njanja -> RE: Jeli to EGOIZAM? (20.4.2010 12:43:01)
|
naravno da nije, svatko treba vrijeme za sebe, samo što puno njih ne svaćaju da kada dođe dijete da je to vrijeme za sebe smanjeno i da se treba strpiti...Poludim kada neke žene kažu: Joj ići ću na kavu s tobom ako mi mala dozvoli i frkne nosom....Pa mislim-nitko te nije tjerao da imaš dijete....Neć reći da sam sve zanemarila, ali puno toga sam zapostavila, pa i sebe punih 19 mj jer sam svaku slobodnu sekundu posvećivala Janu....nisam odlazila na kave s frendicama bez njega, nisam išla na vježbanje, prvo sma stalno bila s njim jer sma bila na porodiljnom i znala sam da to neće vijeke trajati pa sam željela, a kad sma počela raditi i još kasnije kada je krenuo u vrtić, znala sam da mu trebam pa opet nisam išla....Sada ima 22 mj i vidim da sam se vratila na sebe, idem 2 x tj na aerobic dok je on s tatom, ne jurim poslije posla kao sumanuta doma jer znam da je sretan i da šeće oko zgrade s tatom poslije vrtića, ostavljam ga češće kod mame i tate pa odem u trst popit kavu i kupiti sebi i janu koju krpicu..... Treba vremena za sebe, ali treba i stisnuti zube kada ga nema jer ga dijete zahtjeva..... Babys, mislim da ti se danas sve nakupilo.....
|
|
|
|