Žana Štrbac-Farma (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

Duve -> Žana Štrbac-Farma (15.4.2010 22:18:03)

http://www.24sata.hr/show/vapaj-djeteta-zane-strbac-zbog-cega-si-me-ostavila/168784/

http://www.24sata.hr/show/prijatelji-u-soku-zana-ima-dijete-pa-kako-gdje/168788

evo izdvojila sam meni najinteresantnije...ukoliko je sve navedeno istina:

NIJE HTJELA DOJITI KARLA

Žana je u Đakovu radila kao konobarica. Zatrudnjela je s vršnjakom. Rodila je Karla 2005., s njim je bila do prve godine i napustila ga. Nije željela dojiti kako joj se grudi ne bi spustile i smanjile.

Obožavam djecu, a na farmi će mi najviše nedostajati dugi telefonski razgovori i kupanje u kadi, rekla je Žana prije ulaska u “Farmu”. No produkciji showa ni jednom riječju nije spomenula petogodišnjeg sina Karla. To je najviše začudilo Đakovčane, koji joj ne mogu oprostiti to što je ostavila jednogodišnje dijete zbog “zvjezdane” karijere. Posebno ih ljuti što Žana to želi zatajiti.
- Prije nego što je ušla u show, bila je u Đakovu i obišla nekoliko kuća kako bi nagovorila ljude da šute o sinu. To je strašno! -

Voditeljica Žana Štrbac (25) rodila je Karla 2005. godine dok je bila u ljubavnoj vezi s Đakovčaninom. Zajedno su tamo živjeli u obiteljskoj kući. No nakon što je Karlo napunio godinu dana, Žana je iznenada spakirala kovčege i otišla u Zagreb kako bi izgradila karijeru. Dijete nije povela. Sina je ostavila nevjenčanom suprugu (25), kojem je rekla kako je premlada i da se ne može sama brinuti za dijete u Zagrebu. Ubrzo je postala kraljica go-go plesa i odselila se u Budimpeštu, gdje je vodila kviz na Novoj TV ‘Nova Lova'. Otac je radio i podizao sina, kojeg je majka ostavila i o tome šutjela.

mala pcelica -> RE: Žana Štrbac-Farma (15.4.2010 22:21:50)

ne znam koliko vjerovati novinarima,svi znamo da oni izopače svaku vijest tako da ne mogu reći ni ovakva je ni onakva jer mozda je otisla zbog nekog drugog razloga i ostavila dijete,a ne zbog karijere.....

anuska08 -> RE: Žana Štrbac-Farma (15.4.2010 22:22:10)

Ako je istina STRAŠNO!!!! GLUPAČA!!!![sm=smiley7.gif]

pepeljuga -> RE: Žana Štrbac-Farma (15.4.2010 22:25:01)

IZVORNA PORUKA: anuska08

Ako je istina STRAŠNO!!!! GLUPAČA!!!![sm=smiley7.gif]

mirna -> RE: Žana Štrbac-Farma (15.4.2010 22:27:06)

ma slazem se s pcelicom, pitanje je sto je tocno istina...

iako znam za takve slucajeve iz prve ruke. moju prijateljicu i njenog brata je mama ostavila kod bake i otisla zivjeti s nekim muskarcem. ona je bila oko 8 godina stara, a brat mislim da negdje 3.. prije toga ih je napustio otac.

jedne zene jednostavno nemaju razvijenog majcinskog instinkta, isto tako je kod zivotinja... ja si ni u snu ne mogu predstavljati da bi otisla nekamo bez djeteta

novamama -> RE: Žana Štrbac-Farma (15.4.2010 22:27:49)

ako je takva, i bolje da je otišla.....

cuba -> RE: Žana Štrbac-Farma (15.4.2010 22:28:43)

Evo baš čitam na netu o njoj...ma užas a i inače su strašne ljude stavili na tu Farmu sve jedan bolji od drugoga...

mirna -> RE: Žana Štrbac-Farma (15.4.2010 22:29:56)

IZVORNA PORUKA: cuba

Evo baš čitam na netu o njoj...ma užas a i inače su strašne ljude stavili na tu Farmu sve jedan bolji od drugoga...

vidjela sam danas za tren kad sam rucala... ajme katastrofa, gdje su ih samo pronasli... tko moze uopce to gledati...

novamama -> RE: Žana Štrbac-Farma (15.4.2010 22:31:37)

ja to ne gledam, i nemam pojma koja je ta žena, ali koja je da je bolje da je što dalje od sina....

