Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
[Anketa]
|
Pampers ili Libero...ili neke trece???
|
Pampers |
|
Libero |
|
neke treće |
|
Platnene |
|
Ukupno glasova: 205
|
(Posljednji glas : 12.7.2015 10:01:10)
(Glasovanje traje do: -- )
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 10.12.2013 22:39:36
|
|
|
|
kckama
|
Na zelenom pampersu su nam čak i kritalići izlazili, oni koji se nalaze u pelenicama
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 12.12.2013 17:02:37
|
|
|
|
Ela28
|
Mi koristimo pelene iz Mullera a dobre su i Clever
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 12.12.2013 17:03:34
|
|
|
|
Ela28
|
A Pampers su nam svaku noć propuštale užas tako da ih više nikada nismo kupovali a za blizance bome treba pelena i pelena
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 12.12.2013 19:26:50
|
|
|
|
monstrum
|
IZVORNA PORUKA: Ela28 A Pampers su nam svaku noć propuštale užas tako da ih više nikada nismo kupovali a za blizance bome treba pelena i pelena Nama su isto Pampersice propuštale...tako da
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 16.12.2013 11:35:31
|
|
|
|
zima1995
|
Mi već dugo koristimo pelene iz Plodina, Pillo i zadovoljna sam njima. Guza nam je suha, a to nam je najbitnije...
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 16.12.2013 16:31:30
|
|
|
|
štrumfić
|
Mi smo oduvijek koristili Pampers i povremeno probali neke druge. Jako su dobre dm Babylove i sad zadnje vrijeme koristimo Mullerove BeautyBaby i odlične su. Dovoljno tanke, ne propuštaju i cijena im je zbilja ok.
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 16.12.2013 18:16:07
|
|
|
|
leot
|
te muller pelene s dobre od pocetka? mislim i jedinica?koristila sam papers sa L ali isto nisam bila bas zadovoljna osim sa mekocom pelene.
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 22.12.2013 17:49:46
|
|
|
|
zelja1
|
Babylove Pampers su nekako bile najbolje, al kad je velika kakica, ne pomaže ništa ;) Babylove su bile užasne, isto kao da ih nije ni imala.
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero...ili neke trece??? 23.12.2013 16:41:23
|
|
|
|
morskavila
|
mi smo još uvije na pampresicama ali čim dođemo na br.2 idemo na babylove iz dm-a
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero...ili neke trece??? 3.9.2014 19:58:01
|
|
|
|
elina
|
Probala sve,al najbolje nam pašu Puffies!!
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero...ili neke trece??? 15.9.2014 12:46:06
|
|
|
|
Džeje
|
Pampers uvjek,najbolji !!!
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero...ili neke trece??? 15.9.2014 15:06:15
|
|
|
|
mimee
|
Nama su Pampers ostavljale mucice po jajcima, tako da ih nismo vise uzimali, a probali smo i Dm Babylove(prekruti rub kod gumice), Muller Beauty BAby(ok), Libero(meni preintenzivan miris po sanitarijama), Pufies, Muller Moltex(eko pelene), Bebe od Konzuma (predebele kad se natope), Tojours iz Lidla (koma smrde, nikad vise) i najbolje su nam Pufies. Osim kaj su svaki puta druge boje, pa nas to razveseli, upijaju i do 10h preko noci, mekane su, dovoljno tanke, bez mirisa i cine se udobne, a na povremenim akcijama ih se nadje i za 95kn po paketu ;)
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero...ili neke trece??? 15.9.2014 15:06:34
|
|
|
|
mimee
|
sori..dupli post.. :P
< Poruku je uredio mimee -- 15.9.2014 15:10:06 >
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero...ili neke trece??? 28.10.2014 12:44:37
|
|
|
|
MarijanaC
|
Nama su bile s privim najboljw pampers active baby. Kako je on spavao 12h u komadu jedine one nisu promocile. S ovom bebon smo sad na premiun care i za sad su nam super.
|
|
RE: Pampers ili Libero...ili neke trece??? 27.11.2014 13:05:33
|
|
|
|
sorina
|
sa starijom curkom smo koristili babylove,a onda kad smo došli do vel.5 počele su propuštati,pa smo koristili Libero. A sad sa sinčićem smo prvo koristili pampers,pa su nam počele propuštati i sad smo već neko vrijeme na mullerovim i super smo zadovoljni.
