Zvonki -> RE: Neće da da rukicu (20.4.2010 14:16:50)
|
IZVORNA PORUKA: njanja Sad sam već u problemu....Naime, odlučili smo riješiti se kolica, jan bi bio u njima, ali mislim da nema potrebe i stava sam da, iako je lakše (znam da se neka djeca i do 4 god voze u kolicima), ljepše mi je vidjeti dijete koje hoda....Sada....Jan hoće hodati (čitajte: trčati) u svojim smjerovima, ali nema šanse da da rukicu (to već dugo traje) i ima situacija da ga pustim da se "istrčava", ali ima mjesta gdje mi je to opasno (npr kostrena-Ri cure će znati jer je ograda dosta široka, a jan prebrz i tamo sam u panici pa trčim ko blesava za njim-mislim nije da mi ne treba, hahaha)...Uglavnom, mogu ga preveslati da mi da rukicu pa da idemo naći kamenčiće, ali to je jako kratko i onda ili stane jurcati ili traži da ga nosakam..... Nisam pametna kako da to riješim??? Isto tako neće da hoda do vrtića (imamo 5 min pješke) nego ga moram nosakati...Nije mi teško, ali mislim da je vrijeme da hoda sam...Teta mi kaže : ma pustite ga na pod pa će hodati...Malo sutra, on se baci na pod i onda mi jedino preostaje da ga vučem, a to mi stvarno u životu ne treba.... Savijeti pliz pliz pliz.... Uh njanja, imam iste probleme kao i ti [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|