Hitno trebam odg... (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

ciba -> Hitno trebam odg... (16.4.2010 18:06:48)

Curke moje,jel zna netko kolike su place u Magmi,kuma treba na razgovor za poso sutra ujutro,ona sad radi popodne,sutra je ujutro i trebala bi se onda mjenjati,pa ju zanima dal ima svrhe se mjnjati ili ne...ako zna neko nekoga ko radi ili je radio u Magmi neka pise...
HHHVVVAAAALLLLAAAA     VVVVVVAAAAAAMMMMMMM!!!!!!!

Duve -> RE: Hitno trebam odg... (16.4.2010 18:12:02)

ovo sam našla ali na forumu, 2009godina tak da nije staro:

Zaposlena sam se u Magmi i ne preporučam nikome da ide tamo raditi. Smjene po 14 sati dnevno, pauze od 10 minuta, ne smiješ pušit, ne smiješ na wc, poslije 14 satnog radnog vremena moraš i čistiti jer oni nisu u stanju nabaviti čistačicu. Svakodnevno zaprimanje robe makar je dućan pretrpan jer prodaja ne ide baš najbolje, uzimanje od plaće što ljudi pokradu, a firma nije u stanju nabaviti video nadzor. Čišćenje skladišta koje njihovi menageri zameću pa si ti poslije kriv itd. Svakodnevno izderavanje i omalovažavanje od strane polupismenih ljudi koji su na pozicijama direktora. Sve što naprviš nikada nije redu. Pošalju te da ideš na edukaciju u Zagreb pa ti ne isplate putne troškove, raznorazna obećanja o njihovim darovnim karticama, na vrijeme ne isplaćene plaće. Ovo su moji dojmovi kakvi su vaši.

Klikni plaće u magmi, pa će ti izbaciti iskustva i sl. Kolko sam ja uspjela pročitati, dosta ima negativnih..

Thea -> RE: Hitno trebam odg... (16.4.2010 18:54:16)

Magma ima tu u Jaski svoje centralno skladište i čula sam samo negativna mišljenja, spustili su im plaće nedavno i ne dobiju ju na vrijeme,rade od-do.., uglavnom sve najgore...

pula25 -> RE: Hitno trebam odg... (16.4.2010 23:33:58)

i moja je prijateljica bila počela raditi u magmi u Puli i početna plača joj je bila 2800 kn. Smjene - ubi bože: ujutro,popodne,dvokratno...svakako a na kraju radnog vremena su je tjerali da nožićem skida žvakaće sa poda trgovine (čisto iživljavanje nadređenih) izdržala je mjesec dana i rekla nikad više

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (17.4.2010 9:18:25)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Stranica: [1]