BIT -> RE: Žana Štrbac-Farma (15.4.2010 22:42:21)

Glupa krava!

leilany -> RE: Žana Štrbac-Farma (15.4.2010 22:49:33)

IZVORNA PORUKA: novamama

potpisujem

Wukovarka -> RE: Žana Štrbac-Farma (15.4.2010 23:55:35)

Ako mislimo na istu osobu, onda je sve moguće. Ne mogu ovakl preko moba provjeriti, ali Žana Štrbac koju ja znam je baš takva osoba od koje se takvo nešto može očekivati. Znam ju iz školskih dana kad je već pokupila naslov gradske fufe. Užas...ja bi takve žene...uhhhhhh

anne -> RE: Žana Štrbac-Farma (16.4.2010 6:50:53)

Baš sam se iznervirala!
Jadan mali.
A svaka čast tati da sa 25 god preuzme sam takvu odgovornost.

Duve -> RE: Žana Štrbac-Farma (16.4.2010 7:27:28)

Ma ja nju znam sa onog glupog kviza, u biti nisam znala ništa o njoj, a Farmu baš ne gledam, al kada sam i gledala činila mi se onak mirna i normalna cura, a sad kad sam pročitala....

adryosijek -> RE: Žana Štrbac-Farma (16.4.2010 7:33:49)

ma uzasna je ....

njanja -> RE: Žana Štrbac-Farma (16.4.2010 8:56:59)

moj jedini komentar s farme je da je to zadnji ološ i ne da ne gledam, nego čak ni ne čitam info na netu o tome pa ni ne znam tko je žana.....katastrofa

cokolada -> RE: Žana Štrbac-Farma (16.4.2010 10:15:29)

Nema opravdanog razloga da majka ostavi svoje dijete osim ako nije bolesna!

xxl -> RE: Žana Štrbac-Farma (16.4.2010 10:22:58)

I još se eksponira ko kakva žena vrijedna gledanja.Uff svašta bi joj rekla

Bebys -> RE: Žana Štrbac-Farma (16.4.2010 11:49:12)

budala i krava je uvijek bilo pa tako i ova...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Monica -> RE: Žana Štrbac-Farma (16.4.2010 14:33:29)

Iz mire tri vraga vire....dobro poznata poslovica
ali tko bi rekao da ta osoba može napustiti dijete pa što god da bilo..jednostano rečeno takva ga i nije vrijedna..užas

boba125 -> RE: Žana Štrbac-Farma (16.4.2010 16:12:28)

Ma,meni je nemoguce zapravo shvatiti da majka moze ostaviti svoje dijete..
Nemam pojma tko je ta zena,ali fuj,fuj ak je to istina kaj su napisali

adryosijek -> RE: Žana Štrbac-Farma (17.4.2010 9:57:52)

jucer sam navijala da ispadne u dvoboju i nazalost nije jedva cekam  da izade van i da je dobro popljuju fuj gnjida od zene

KIMMY -> RE: Žana Štrbac-Farma (18.4.2010 0:06:17)

nemam komentara...čula sam za tu tužnu priču u in magazinu i nisam mogla vjerovat..jadno to dijete i neka je bila priča na telki,njoj na sramotu kad izađe,takvima poput nje bih trajno zabranila da si uopće ponovno i vidi dijete ako je toliko bez njega..ne zaslužuje ona to.

curice -> RE: Žana Štrbac-Farma (18.4.2010 8:03:28)

IZVORNA PORUKA: novamama

potpisujem

Gogule -> RE: Žana Štrbac-Farma (19.4.2010 19:13:38)

meni je najgore to što je taj dečko - otac tog djeteta rekao da se boji predati zahtjev za posvojenje ili tako nekako jer kod nas u državi dijete ipak najviše ide majci. užasssss

Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>