|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: novci na računu
22.4.2010 21:25:36   
Duve
Nato i meni je sjelo više user posted image

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 26
22.4.2010 22:02:38   
natalijax
user posted image user posted image user posted image ništa od tog ja ošla u banku,i oćita mi koliko treba,pitam je a što je to onda više uplačeno kad mi je nablebetala njihove transakcije nisam ni popamtila,sam nekužim kak juče stanje koliko treba bit a danas vec manjeuser posted image jaka im racunica

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 27
22.4.2010 22:13:51   
Manda
I ja sam dobila ovaj mjesec više love na porodiljnom. Između 600 i 700 kn. Baš smo se razveselili. Ali mi čudno, otkud sad tako, jer i kad sam radila rijetko bi dobila tako puno. Pa smo računali satnicu, i zbilja u 3mj je bila velika satnica, pa eto možda odgovora.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 28
22.4.2010 22:17:09   
MILLA
IZVORNA PORUKA: natalijax

user posted image user posted image user posted image ništa od tog ja ošla u banku,i oćita mi koliko treba,pitam je a što je to onda više uplačeno kad mi je nablebetala njihove transakcije nisam ni popamtila,sam nekužim kak juče stanje koliko treba bit a danas vec manjeuser posted image jaka im racunica

hah.......skužili oni odma,nato....kad je njihovo dupe u pitanjuuser posted image ...trebala si trčat dok je vručeuser posted image ....tako ja. čim vidim,odmaaaaana bankomatuser posted image ....poslije vračamuser posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 29
22.4.2010 22:18:31   
natalijax
htio muž ić,nisam dala nek moram vratit što ču onda,a kod mene žene nema nit poreza nit satnice ja sam neradnikuser posted image

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 30
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!