leelee -> RE: Pampers ili Libero...ili neke trece??? (12.10.2012 18:27:27)
|
pozdrav i od mene na ovoj stranici foruma[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]svaka čast na ustrajnosti i ono što sam pročitala o platnenim pelenama me se veoma dojmilo ali nikako da se odlučim.Tijekom zadnjih mjeseci trudnoće dosta sam čitala o prednostima i manama tih pelena i mišljanja su doista bila podjeljena,no treba probati,vjerojatno svatko ima drugačija iskustva neovisno o pelenama nego okolnostima u kojima živi.Ja osobno preferiram sve ono što bi mojoj bebi bilo bolje,u čemu bi se osjećala ugodnije i što je naravno zdravije neovisno da li kakica smrdi ili ne,no naravno,nismo svi isti i zato ne treba nitko nikoga optuživati i komentirati na takav način jer svašta je izgovoreno na ovu temu.Ja nisam gadljiva i s toga mi ne smeta kad se pokaka,ni ne smrdi mi baš nešta pretjerano,barem ne za sada,curici sam guzu brisala do 6.godine što nije baš pohvalno ali eto,njoj je to bilo fuj pa sam joj pomagala.Svakodnevno čistim za psom,mačkom,čistim pticama, kunićima pa mi zaista nije kakica strana.Ali da se maknem s kakice,eto upravno mm govorim kako su rekli da neće poskupljivati pelene,tj.stvari za djecu,a ono Pampersice sa 130 skočile na 150 kn.Trenutno sam zadovoljna njima,sa curicom sam koristila Libero jer joj Pampersice nisam mogla zakopčati od stomačića,njemu još mogu jer su dosta rastezljive,koristila sam i babylove i rekoh ajd uzet ću mu broj 4 sada te pa da vidimo.Stavila sam ga spavati prije pola sata i stavila mu tu pelenu broj 3 što mi je ostalo još par komada od ljetos i nakon silog vrtenja po krevetu popipam ga a on sav mokar,doslovno sav.I ne mogu vjerovati,definitivno sam odustala od tih pelena,Konzumove sam probala premium ali me se nisu dojmile,za obične sam čitala na konzumovoj stranici da se dosta žale da su nekvalitetne tako da nema druge nego opet pampersice,jedino nisam probala violeta jel ima netko iskustva. Žao mi je što nisam odlučnija za ove platnene,strah me samo da ne bude mokar a koliko sam shvatila one dobro upijaju i bebe nisu mokre,šteta što nema netko koga znam da se uvjerim definitivno bi ih koristila ovako me malo strah ...lijep pozdrav svima[sm=duda.gif] [sm=duda.gif][sm=duda.gif]
|
|
|
|