i sl stvari. U prometu sam svaki dan i svaki dan je sve više bahatosti. Uf, za vikend me čeka preko 1500km, nadam se da nitko neće zaraditi ječmenac
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.7.2011 13:56:28
|
|
|
|
lilia
|
Neka zarade svi koji su zaslužili zbog netolerancije prema drugim vozačima. Mariola udri već kad imaš "moć". Sretno na putu i čuvaj se.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.7.2011 13:57:56
|
|
|
|
mariola
|
ovaj tip od jutros sad sigurno ne vozi od veličine jačmenca na oku Hvala koka
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.7.2011 15:33:49
|
|
|
|
mare00
|
I ja sam ljuta, al ne samo danas jer ova situacija kod mene traje vec par dana...vecina ljudi oko nas babe, tetke i zave zele moje dijete nahraniti svim i svacim...(secerom, sladoledom, mlijekom, cokoladom, cevapima i da dalje ne nabrajam...) Ko da je moje dijete gladno ako zeli sve dohvatiti...zalosno je to sto nitko od njih ne razumije da bi ona sada jela i travu da joj daju...
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.7.2011 15:35:41
|
|
|
|
Bebys
|
joj ovo je i meni islo na nerve kada sam bila u hr. doma..ajme ludila sam....znam kako ti je mare..
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.7.2011 15:41:39
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.7.2011 7:01:37
|
|
|
|
danery
|
ne da se tužim,nego sam bijesna do neba i natrag mala gospođica je sinoć zjbvla sa spavanjem do 10 sati....te skini ju,te ju lezi,te joj opet vruće,te joj ovo,te ono....uspavljivao ju mm 4x jer sam ja već bila poluluda od one vražje sparine,vrućine i sijelog dana đipanja i kmekanja-valjda nervoza na tu sparinu i sad se madam probudila u 4 ujutro i do prije 10 min se dizala,dernjala i skakala po krevetu od huje...i taman da će zaspati,mm zazvoni alarm na mobu za posao i amen spavanje i meni i njoj naravno da je u ova 2,5 sata konj našao za zgodno pitati me svakih 10 minuta jel bejb sjedi ili leži.....odi pa vidi,jbt,pusti me da spaavaaaaaaaam!!! i +....svekrva danas kod kuće....znači u 3 krasne će biti dan....kaže mm daj ju babi da ju čuva....ahaaaaaaaa....baba danas ima POSLA,kako svaki vikend naglasi,i nema vremena za dadiljanje.... bitno je biti baka,a inače u prolazu cmaktati krezubim labrtama djetetu,potapšati ju ko ćukca po glavi i reći MAAAAAAAALAAAAAAAAAA ,a drugo sve nek si misli tko će s njom.... najžalosnije? ŽIVIMO sa BAKOM (ovim putem joj zvanično dodjeljujem titulu PRASICA BAKA,kad već postoji kraljica majka ) fuuuuuuuuuuuuuuuuuj.....gadi mi se već cijeli daaaaaaaaaaaaaaaan (+? bejb spava a ja,naravno,ne mogu zaspaaaaaaaaaaat
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.7.2011 7:06:51
|
|
|
|
Ruža
|
A jadna. No biti će još takvih dana, jel ti tvoja mama blizu da usokči? Ili do sveki sa čoksom, pa ono bakice, bakice unuka vas se jaaaako poželjela, ako ju ne pričuvate na 2h mogao bi navratiti vuk.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.7.2011 7:10:57
|
|
|
|
danery
|
ružo,mama mi u brodu,100 km od nas.... a ovoj dolje....mogu joj samo nogu u dupe sa užitkom nabit jer takvo što svijet vidio nije....žali bože pisat.....i naaaaaaaaravno da je bejb BUUUUUUUUUUUUUUDNA Već
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.7.2011 7:17:52
|
|
|
|
katy mama
|
pa jel spava koliko u toku dana? jel se mozes nadat da cete bar tad odspavat ma vjerovatno ce i nju oborit opet prije ili kasnije,pa ces i ti uz nju
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.7.2011 7:26:17
|
|
|
|
Točkica28
|
Heheheheh, i ja sam skršena, došla s probe u 00 i 30 dok sam legla zicer već bilo 2 h i budni od pol 7, a imam koncert danas.Oujea.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.7.2011 7:29:08
|
|
|
|
Puli
|
danery brzo po jedan red bull da ti da krila šalim se,možda ju zubi zezaju,pa je nemirna,ne zna kako bi se namjestila a što se tiče titule PRASICA BAKA ,imam i ja jednu takvu izdrži draga
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.7.2011 7:32:19
|
|
|
|
danery
|
km,spava ČAK sat i pol-plafon preko dana....i to tek oko podne....a ja dok zaspem,ona već budna.... točkice jel i ti škiljiš dobila sam top-ponudu od -DONESI ju dolje ako je budna....aha,nahranjenu,umivenu,presvučenu,obučenu,pa će ti baka dati konzumov prospekt da žvačeš....neka hvala....dobit će nju baba večeras na spavanje,a ni ne zna,pa nek se lijepo zabavlja sa večerom,kupanjem,spavanjem,i doručkom sutra
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.7.2011 7:33:29
|
|
|
|
Puli
|
bravo danery pakleni plan pa nek bakica uživa
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.7.2011 7:34:27
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: Puli danery brzo po jedan red bull da ti da krila šalim se,možda ju zubi zezaju,pa je nemirna,ne zna kako bi se namjestila a što se tiče titule PRASICA BAKA ,imam i ja jednu takvu izdrži draga puli,imam ja već nešto s krilcima uz babu bolje,stigla i moja ,pa sad u duetu zezaju
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.7.2011 7:39:41
|
|
|
|
mariola
|
Drži se draga, bit će bolje
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.7.2011 7:41:22
|
|
|
|
danery
|
jeje,mariola,već je....dok se ja ovak brzo,znaš da je bolje
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.7.2011 8:58:13
|
|
|
|
pincirotvajler
|
i ja sam zombić zadnja tri dana..neznam kaj mu je al nespavamo nikak
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.7.2011 9:08:48
|
|
|
|
mariola
|
pinči
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.7.2011 9:39:53
|
|
|
|
danery
|
no krasno pinch....kod nas evo nastavak,luda sam,a nije ni 10 satiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.7.2011 9:40:40
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
Anketa
Brrr...
пеперутка16
Da li ste se ikada na bilo koji način susrele s nečim nepoznatim, bilo šta u smislu nama ljudima nadnaravnog?! Duhovi, vrag, šejtan......
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!