dddd31 -> RE: Vidovnjaci (26.2.2009 18:01:28)
|
Ja sam bila kod prave vidovnjakinje,posjeduje i certifikat kao potvrdu za svoj dar,i ne znam kako opisat vam do kojih detalja zena ide...zove se Romana i iz Zagreba. Dala sam svoj datum rođenja i pocela postavljati pitanja..cak i neka koja samo ja znam,jer sam se htjela uvjeriti da sam dosla pravoj osobi! Ne bavi se tarotom, izradama talismana,magijama itd,samo gledanje!! Odgovori se dobivaju putem vizija u slikama i na taj nacin mi je opisivala i ljude,i mjesto gdje zivim(nisam iz Zg) a da nije nikad bila u mojem gradu..Sve sto je rekla u roku mjesec dana se i desavalo tocno kako mi je i receno...znam da zvuci suludo,ali istina je,ipak postoje zaista posebni ljudi sa takvim darom.npr poznajem jednog svećenika i curu koji su nerazdvojivi prijatelji,ona mi je rekla da tu postoji vise od prijateljstva,a ja koja ih znam 3 god nisam ni htjela cut Romanine rijecia pogotovo vjerovati,pomislih jos jedan u nizu od sarlatana.....Nakon tjedan dana njih dvoje se jako posvađaju i on prizna meni: eto kako jedna hebacina moze te kostati zivaca hehehe,ja u soku!!!!!!!! znaci bila je u pravu!! i jos puno toga sam se uvjerila.. Sigurna sam da je vrlo mali br ljudi s takvim darom,barem kod nas,al da postoje-postoje!!!!!!!ja se osobno uvjerila!! I sa sigurnoscu mogu reci da tko joj se obrati nece ostati razocaran,Ja sam sve sto me zanimalo saznala,pa i do najskrivenijih tajni o nekom ili necem,samo datum rođenja morate znati[image]http://www.monitor.hr/smilies/jumping.gif[/image]
|
|
|
|