|
|
RE: Pampers ili Libero...ili neke trece??? 27.11.2014 22:00:24
|
|
|
|
Ela28
|
Za svoje blizance koristim samo pelene od Dm i od Mullera ,nekad jedne nekad druge sve zavisi kad idem u koju drogeriju,a Pampers nam nikad nisu odgovarale uvijek su se budili mokri a sa ovim nikad ,a nisu tako ni skupe
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero...ili neke trece??? 27.11.2014 22:02:00
|
|
|
|
Ela28
|
Hehe sad vidim svoj post gore da dobre su nam bile i od Clevera ali više ne valjda kako su dečki stariji i teži
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero...ili neke trece??? 27.11.2014 22:03:01
|
|
|
|
Ela28
|
IZVORNA PORUKA: mimee Nama su Pampers ostavljale mucice po jajcima, tako da ih nismo vise uzimali, a probali smo i Dm Babylove(prekruti rub kod gumice), Muller Beauty BAby(ok), Libero(meni preintenzivan miris po sanitarijama), Pufies, Muller Moltex(eko pelene), Bebe od Konzuma (predebele kad se natope), Tojours iz Lidla (koma smrde, nikad vise) i najbolje su nam Pufies. Osim kaj su svaki puta druge boje, pa nas to razveseli, upijaju i do 10h preko noci, mekane su, dovoljno tanke, bez mirisa i cine se udobne, a na povremenim akcijama ih se nadje i za 95kn po paketu ;) E vidiš pufies nismo nikad probali
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero...ili neke trece??? 28.11.2014 8:23:54
|
|
|
|
monstrum
|
E vidiš pufies nismo nikad probali Nama su pufies najbolje pelene koje smo ikada probali...svima ih preporučam..i da- vesele su, šarene, baš su onako-slatke
< Poruku je uredio monstrum -- 28.11.2014 8:24:57 >
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero...ili neke trece??? 28.11.2014 10:18:49
|
|
|
|
vandax
|
Mi trenutno koristimo Kplus ili Violeta. Dečko ima 7 mj i trenutno mu sve odgovaraj. Kupujem sta je na akciji.
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero...ili neke trece??? 28.11.2014 10:31:54
|
|
|
|
monstrum
|
IZVORNA PORUKA: vandax Mi trenutno koristimo Kplus ili Violeta. Dečko ima 7 mj i trenutno mu sve odgovaraj. Kupujem sta je na akciji. Trenutno mi je i samoj tako kod svih stvari. Nekad sam bacala one letke od trgovina bez da ih pogledam, a sad ganjam akcije i popuste
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero...ili neke trece??? 28.11.2014 11:24:39
|
|
|
|
angellah
|
Mi probali Pampers (bijeli i zeleni), Pillo, BeautyBaby, kPlus i Libero. Pampers ispao najbolji, Liber također nisu loše kao ni BeautyBaby. Al Pillo i kPlus su nam stalno curile. Valjda ovisi o djetetu. Naš je dećko, velik za svoju dob tako da smo sa 6 mj već na br.4, razmišljam o kupovini br.5.
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero...ili neke trece??? 6.12.2014 0:39:30
|
|
|
|
zima1995
|
Sa prvim djetetom smo ispočetka najviše koristili Pampers, medjutim kako je rastao prešli smo na Pillo i billi smo super zadovoljni. Sa drugim sinom smo na br 2 za sada i koristimo opet Pampers, ali namjeravam promijeniti čim potrošim ovaj paket jer mi se ne svidja miris. Najvjerojatnije ću pratiti akcije i kupovati pelene samo na akciji, pa ću ih isprobati sve. Privlače me Puffies, jer smo dobili uzorak od patronažne i baš su mi nekako dobre.
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero...ili neke trece??? 6.12.2014 8:55:56
|
|
|
|
Tia00000
|
Ja sam također počela razmišljati o tome koje kupiti budući je u današnje vrijeme toliko izbora. Krenut ću s jednima, kupit ću manje pakiranje pa ću vidjeti kako odgovaraju.. i tako redom dok ne naiđem na one prave
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero...ili neke trece??? 6.12.2014 12:03:59
|
|
|
|
monstrum
|
IZVORNA PORUKA: Tia00000 Ja sam također počela razmišljati o tome koje kupiti budući je u današnje vrijeme toliko izbora. Krenut ću s jednima, kupit ću manje pakiranje pa ću vidjeti kako odgovaraju.. i tako redom dok ne naiđem na one prave Tako smo i mi isprobavali
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!