Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dojmljiv susret Jana i tete N. 15.4.2010 18:00:24
|
|
|
|
Bebys
|
|
|
|
|
RE: Dojmljiv susret Jana i tete N. 15.4.2010 18:05:37
|
|
|
|
anuska08
|
Super!!! Ma vjerujem da ti je odmah lakše kad znaš da je u dobrim rukama i da voli tetu!! Bravo za Jana!
|
|
RE: Dojmljiv susret Jana i tete N. 15.4.2010 21:15:35
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: anaxx IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: anaxx i Gregor je imao svoju omiljenu tetu prve godine, ali su je zamjenili u drugu grupu...šmrc... ne znam zašto... jel to bila teta Patricija?nju sam slučajno upoznala, jako je simpa da! znala sam, žena je divna!!!!!! i totalno simpa.... ali cure, malo mi je čudno ovo što priznate da biste bile ljubomorne? to je kao da budete ljubomorne na baku (npr vašu mamu) koja vam čuva dijete umjesto vrtića??? nije nikako isto....ja sam sretna kada oliver ljubi mmamu, ali neku tamo tetu i to na isti način kao mene ja bi mu sigurno rekla da se tako ljubi samo mamu...jbga
|
|
RE: Dojmljiv susret Jana i tete N. 15.4.2010 21:53:16
|
|
|
|
njanja
|
ma nije on nju ljubio, samo ju je mazio nosicem...i stvarno je bilo slatko.
|
|
RE: Dojmljiv susret Jana i tete N. 15.4.2010 22:29:13
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: njanja ma nije on nju ljubio, samo ju je mazio nosicem...i stvarno je bilo slatko. ma ja vjerujem tvojoj procjeni, i znam da je bilo što dramatičnije da bi ti sigurno reagirala
|
|
RE: Dojmljiv susret Jana i tete N. 15.4.2010 22:51:09
|
|
|
|
cuba
|
Kako lipo
|
|
RE: Dojmljiv susret Jana i tete N. 16.4.2010 11:29:50
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: njanja ma nije on nju ljubio, samo ju je mazio nosicem...i stvarno je bilo slatko. ma ja vjerujem tvojoj procjeni, i znam da je bilo što dramatičnije da bi ti sigurno reagirala vidjet ćeš kada Oli krene u vrtić da ćeš biti sretna do neba ako ti bude volio tetu kao što Jan voli tetu N. i da nećeš imati niti trunku ljubomore jer ćeš znati da je u dobrim rukama....Ja ti to svakako jednoga dana želim.... Nego, daj mi malo poši na pp kako Roza, kako ste svi vi...pusa
|
|
RE: Dojmljiv susret Jana i tete N. 16.4.2010 13:36:18
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: njanja ma nije on nju ljubio, samo ju je mazio nosicem...i stvarno je bilo slatko. ma ja vjerujem tvojoj procjeni, i znam da je bilo što dramatičnije da bi ti sigurno reagirala vidjet ćeš kada Oli krene u vrtić da ćeš biti sretna do neba ako ti bude volio tetu kao što Jan voli tetu N. i da nećeš imati niti trunku ljubomore jer ćeš znati da je u dobrim rukama....Ja ti to svakako jednoga dana želim.... Nego, daj mi malo poši na pp kako Roza, kako ste svi vi...pusa poslat ću ti mail draga... a ovo za vrtić...javim ti kad probam
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!