|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Jako tužno
22.4.2010 13:28:57   
mamice
http://www.24sata.hr/news/kina-milijuni-roditelja-vezu-svoju-djecu-dok-oni-rade/169790/  user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Ninaa -- 22.4.2010 14:39:01 >

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Jako tuzno
22.4.2010 13:29:38   
BUMBIKA
user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 2
22.4.2010 13:32:38   
adryosijek
nece link da se otvori user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 3
22.4.2010 13:34:40   
natalijax
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 4
22.4.2010 13:39:15   
marija0
IZVORNA PORUKA: adryosijek

nece link da se otvori user posted image

ni meni

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 5
22.4.2010 13:41:50   
L.P.
Dragi moj Isuse srce će mi puknuti...Ja ne mogu vjerovati da igdje djeca tako pate...ovo je prestrašno..user posted image user posted image user posted image user posted image

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 6
22.4.2010 13:42:55   
mamice
http://www.24sata.hr/news/kina-milijuni-roditelja-vezu-svoju-djecu-dok-oni-rade/169790/

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu L.P.)
Neposredna veza do poruke: 7
22.4.2010 13:43:10   
mani
eto ne treba se s time tješiti,ali uvijek može gore.Koliko god da smo u dugovima i novčanoj stisci i kao zemlja i kao pojedinci ali opet nam je bolje i djeca nam zdravo odrastaju.ovo je zbilja tužno ali ništa čudno za zemlju koja ograničava i broj djece a kamoli da osigura skrb za te najsiromašnije.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 8
22.4.2010 13:47:11   
marija0
user posted image user posted image user posted image al koliko mi god bilo grozno, neznam šta je ovaj čovik moga napravit za maloga osim ovogauser posted image

(Odgovor članu mani)
Neposredna veza do poruke: 9
22.4.2010 13:47:56   
adryosijek
joj odvratno drze ih ko zivotinje i gore uzas jadna ta djeca ovo je groznouser posted image user posted image

(Odgovor članu mani)
Neposredna veza do poruke: 10
22.4.2010 13:49:16   
adryosijek
ma sta prave tolku djecu kad nemaju uvjete za njih samo se jadna djecica ovako pate i kasnije ce snositi posljedice na psihi

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 11
22.4.2010 14:31:48   
Bebys
to sam gledala...joj
IZVINITE SVI NA FORUMU...meni su ti kinezi umno poremeceni...joj neka moderatori ne misle da je ovo rasizam...opcenito  mi je muka vise od tih kineza...prodizvoda...made in kina i njihovog podneblja i zraka...
daj koje zivotinje...fuj

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 12
22.4.2010 14:32:33   
Bebys
zar se tako odnosi s djecom...samo miliun...ajme ....samo milion...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 13
22.4.2010 14:33:37   
Bebys
mamice ne moze se link otvoriti...

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 14
22.4.2010 14:36:30   
ninolina
mamice ne moze se link otvoriti...

može draga ali ovaj drugi kaj je stavila
ja za ovo nemam komentara, strašnouser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 15
22.4.2010 14:37:30   
osobno
Je, ovo je tužno, i uistinu teško za gledat, ali mi je puno tužnija činjenica da se tamo rađa godišnje priko milijun curicauser posted image kojima zabodu igle u mozak nakon rođenja, te onda jadne bebe jako brzo umru...A samo zato jer su curice.user posted image
Pa nek mi neko kaže da su to normalni ljudi.user posted image

< Poruku je uredio osobno -- 22.4.2010 14:38:17 >

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 16
22.4.2010 14:39:09   
ninolina
Je, ovo je tužno, i uistinu teško za gledat, ali mi je puno tužnija činjenica da se tamo rađa godišnje priko milijun curicauser posted image kojima zabodu igle u mozak nakon rođenja, te onda jadne bebe jako brzo umru...A samo zato jer su curice.user posted image
Pa nek mi neko kaže da su to normalni ljudi.user posted image

da, strašno...čudan narod, zemlja...ma koma

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 17
22.4.2010 14:42:37   
osobno
e, i onda mi dodje neki nadobudni hodočasnik sav ushićen kako je tamo fantastično, kako je sve zen i bla bla bla...user posted image
Kako neće bit zen kad nemaju milosti za svoju dicu, a kamoli za nekog drugog.
I ja bi bila zen raspoložena da se ne brinem za milijun stvari i za ljude oko sebe.

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 18
   [Obrisani korisnik]
22.4.2010 14:45:43   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 19
22.4.2010 14:47:23   
ninolina
da to je istina cvrčak...mislim da ih ni ja nebi imala u takvim uvjetima

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 20
   [Obrisani korisnik]
22.4.2010 14:48:10   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu osobno)
  Neposredna veza do poruke: 21
22.4.2010 14:52:18   
osobno
JA sam isto ostala šokirana...kad vidiš tako nešto okrutno, ne može čovik virovat kako okrutan može bit. A tek kad sam čitala knjigu jedne Somalke, koja je utekla jer se nije tila udat kad je imala 9 godina za strica od 63 godine, pa kad sam pročitala šta rade tim curicama, plakala sam sa svakom rečenicom. user posted image
Onda mi bude drago da živim di živim.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 22
22.4.2010 15:15:52   
Bebys
IZVORNA PORUKA: osobno

JA sam isto ostala šokirana...kad vidiš tako nešto okrutno, ne može čovik virovat kako okrutan može bit. A tek kad sam čitala knjigu jedne Somalke, koja je utekla jer se nije tila udat kad je imala 9 godina za strica od 63 godine, pa kad sam pročitala šta rade tim curicama, plakala sam sa svakom rečenicom. user posted image
Onda mi bude drago da živim di živim.
  ovo je odvratno...
nista se ne cudim...KAKO BOG KAZNJAVA ZEMLJU...vise ne moze gledati ...ovaj uzas...user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 23
22.4.2010 15:40:41   
novamama
umjesto da ovo rade trebali su se međusobno dogovoriti i organizirati tetu čuvalicu ili 'vrtić' te dio zarade davati teti čuvalici...

ma uvijek se može bolje, ako se želi...a ne djecu držat ko pse...

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 24
   RE: Jako tužno
22.4.2010 15:42:57   
osobno
Ako nekom dođe pod ruku, nek pročita knjigu "Pustinjski cvijet" od Danas Waris Dirie. Ja sam članica grupe potpore jednoj organizaciji koja se bavi problemom sakaćenja djevojčica u cijeloj Africi. Nevjrojatne stvari se događaju, a mi o većini nemamo pojma.

< Poruku je uredio osobno -- 22.4.2010 15:43:39 >

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!