Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Cure,ajmo na kavicu :) 20.4.2010 23:19:48
|
|
|
|
natalijax
|
lijepo,nek ste uživale
< Poruku je uredio Ninaa -- 20.4.2010 23:25:36 >
|
|
|
|
RE: cure,ajmo na kavicu :) 20.4.2010 23:21:26
|
|
|
|
Ninaa
|
Bravo cure za druženje , eto cvrčak morala bi curki ispuniti želju sve Lucije koje ja znam su jako jako dobre!
|
|
[Obrisani korisnik] 20.4.2010 23:24:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: cure,ajmo na kavicu :) 20.4.2010 23:26:08
|
|
|
|
Ninaa
|
Anja je prelijepo ime, a i još jedna Lucija bi taman pasalo
|
|
[Obrisani korisnik] 20.4.2010 23:30:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: cure,ajmo na kavicu :) 21.4.2010 7:17:08
|
|
|
|
danery
|
jutro cure eto i mene s komentarima... dakle, bilo je super,lijepo smo se podružile,napričale i nasmijale male cure su se naigrale,mame su stigle i odmoriti i popiti kavicu,napravile smo par fotkica... moram priznati da sam sa zanimanjem očekivala da upoznam tu "strašnu" cvrči i njenu malu zmajicu anju i nećete vjerovat-ni traga repu,krilima i rogićima s ovog njenog avatara...samo hrpa letećih srdašaca a anja mi je preslatka,pogotovo kad je nagovarala cvrči da "sjedne kraj nje i bude njena mama" wuki mi djeluje jako poznata,ali ne znam otkuda...valjda ima jedno od onih lica koje vam se učine poznatima,a ne znate ih smjestiti...a njena lucija je pravi mali bombon uglavnom,bilo je super i nadam se da ćemo takvo što ponoviti...možda i u većem sastavu čak?! pa dakle,cure koje niste bile ovaj put,nadam se da ćete drugi put uspjeti naći vremena za p.s. stavih par slikica u album,pa škicnite ak vas zanima nadam se da će cure dodati još koju... ....stol u kafu nisam slikala da nekoga slabijeg srca ne strefi blaži hercolom rano ujutro
|
|
|
|
RE: cure,ajmo na kavicu :) 21.4.2010 10:32:30
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Doći češ ti nama Wuki opet,pa ćemo se onda družiti.. Baš mi je drago da ste se lijepo provele Pogledala sam slikice,super su...Lucija i Anja su prave ljepotice
|
|
RE: cure,ajmo na kavicu :) 23.4.2010 19:06:50
|
|
|
|
tiha
|
nisam stigla ranije nista napisati...wukovarka jako mi je zao sto nisam dosla ti si bila na svakom sastanku kad god sam ja dosla u zg ali imala sam vas namjeru iznenaditi ali sam radila do pola 5 i moja frendica koja me trebala voziti je mislila da necemo ici jer sam duze radila i otisla s klincima na izlet . tako da sam izvisila i jos mi je vise zao sto ste se nasle samo vas tri ipak nam wuki nedolazi svaki dan! ubrzo ponovno druzenje ali molit cu da je vikend
|
|
[Obrisani korisnik] 23.4.2010 19:07:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: cure,ajmo na kavicu :) 23.4.2010 19:18:30
|
|
|
|
marija0
|
a molim lijepo imali ko da može doć u makarsku na druženje, jer ja nemam auto? hvala
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 23.4.2010 19:20:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: cure,ajmo na kavicu :) 23.4.2010 19:28:36
|
|
|
|
marija0
|
a jeeeeeeeeeee, sa bebom u vlakić dat ću ti ja muffinom po tikvači kad te vidim i tebi i njoj
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 23.4.2010 19:31:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!