RE: Jan dobio po nosu u vrtiću :( (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Vrtić i čuvanje djeteta

Poruka

ejmama -> RE: Jan dobio po nosu u vrtiću :( (13.4.2010 18:42:40)

IZVORNA PORUKA: njanja

IZVORNA PORUKA: Dora04

Puse slatkom Janu od čuvalice Dore i Katje.[sm=smiley31.gif]
 znam da je off topic, ali stvarno moram pohvaliti jučer Doru koja je na RR spojaku riječanki čuvala Jana u parkiću vani, jan se spuštao po toboganu pa kada bi htio natrag po toboganu, a ne stepenicama bi ga usmjeravala i govorila mu: ajde jan daj ruku da idemo kod mame (ja čekala na vrhu stepenica).....

Cure su super, obje, i s Hanom su se cijelo vrijeme lijepo igrale, A Katja je tako medena.

uciteljica -> RE: Jan dobio po nosu u vrtiću :( (13.4.2010 20:07:29)

IZVORNA PORUKA: njanja

Jučer je Jana ugrizla L. za nos i izgleda kao da se boksao....[/align

Ja se isto bojm takvih stvari u vrtiću.

Pusa za Jana i nek nosek brzo zacjeli.

gljiva -> RE: Jan dobio po nosu u vrtiću :( (13.4.2010 22:36:38)

Pusa nosiću[sm=smiley31.gif]

Nika 24052006 -> RE: Jan dobio po nosu u vrtiću :( (13.4.2010 22:36:53)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Ninaa -> RE: Jan dobio po nosu u vrtiću :( (14.4.2010 15:01:17)

Pusa i od nas nek čim prije prođe. Evo moja susjeda je imala isto problema, kad je malecka krenula u jaslice, jedna curica se okomila na nju, pa ju je gurala, pa čupala i svaki dan nešto. Mama se žalila tetama, pa se žalila mami od te djevojčice i pomaka nije bilo. Onda je tata poludio i rekao malenoj da kad je udari da joj vrati istom mjerom, e tad je mala susjeda napadačici isčupala pramen kose i onda je njena mama digla cjelu frku. Na sastanak je otišao tata jel je mama preblaga i lijepo rekao da dok je njegova žena govorila svaki dan odjeka nije bilo i da kaj su trebali čekati da joj izbije zube ili da je izgrize da se nešto poduzme, sad kad joj je vratila da ne valja. Nakon toga se stanje smirilo i cure su postale najbolje prijateljice. Malena je pokazala da će se obraniti i više je nitko nije tukao. Mislim nije ni to način, ali ne možeš dopustiti da ti dijete svaki dan pobere batine, zato jel je pristojno i odgojeno. Svagdje ima malih napadača.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]